Boşanma aşamasındayız ama?

eşimle boşanma aşamasındayız yanı ilk dava görüldü ve karar verildi son imzalari atmadık. Ben boşanmak istemiyorum eşim istiyor ama cok da merhametli davranıyor bu süreçte. Davaya kdr hic konuşmadık ama davadan snra konuşmaya başladık. Hem ayrılacağız diyor hem de mesela eve davet ettiğimde geliyor. Güzel vakit geçiriyoruz. Ben ayrılmak istemediğim için acaba bu yöntemle geri barışmayı sağlayabilir miyim özellikle erkek kullandılar cevaplarsa memnun olurum? Boşanma sebebimiz iletişim sıkıntısı. Sürekli kavga ediyoruz. Ama baska bi sorun yok. O da anlaşamıyoruz deyip bu yola başvurdu genel durumu da Budur zaten sorun çözmek yerine kaçar hep. Çözmeyle zorlanmak yerine boşanmayı seçti. Boşanma davasından bir gun snra otele gittik mesela. Cok açık yazamıyorum yeni kullanıcı olduğum icin. Bu şekilde vazgeçer ve geri döner mi yksa daha mi cepte görür

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 4 yaşında bir de çocuğumuz var.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle daha önce de defalarca ayrıldık sevgililik dönemimiz 8 yıl boyunca böyle geçti ayrıl barış evlendik bu sefer de bir sorun çıktığında hemen çantasını alip gitti snra bi şekilde geri geldi. 2023 ekim ayında mahkemede ayrılmak istemediğimizi söyledik döndük. Şimdi boyle yanı toksiklik zirve. Oyle olunca acaba yne döner mi diye düşünüyorum
Boşanma aşamasındayız ama?