Dardayım zordayım kafam karışık arkadaşlar bu durumdan nasıl çıkacağım Allah rızası için yardım edin?

Hayatım bitmiş benim.. herşey berbat gidiyor.. ne paradan ne sağlıktan nede aşktan yana hiçbir şey yolunda gitmedi gitmiyor..30 yaşındayim hiç çalışmadım okumadım.. tek çarem evlenmekti.. evlenmek için elimden geleni yaptığım halde yola çıktığım hiçbir erkekle evlenmedim.. bundan on gün önce biri karşıma çıktı ansızın hayatıma girdi.. birbirimize söz verdik hiç ayrilmayacagimiza dair dair... beni seviyor bende onu seviyorum ama evlenecek durumu yok çalışmıyor.. benim deseniz bir kuruş param yok.. sağlığım yerinde değil.. ailemde durumlar karışik hiç huzur yok.. ekonomik özgürlüğüm yok.. hayatımdaki kişi esrar kullanıyordu benimle tanıştıktan sonra bıraktı iş bakmaya başladı ama benim artik neaddi ne manevi kimsenin yükünu çekecek halim yok.. ayrılmak istesem esrar kullanır başına bu kez birşey getirir diye korkuyorum😔😔yardım edin arkadaşlar ne yapayım nasil çıkayım bu işin içinden?
Dardayım zordayım kafam karışık arkadaşlar bu durumdan nasıl çıkacağım Allah rızası için yardım edin?