Karmaşık bir durumdayim yardım?

Merhabalar. 3senelik evliyim bir çocuğum var. Eşim evlendiğimizde karakter olarak çok değişti. insan içinde bana bagirmalari ve aşağılamaları var bu olay her geçen gün dahada agirlaşıyor. Herşeyde huzursuzluk çıkarıyor. Bu huysuz insanlarla yaşayanlar çok iyi anlar beni umarım. Sorum şu ben üniversiteye ailevi sebeplerimden baya geç gittim 25 yaşındaydım sınıfımdan 19 yaşında biriyle yakınlaşıp çok iyi anlaşan bir cift olmuştuk. Ama ben hep kendimi büyük gördüğümden çevredekiler ne der modundan çıkamadım onunla okul bitince yolumu ayirmak durumunda kaldim. Ama o hic bir zaman bu farki bana yansitmamisti. hep aklıma geliyor rüyalarima giriyor mutlu oluyorum icimde kelebekler uçusuyor o aklima gelince. şu an ben 32 o ise 26 yaşında. Ona yazdım sonrasinda arada sirada yazariz birbirimize Mutlu ol dedim ona oda sen mutlu olursan bende mutlu olurum gel bana diyor boşan gel ben kabulüm diyor. Acaba ciddimi ciddi oldugunu bildigim halde bile kendimden dolayi suphe duyuyorum. Sizce gercekmidir yoksa bir hayalin icinde kendimizi kaybedermiyiz?

Karmaşık bir durumdayim yardım?