Arkaşlar lütfen yardımcı olun ne yapcağımı bilmiyorum aklım çok karışık ne olursunuz?

Merhaba 3nisanda sosyal medyadan birisyle tanıştım arkadaşlar aynı yaştayız kendisi çok samimi çok ilgiliydi gayet düzgün giden bir konuşmamız vardı aradan 15 20 gün geçti ben bu kişiyle buluşmak istedim ve buluştum kendisi gayet iyiydi fakat ben ona göre daha ciddi kendisi ise konuşmalarıda dahil olmak üzeri rahat yaşayan ve takılan bir insan. bu insanla 1 ay olmadan bana konuşmalarda yaptığı kelimeler yüzünden başım çok ağrıyor gel bana masaj yap beni iyileştir diyordu daha ilişkimize netlik kazadırmamıştı sevgili değildik bende konuşmayı kesmek istedim oda oralı olmadı yazmadı aramadı sadece gözünü seveyim bunlar anlaşılmayacak konularmı dedi bende bir şey yazmamıştım sonra ben pişman oldum 2 defa yazdım bana kalbinin kırıldığını söyledi vs sonra biz 1 ay öyle konuştuk ama konuşmadN sonra hiç aramadı askere gitceğini söyledi beni 2 defa çağırdı ben gitmedim askere gitti orada beni sürekli arıyor yazıyor ve şu an sevgiliyiz sanırım kendisi sosyal medyasında sürekli mekanlarda gezen açık kızları takip ediyor ben ise tesettürlüyüm eline tel alınca silmesini istedim dün tel yine sosyal medyadan konu açıldı bende şifremi vermek istemediğimi bio baş harfini yazmak istedim ama o böyle şeyleri sevmediğini söyledi ciddi konularda bazen böyle dalga geçer gibi konuşuyor ben şu an ona tel ulaşmasını bekliyorum sırf sürekli tartışıyorsun itici gitmeyeyim diye sesimi çıkarmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım ne olursunuz yardımcı olun bio baş harfi koymam sevmiyorum dedi ayrıca benimle konuşmadığı zamanalr başka insanları takip etmiş başka kızların fotosunu beğenmiş söylediğimi ne olmuş normal diyor
Arkaşlar lütfen yardımcı olun ne yapcağımı bilmiyorum aklım çok karışık ne olursunuz?