Kendime söz veriyorum ama aklımla duygularım aynı yönde hareket etmiyorlar.
Ne zaman uzun süreli olacağım bir ortama girsem (iş, sürekli gitmem gereken bir yer vs.) mutlaka birini gözüme kestirip saplantı haline getiriyorum.
Aynı konumda bile olmadığım olması imkansız kişileri seçiyorum illaki.
Sonrası benim için tam bir çileye dönüşüyor.
Artık o yere giderken tedirgin oluyorum heyecanlı hissediyorum sırf o kişi var diye çekingen birine dönüşüyorum.
Sonra ona dair bir umut bulmaya çalışıyorum ama hep hüsran ya hayatında biri var çıkıyor ya da uzaktan yok gibi görünüp de her şeyini saklayan birisi çıkıyor ve ben hep dış kapının dış mandalı olarak tüm duyguları kimse anlamadan kendi içimde yaşayıp bitiriyorum. Aradan zaman geçiyor ve başka bir ortama girdiysem ve uzun süreli olarak oraya gideceksem yine istemediğim halde biri gözüme çarpıyor ve ona tutunmaya başlıyorum uzaktan uzağa ve hiçbiriyle iletişim bile kuramıyorum.
Ne zaman uzun süreli olacağım bir ortama girsem (iş, sürekli gitmem gereken bir yer vs.) mutlaka birini gözüme kestirip saplantı haline getiriyorum.
Aynı konumda bile olmadığım olması imkansız kişileri seçiyorum illaki.
Sonrası benim için tam bir çileye dönüşüyor.
Artık o yere giderken tedirgin oluyorum heyecanlı hissediyorum sırf o kişi var diye çekingen birine dönüşüyorum.
Sonra ona dair bir umut bulmaya çalışıyorum ama hep hüsran ya hayatında biri var çıkıyor ya da uzaktan yok gibi görünüp de her şeyini saklayan birisi çıkıyor ve ben hep dış kapının dış mandalı olarak tüm duyguları kimse anlamadan kendi içimde yaşayıp bitiriyorum. Aradan zaman geçiyor ve başka bir ortama girdiysem ve uzun süreli olarak oraya gideceksem yine istemediğim halde biri gözüme çarpıyor ve ona tutunmaya başlıyorum uzaktan uzağa ve hiçbiriyle iletişim bile kuramıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzatmadan, kısaca; belli ki yanlış insanlar seçiyorsun
Yanlış insanlar seçtiğim gayet açık ama elimde değil ki... Kendime sakin ol tamam sen ona göre değilsin zaten hayatında biri vardır mutlaka diyince geçmiyor ki bu, keşke böyle diyince geçse. Bu durum benim o ortama gittiğimdeki halime tavrıma yansıyor çekingen biri oluyorum resmen ve rahat hissetmiyorum kendimi
Neden rahatsız oluyorsun ki? Neden kişi seçme gereği duyuyorsun? Bulunduğun ortamdaki kişilerin evli olma ihtimali neden seni tedirgin edebiliyor, güvensizleştiriyor ki?
Bu soruları kendime çok sordum aslında rahatsız olmamım en baştaki sebebi aslında bu olayın sürekli gerçekleşip hüsranla sonuç bulmasından kaynaklı.
Boş yere hiç tanımadığım insanları aslında onların ruhu bile duymadan hayatıma dahil ediyorum.
Neden kişi seçiyorum bilmiyorum bile.
Lise yıllarından kalan bir bozukluk bu bendeki.
Evli olma ihtimallerini düşünmüyorum pek genelde sevgilisi vardır, sevdiği biri vardır düşüncesi beni güvensizleştiriyor aciz hissettiriyor. Bu güvensizliğe kapılmamım sebebi de detayda yazmadım ama birine o ilgiyi beslemeden önceki süreçte sanki karşı taraftan bir bakış bir süzüş yakalıyorum gibi geliyor hep bana ve ilgim bu bakışlardan sonra başlıyor.
Daha sonraları ise bunu tesadüfler takip ediyor sonra yine o sanki birbirine çekim gücü hisseden kişiler gibi bakışmalar oluyor ( yani benim gözümden olay böyle)
Ama bir süre sonra bütün bunların önemli olmadığını anlıyorum çünkü sonuç itibariyle bana atılan bir adım olmuyor ve er ya da geç hayatında biri olduğunu öğreniyorum.
O zaman da diyorum ki demek ki her şeyi yanlış anlayan taraf benmişim ve yine birinin bana baktığını ilgisi olduğunu sandım.
Sevgilin olduğunda geçer. Acele etme.
Kendimi okudum az önce.
Yalnız olmadığımı bilmek güzel ama bunu yaşamanız kötü tabii.
Niye böyleyiz diye sorayım o zaman.
Daha biraz önce sevgilisi olup olmadığını 2 senedir bulamadığım kişinin iş arkadaşıyla (kadın) bir yere gittiğini gördüm ve o kadın da aralarında bir şey olduğunu düşündüğüm daha önce de böyle şeylerini gördüğüm kişi.
Ama hiçbir şekilde ilişkileri var mı yok mu anlayamıyorum belki anlasam o bile beni rahatlatacak ama böylesi daha kötü ve zaten ona asla ulaşamayacağım.
Sanırım biraz medeni cesarete ihtiyaç var. Bi de duygularımızı frenlemeyi öğrenmeliyiz bence
Aslında ulaşabildiğim insanlara çok çabuk kendimi açabilen biriyim ve bu olaylara tezat bir şekilde iki ilişkimde de ben adım atan taraf olmuştum.
Fakat bu durumu değiştiremiyorum hiçbir zaman.
Bilhassa işin ehemmiyeti pervasız olmaktan geçer. Sen bu durumu itiyat edinmişsin.
İşte sorunda bu ya
senin trafik ışıkları kırmızıda takılı kalmış yeşil yanamıyorsa ortada bir yerde sarıda anlaşalım :D
Yoksunluk sendromu yaşıyosun sanki
Belkide öyledir
Evet ben de bir fenomene aşık oldum mesela
Benim ki aşık olmak değil senin ki de değil aslında
Ne acaba
İmkansıza duyulan ilgi, hayranlık, saplantı.
Belkide