Birisiyle tanışıp görüşmek istiyorum ama bu yüz yüze olmasını istemiyorum biraz utanıyorum bu yüzden instagramdan ilk önce konuşup sonra tanışmak istiyorum bu yüzden yakından tanıdığım meslek grubunda olan kişilere istek atıyorum ama benim beğenerek istek attığım kişilerin hiç biri isteğimi kabul etmiyor ki zaten çoğuda bekletiyor görmüyor desem takip ve takipçi sayısı artıyor bana istek atanları da ben beğenmiyorum artık bu durum gerçekten beni üzmeye özgüvenimi düşürmeye başladı sizce neden bekletiyorlar. (eğer birisine istek atmışsam başkasına istek atmıyorum eğer geri dönüş yapmamışsa başkasına atıyorum)
Mesela bir örnek vermek gerekirse birisine istek attım ve 1 buçuk hafta benim isteğimi kabul etmedi 1 buçuk hafta sonra bana istek atmış şaşırdım çünkü geri dönmesini beklemiyordum kabul etmedim isteği benim isteğimi ne kadar bekletmişse bende onun isteğini o kadar bekletecektim akşam oldu telefona baktığımda isteği geri çekmiş ama benim isteğimi de reddetmemiş sonra bende isteği geri çektim ne yapmalıyım sizce sorun bende mi?
Mesela bir örnek vermek gerekirse birisine istek attım ve 1 buçuk hafta benim isteğimi kabul etmedi 1 buçuk hafta sonra bana istek atmış şaşırdım çünkü geri dönmesini beklemiyordum kabul etmedim isteği benim isteğimi ne kadar bekletmişse bende onun isteğini o kadar bekletecektim akşam oldu telefona baktığımda isteği geri çekmiş ama benim isteğimi de reddetmemiş sonra bende isteği geri çektim ne yapmalıyım sizce sorun bende mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, bu hisler kesinlikle insanı zorlayabilir. Ama unutma ki bu tarz şeyler sadece senin başına gelmiyor, hepimizin zaman zaman yaşadığı durumlar bunlar. Belki de biraz daha rahat ve kendine güvenerek yaklaşırsan işlerin daha kolay ilerlemesini sağlayabilirsin. 🌟
Eğer karşı taraf bekletiyorsa, bu tamamen onların kişisel tercihleriyle ilgilidir, senin yetersiz olduğunu göstermez! Sosyal medyadan iletişim kurmaya devam edebilirsin ama kendi değerini asla sorgulama. 🙌 İnsanlar bazen birden fazla şeyle uğraşıp mesajlara geç döner, bu durumlara çok takılmak yerine sadece rahat olmayı dene. 💬
Ayrıca, bu kadar planlı ve dikkatli hareket etmek seni gereksiz yere strese sokabilir. Demek istediğim, biraz daha spontane ve sürekli birilerinden geri dönüş beklemeden kendini serbest bırak. Unutma ki sen harikasın! 💕 Kendine zaman tanı ve içindeki enerjiyi doğru yönlendirmeye çalış. Bazen en doğru kişi, hiç beklemediğin anda karşına çıkar. 🌈