Dün kampüste otururken bi çocuk bana çay almış getirmiş teşekkür edip dersim var dedim çayı aldım kaçtım direkt. Bi insan benle konuşunca tek kelimelik kısa cevaplar veriyom sanki yiyecekler beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayDuvarların olabilir kendini korumak istiyorsundur yabancı etmenler tehdit unsuru olarak algılanıyor bünye tarafından. sınıf arkadaşlarına alıştıktan sonra nasılsın? Ya benim bazı arkadaşlarım da böyle ben mesela çabuk kaynaşırım ama kendini asla açmayan bir arkadaşım vardı ona karşı hassastım, zamanla alıştı bana ve şu an çok yakınız. Ama ilk başta asla yanaşmıyordu. Sonra da bizim kendi grubumuz içinde takıldı bir çoğu. Grupta iki kişi senin gibiydi bizim dışımızda kimseyle muhatap olmazlardı rahatsız olurlardı. Yani bazen de yapı meselesi. Neden böyleyim diye üzme kendini.(
02 Yorumla
Soran8 aySınıf arkadaşlarıma da alışamadım zaten daha 3 gün gittim okula. Bölümde 8 kızız 4ü bi grup oldu 3ü de bi grup oldu ben kaldım 😂
- 8 ay
kız o arkadaşım ikinci senede adapte oldu bana :d bir sene boyunca kimseyle muhatap olmadı. son üç sene de baya yakın olduk
En İyi Cevaplar
millet yorumlarda akılla mantıkla izah etmeye çalışmış ama arkadaşlar kadınlarda akıl mantık olan sayısı çok az maalesef. Bunlar uçmuş beyler. Kaç kere denk geldim böyle. Kızın biri bana akıl danıştı dedi ki. Bi çocuğu çok seviyorum çok aşığım oda beni seviyordu. Teklif etti tersledim reddettim dedi. Sonra çocuk bir daha istemiş yine ağır bir şekilde reddetmiş. Sonra ağlıyor neden benim peşimden koşmadı diye. Çok aşığım falan diye ağlıyor. Diyorum ki reddetmişsin çocuğu neden peşinden koşsun. Anlamıyor empati bile yapamıyor algıları kapalı. Yani anlıcağınız beyler bunlar harbi zır deli. Buda öyle tiplerden ama tanışmak istiyor hem reddediyor. Sonra buna açıklama yapıyorsunuz. Deli işte ne bekliyosunuz
00 Yorumla
Böyle düşüncede olursan zaten tek kalırsın gelsinler kendileri konuşsunlar havani koy ortaya onlarda insan sende insansın çok kasma yani ayrıca belli süreden sonra kaynaştığın belli başlı tipler olur zaten de sana adım atılıyor ona kaçarsan ertesi günde aynı davranilacagini düşünme o yüzden senin yanına gelenle konuş heyecan normaldir ama heyecanın güzel bir şey olduğunu bir duygu olduğunu bil ve ayak uydur şu an senin gibi üniversiteye gidebilmek için elimden geleni verirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHahaha aklıma kendi üniversite zamanlarım geldi. Konyalı bir çocuk vardı her yemekhaneye gittiğimizde önüme tabldotu kendi eliyle alır getirirdi ve ekmek getirip dururdu ekmek yemediğim halde ısrarla o ekmek gelirdi garibim sadece tabldot ve ekmek getirdiği ile kaldı çok şans istese de bir türlü o enerjide buluşamadım ve onun tanışma isteklerine hep hayır demek durumunda kaldım. Utangaçlık tanıstıkça geçer hemen zor ama tanıdıkça keyifli😂
05 Yorumla
Soran8 ayBizim bölümde bitane kız var kıza çok imrendim ya çok aklı başında bi kız gibi görünüyor henüz tanımıyorum ama herkesle konuşabiliyor hiç utanmıyor saygılı seviyeli mütüş bi kız. Bi gün sosyal anksiyetemi yenebilirsem kendisine düşüncelerimi söylemeyi düşünüyorum ben de 😂 Allah onun da yolunu bahtını açık etsin benim de sizin de amin 🫠
Cevap sahibi8 ayHahaha benim biraz yıllar oldu bu konular yanj o zaman sosyal medya falan da bu kadar fazla yoktu facebook twitter popülerdi okulun itiraf sayfaları oraya da tarif edenler olurdu güzel günlerdi ya utangaçtı erkekler o zamanlar 😄
Cevap sahibi8 ayAmin bu arada💖
Soran8 ayYine var onlar Instagram'da ama bence sizin zamanınızdakinden yine çok farklı. Kızı tarif edip boştaysan görüşelim falan yazıyorlar boştaysan görüşelim nedir iğrenç tabirler kslclmc bu nesil biraz terbiyesiz sanırım
Cevap sahibi8 ayEvet baya değişik simdikiler
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Merhaba! 😊 Hadi gel, birlikte düşünelim. Yeni biriyle tanışmak veya sosyal bir ortamda konuşmak bazen insanı biraz gergin ya da çekingen yapabilir. Ama bu son derece doğal bir durum, yalnız değilsin! İlk adımları atmak her zaman kolay olmaz. Bunun seni "garip" ya da "farklı" biri yapmadığını bilmelisin. Daha çok kendine güvenmek ve belki biraz cesaret toplamak gerekiyor. Senden hoşlanan birisi o çayı alıp getirmiş, bu minik jestin keyfini çıkarmalısın aslında. 😊
Bir dahaki sefere aynı şeyle karşılaşırsan, derin bir nefes al ve basit bir diyalog başlatmayı dene. "Teşekkür ederim, düşünceli bir hareket oldu. Burada sık sık bulunur musun?" gibi basit bir sohbet başlangıcı seni rahatlatabilir. Kimse seni yiyecek değil, unutma! 😄 Kendine güven, senin fikirlerini ve varlığını diğer insanlar öğrenmek ister. Azıcık cesaret, gerisi zaten kendiliğinden gelir. Sen harika birisin, unutma! 🧡🍀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
108Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu davranışın sebebi karşı tarafa açık olmadığını muhabbet istemediğini gösteriyorsun. Sohbetlerde kısa ve tek kelimelik cevaplar vermen de aynı şekilde, seni tanımaya çalışan insanlar için iletişimi doğal olarak zorlaştırıyorsun. Bu durumda insanlar geri çekilir çünkü senin ilgisiz ya da soğuk olduğunu düşünürler. Oysa mesele soğukluk değil senin rahat olmadığın bir durumda kendini otomatik olarak kapatıyorsun. Bu da tanışma fırsatlarını baştan kesiyor. Temelde bir karakter sorunu değil ve iletişim alışkanlığı bu şekilde kendine aşılamışsın..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
8 ayZamanla açılırsın gadası
11 Yorumla- 8 ay
Gadası ne
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u 8 aygidip tanışın
10 Yorumla
8 aykaç yaşındasın bilmiyorum ancak yıllardır yaşadığın bu sorunu ki üzerinde de uzun zamandır düşündüğün belli. Bize soruyorsun v cevap bekliyorsun... Ne dememiz gerekli nasıl sana yardımcı olabiliriz bilmiyorum. Ki yardımcı olmak da isterim. Ancak su an donoler o kadar dar ve kısıtlı ki... Ancak buradan insanlarla konusmaya cekinmediğine göre bence kişisel alanının ihalalinden tedirgin oluyorsun. Bu da eskilerden kalma bir travma yüzünden, cok utandığın ya da cok üzgün hissettiren bir olay nedeniyle olabilir. Umarım en kısa zamanda atlatırsın...
Kib.12 Yorumla
Soran8 ayAy yemin ederim ki böyle. Kişisel alanın ihlali müthiş bi tespit. Bunu okuyana kadar ben bile düşünemedim hadnkf hayatıma dahil edesim yok kimseyi ekstra sorumluluk gibime geliyor dahil olmasa bile her gördüğümde selam vermek bile bir sorumluluk gibi geliyor ve almak istemiyorum cidden
- 8 ay
Klasik tükenmişlik.. Yani ruh yorgunluğu yaşıyorsun. Ne bileyim çim terapisi uygularsan iyi gelecektir. Deşarj olmaya, topraklanmaya ihtiyacın var.
- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
8 ay😂😂😂 alemsin. Ama sana Bir iyi bir kötü haberim var.
İyi haber normalleseceksin. Yani bu halinden eser kalmayacak.
Kötü haber, ( maalesef bir kaç üniversite tecrubemden dolayı biliyorum ) , boyke utangaç kızları kullanan ve utangaç kizlarinda artık kendini aşip , iyi anilmadigi zamanları çok oluyor. Üzgünüm.
Not: Benim en güzel tavsiyem, tanış ama kalbine aklına iradene hakim ol. Her gezi egelnce arkadaş ortamına katılma, herkesle muhatap olma03 Yorumla
Soran8 ayBenim o kızlardan farkım yaşımın onlardan büyük olması. Hala sosyalleşemiyorum ama aklım başımda. Okuldan önce de çalıştım bi süre ama son 1,5 2 yıldır evdeydim. Zaten büyük kazık yedim bi kere 25 yaşındayım şu an 18 yaşında sevgili olduğum kişi 6 yıl sonra hiç aklıma bile gelmeyecek şeyleri yaptı açıkçası ondan sonra herkesten herşeyi bekler moddayım. Kimseye tam olarak güvenebileceğimi sanmıyorum zaten. Yine saflık var tabi yaşımın büyük olması pek bişey ifade etmiyor yine ama herkesten herşeyin bekleneceğini biliyorum 🥲 kızlarla da konuşmuyorum henüz kızlar benle konuşursa konuşurum ama konuşmadılar. Erkeklere kapalıyım gibi hala. Normal insan olarak bişey sorunca ya da bişey isteyince konuşuyorum onlarla da ama birebir tanışmak istemiyorum hiç biriyle direkt kaçıyorum hakshx
- 8 ay
Bence şu an doğru yoldasın.
Dertleşmek istersen de yazabilirsin, diğer taraftan - 8 ay
Utangaç olmayanları kullanmıyorlar mı yani 😄😄
s 8 ayGörseldeki filmi seçeni takdir ettim.
Tam soruya uygun olmuş.
Carrie - günah tohumu filmin ismi.
Soruna gelince,
Bu biraz özgüven ile alakalı olabilir.
Yani insanların seninle tanışması için bir sebep göremiyorsundur, bu da sana anlamsız geldiği için uzaklaşıyorsundur.
Ya da içine kapanık birisindir, insanlara güvenmiyorsundur.
1-2 defa adımı at, erkeklere değil kızlara at.
Adım atmasını öğren pratik yap yani.
Baktın yapabiliyorsun, devam edersin.00 Yorumla
8 ayBunun nedenini biz bilemeyiz ki. Neden sohnet etmiyorsun ve tek kelimelik cevaolar veriyosun. Tabiki seninle iletisim kurmak isteyende. benj beğenmedi der.. yaklaşımımi beğenmedi demek der. Bir daha yakınlık kurmak istemez haklı olarak. Burada sorduğun sorunun cevabını.. yine en iyi sen bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYa dndkjakhdk aynı ben. Hatta bunları yaptıktan sonra utanç ve vicdan azabı da çekiyorum, ama her seferinde kendimi küçük düşürüp saçmalıyorum ya da işte karşımdaki yanlış anlıyor, yanlışlıkla kırarım diye korkuyorum, hepsini geçtim dinamik sağlayamıyorum ki zaten.
10 YorumlaŞimdi yorumlarda göründüğü gibi bütün yüz yüzeyken bir bok yapamayanları etrafına topliyacan 😂 biraz sohbetini güzelleştir kızlar neyden hoşlanıyorsa etrafındakiler o konularda üst numaralarda ol bir şey yapmana gerek kalmaz etrafında çoğalırlar
02 Yorumla
Soran8 ayYüz yüze tanışamadığım için yüz yüze tanışamayanların ne kadar özgüvensiz insanlar olduklarını çok iyi biliyorum ve kendimden bir tane dahasına gerek yok bence 😂
Kaçmayacaksin o zaman. Teşekkür ederim çay için çok kibarsin, dilersen böyle elimizde kalmasın bir yerde oturup icelim de.
O zaten adim atmış, devamı gelmeyince biz "konuşmak istemiyor" diyerek geçip gidiyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayNiye çocuk Hannibal Lecter gibi miydi. Biraz çekingenlik ya da sosyal anksiyeten olabilir mi 🤔
115 Yorumla- 8 ay
@blanieyy Hannibal Lecter olsa mi 🤔
Soran8 ayÇok yakışıklıydı 🥲🥲
- 8 ay
@blanieyy filmde beyin yediği sahneyi hatırlıyorsun değil mi 🤣
Konuş gitsin kaybedecegin ne var - 8 ay
@Catutigernos yemediği şey kalmadı kii ayrıca yedirmediği
- 8 ay
@blanieyy sadece saygısızlık yapanları yiyor ve yediriyor 🤣 bir de kemanı hatalı çalan müzisyenleri 🤣
Soran8 ayBen izlemedim merak ettim siz konuşunca izlemeye gidiyorum sbbkkd
- 8 ay
@Catutigernos harbiden yaa birkaç kişi hariç yediği kestiği herkes afiyet olsun dhiqjejs
- 8 ay
Hahah Silence of the lambs, Red Dragon ve Hannibal izle tavsiye ederim. 🤣 Bu sırayla izle ama. Anthony Hopkins oynuyor 👍
- 8 ay
@blanieyy Clarice için yaptığı o son fedakârlığa hangimiz üzülmedik ki
- 8 ay
@Catutigernos mads mikkelsen'in oynadığını izledin mii ben Anthony hopkinsin oynadığını sonuna kadar izlemedim
- 8 ay
@blanieyy sen dizisini izlemişsin bence hiç bir şey filminin yerini tutmaz. Anthony Hopkins çok üst seviyeye çıkardı. İzlemeni tavsiye ederim ben tekrar tekrar izledim kaç kez.
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç başıma gelmedi gelse ne yapardım bilemedim… 😅 sosyal anksiyeteniz olabilir mi acaba bir yardım almanız faydalı olabilir…
12 Yorumla
Soran8 ayDoktora da konuşamazsam smpsmmfk
8 ayUtangaçsınız Bazı insanlar utangaç olabilir çok normal bunu zamanla yeneceksiniz. Durumun üstüne gidin ve böyle bir durum olduğunda Bu kez oturup konuşmayı deneyebilirsiniz :)
00 YorumlaÖzgüven meseleleri. Aynı yolun yolcusuyuz ama hiç değilse erkekler deniyor. Kızlar sadece kesiyor uzaktan. 😅
01 Yorumla
Soran8 ayBence çocuğun yaptığı çok iyi bişeydi. En azından mal gibi gidip itiraf sayfasına yazacak kadar düşmedi direkt aldı çayını geldi çok errrrkek bi hareket ama yanlış kişiye yaptı jskkcxn yine de gülümsedim şaşırmış gibi yaptım aa bana da mı aldın çok teşekkür ederim dedim ama bu kadar sonrası gelmeyecekti 😂 sonra ben derse gidiyorum tekrar teşekkür ederim çay için dedim kalktım 🥲 umarım özgüvenini etkilememişimdir sadece ben yanlış seçimdim onun yaptığı şey doğruydu😂
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayYa ne tatlı haraket yapmış aslında. Bir kere kendini zorlarsan iyi olur.. yavaş yavaş alışırsın bu duruma. Yokca gelecek ilişkilerini kötü etkileyecek bu durum
01 Yorumla- 8 ay
Deli misin sen ya ne iğrenç iğrenç konuşuyorsun kendi hakkında, bu kadar özgüvensiz ve abartkan olmayın ya.
8 ayA-sosyal olduğun için olabilir, sosyal kaygıların olduğu için olabilir, kişisel alan ihlali olduğunu düşündüğün için olabilir. Yani birçok sebebi olabilir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kuşaklar öncesinde tecavüze uğramış olabilir birileri... Bazı şeyler genetik aktarılıyor sosyal etkenler yoksa sebebi budur
01 Yorumla
Soran8 ayOlabilir valla muhakkak vardır zaten
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayyyyyyy. Erkolar ayda yılda bir romantik olabilir. Sen de bunu es mi geçtin bacım beee. Amannn sen de 😂
00 Yorumla😂 korktuğum kız tipi. Lütfen kendinize çeki düzen verin yoksa yalnızlık daha tatlı gelmeye başlayacak
00 Yorumla
8 ayKdpddkdkdkdk ya kıyamam bilmiyorum zorlama kendini ama cocuk ta tatlıymış he degerlendir bence açılabilirsin bu konuda dene sadecr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDaha bu yaşta bu kadar özgüvensizsen ileri de net bekar kedili kadın olmaya hazırla. Bol bol mama al. İler de daha kapanırsın ilerisi daha iyi değil şu yaşta deli gibi akan hormonun azalınca hele tam pert olursun.
04 Yorumla- 8 ay
Hormonlara ihtiyacımız yok sizin gibi
Cevap sahibi8 ayaaaaa Birilerinin canını yaktık galiba istemeden. Düşünceni sormadım sana ergen kız.
- 8 ay
Burdan bunu nasıl çıkardın merak ettim canım niye yansın süper zeka? Kadın düşmanı gündi? Zoruna mı gitti senin gibi abazan değiliz diye? Hadi gitte sol elini sev nasıl olsa ömür boyu ona mahkumsun. Kızın biri fena üzmüş seni kim üzdüyse helal olsun ona takdir ediyorum ettim ciyak ciyak kin kusmuşsun😄😄
- 8 ay
Nasıl travmaların var bilmiyorum ama herkesi seni üzenler gibi sanıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 aySen yine çayı alıp kaçmışsın. Ben çay ısmarlıcam diyen çocuğa çayı almadan kaçtım dkdkd
07 Yorumla
Soran8 ayBen de çayı almaya giderken kaçmayı düşündüm valla, 😂 ama eyleme dökmedim benden beteri de var diye sevinsem mi üzülsrm mi bilemedim 😂
- 8 ay
Hahah alemsiniz 😀😀
Soran8 ayErkekler kızlar şöyle egoist böyle kibirli diye atıp tutarken o sırada kızlar😂
- 8 ay
O yaşlarda oluyor öyle :) aslında bu dönemde böylesi çok kalmadı ama siz numunesiniz galiba :)
Soran8 ayAslında az değiliz de böyle olduğumuz için sanırım fark edilmiyoruz. Bide bu çağın hastalığı gibi bişey sanırım bu asosyallik iletişimsizlik. Geçen de konferansta çok sıkıldım 3 kere yerimi değiştirdim bitane kız sürekli ben nereye gitsem oraya geldi ikimiz de bi merhaba bile diyemedik birbirimize. Hayır bir sor yani nerden geldin napıyosun diye yiyecek mi kız zaten takip edip duruyor belli ki konuşmak istiyor😂 çok yanlış kişiyi seçti o da ahhahjs ama ben de yeni başladım sanıyorum ki o da yeniydi umarım kişiliğimizden bişey kaybetmeden biraz daha iletişim kurabilir hale gelebiliriz
- 8 ay
Olur olur zamanla :)
- 8 ay
@misssssgibi Ben 24 yaşındayım. Çocuktan hoşlanmadığım için çayı almadan kaçtım. Çocuk deli gibi beni aramış ortalıkta. Bir kadın dedi seni arıyor diye onun çayını istemem deyip saklanıyordum 😂 Hoşlansam ben adım atarım, çekindiğimden değil 😁
8 ayÇayı da unutmaman mük bunca yıl yaşadım kisme beleş günahını bile vermedi
01 Yorumla
Soran8 ayDünya kadar malın olacağına demiş büyüklerimiz mapwmdjcıd
8 ayBu bir sorun değil ki beğendiğin biri olursa şans verirsin sohbet edersin mesafeli bir şekilde sonra iyice karar vermek için bol zamanın olacaktır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
8 ayİlkel birisin çünkü sosyal olmak istiyorsan aş bunları
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBende öyleyim çok çekingenim bu yüzden özgüven sorunu
22 Yorumla- 8 ay
Kaç yaşındasın
Soran8 ayİğrenç bişey ya
8 ayİyisi de var kötüsü de. Doğru olan bu. Tabi her zaman olacak değil.
00 Yorumla
8 ayÇekingen olmak kötü bir şey değil, seni daha değerli kılıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekingen ve içine kapanıksın. Biraz da sanki utanıyorsun. Biraz rahat ol, kasma kendini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayNiye böyle dengesizsin kız sen cidden. O değil de ne okuyorsun sen poncik
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaçma sebebin ne ki? Neden kilitli kapılar gibisin?
00 Yorumla
m 8 aySosyal ankisyetedir aşkım internette çözüm yolları var bak istersen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayBence temkinli olmanda fayda var ahddh aw komandosu kaynıyor her yer ahdhd
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayKütüphaneden arkadaş edin sen gibiler orada bol olur
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. Sosyalleşmeyi sevmiyorsun belki veya özgüven sorunları
00 Yorumla
8 ayEgolu soğuk ya da ezik zavallı olarak algılanırsın birde her yerde dışlanma yaşarsın zor
00 YorumlaEndişe etme, bir kere nasılsın sorusu sorma cesareti göster. Sonrası gelir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
Soğuk duruyorsun demek ki biraz girişken olmalısın00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bende de var o..
sanki oynar gibi konuş, oyun oynuyormuş gibi, dinle ve cevap ver.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 938 cevap paylaştı. Evet niye kaçıyorsun ortalık yerde seni becerecek değil yaa 😏
08 Yorumla
Soran8 ayBişey yapacağından değil kızlarla da konuşamıyom
- 8 ay
Günde kaç defa?
- 8 ay
Kowboy günde kaç defa?
- 8 ay
@Hasan45323 ne kaç ne diyorsun
- 8 ay
Anladın sen
- 8 ay
@Hasan45323 hayırdır yardım mı edeceksin
- 8 ay
Afjaskjfajdfgh
Gizli Üye(25-29)8 ayBana yapsa biri çok memnun olurum biraz rahat olmaya çalış
11 Yorumla
Soran8 ayBen de çok mutlu oldum aslında rahatsız etmedi beni ama sıkıntı benlik çocuktan kötü bişey sezmedim
- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
8 aykendi kendine cevabını verdin otur konuş işte güzelce
00 Yorumla
8 ayDemek ki daha çekingen bir mizacın var bu bir sorun değil normal bir şey. Yine de canını sıkıyorsa üzerinde çalışıp değiştirebileceğin bir özellik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayFobi olabilir anksiyete olabilir
Yardım almalısın tek başına aşamiyosan00 Yorumla
8 ayBi daha karşılaşınca çaya karşılık bi iey ısmarlıyım de oturup konuş nolcak. Kaçıngan bağlanma olabilir bende de var djdkkd
00 YorumlaKendi halinde saglam karekteri olmak önemli zarar yara almazsın gerçek biri her gun yapar 1 gun değil
00 Yorumla
8 ayAklında başka biri olabilir yoksa kimse biriyle tanışmayı reddetmez sadece görüşüm bu şekilde öyle düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYanlış anlama canım ama asosyal biri olabilirsin veya ailen seni küçük yaşlardan itibaren baskıcı, sürekli eleştirerek büyütmüş olabilir, aslında kaçmana gerek yoktu, muhabbet edebilirdin
04 Yorumla
Soran8 ayNeden yanlış anlayayım asosyalim zaten de artık asosyal olmak istemiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu kaçma refleks gibi oldu. Ailem baskıcı değil ama eleştiri doğru. Aslında baskıcılardı da bi yere kadar baktılar ben mallaşıyorum saldılar beni evden çıksın sosyalleşsin de ne yaparsa yapsın kafasındalar şu an. E ben de sudan çıkmış balık
Cevap sahibi8 ayBir psikolog ile görüşebilirsin mesela, seni dinleyip tavsiyeler veriyor. Çekingenliğini yenmen için insanların arasına karış mesela spor salonu veya herhangi bir kursa katıl vaktin imkanın varsa tabi, kız arkadaşın kuzenlerin vs varsa onlarla vakit geçir yalnız kalma
Soran8 ayAkrabam yok burada arkadaşım da yok çok uzun süredir yalnızım açıkçası. Henüz yemekhaneye bile gidemedim. Okulda psikolog varmış ona gitmeyi düşünüyorum umarım düşünmekle kalmam giderim cesaretimi toplayıp
Cevap sahibi8 ayArkadaşın olur sıcak biri ol soğuk davranma, git tabi çekinme. Hangi şehirde okuyorsun
Aslında birini bulup onla her şeyi yaşıyasin var yapamıyon
01 Yorumla
Soran8 ayYani kısmen evet ama sonra gidince şey gibi kalıyorum ortada risk almak istemiyorum şu an jdjdcl
8 aySosyal anksiyete? Herkes reel hayatta tanışmak zorunda değil?
06 Yorumla
Soran8 aySosyal anksiyete var galiba bende kendi kendime teşhis koyabilir miyim pek emin değilim ama insan içine girince aşırı geriliyorum elim ayağım titriyor kapatıyorum kendimi çok soğuk duruyorum kimse benle konuşmuyor o yüzden. Konuşan olunca da sudan çıkmış balık gibi oluyorum çünkü beklemediğim bişey. Planlamayınca böyle oluyorum
- 8 ay
Ben de bunu aşmış birisi olarak söyleyebilirim ki zamanla her şey aşılabilir. Ama bir anda olmayacak bunu bilmelisin. Kendine zaman ver ama bu zaman çok uzun olmamalı. Ve bazen de kendini kendin itmelisin hayat yalnız geçebilir bir yer değil. Bazen de amaan ne olabilir ki en fazla iki lafın belini kırsam bu kişiyi bir daha nerede göreceğim ki diyip keyfine bakmak gerekir. Daha çok öneride bulunabilirim fakat uzatmak istemiyorum. İşin anahtarı amaan demek hdjfjgg.
Soran8 ayBu amaan cidden çok müthiş bişey bu arada sksmf nadir de olsa özgüven patlaması yaşadığım zamanlar oluyor da süreklilik gerekli. Ben bide çok sıkılıyorum hemen sıkılıyorum bi kere konuşacağım ve bir daha görmeyeceğim insanlar olsa konuşurum aslında. Hayır demeyi bilmiyorum açıkçası. O üzülür bu kırılır ayıp olur diye düşünüyorum sürekli empati yapıyorum. Hayır diyemediğim için de hayatıma dahil olup olmayacağının garantisi yok. bütün sorunum bu bence djfdj
- 8 ay
Emin ol hayatın senin elinde. Kim kalır kim gider kimi almak istersin senin elinde. Başkalarını düşüne düşüne kendini düşünmez hale gelmezsin umarım. Çünkü başkalarını düşüne düşüne sen ne istediğini ne yapmak ne zaman yapmak istediğini kaçırıyorsun.
Soran8 ayUmarımm beni dinlediğin için de çok teşekkür ederim 🫠
- 8 ay
Rica ederim iyi forumlar.
8 ayBöyle yaparsan tanışamazsın kesin net çekinirler senden
01 Yorumla
Soran8 ayZaten tipim de öyle çekinecekleri bi tipim var çirkin falan değilim hiç ama özgüvenim hiç yok güzelliğin altı boş gibi geliyor hep
8 ayabla naptin doafkwkskfkskdks
22 Yorumla
Soran8 ayMallık yaptım çocuk arkamdan kezban demiştir kesin
- 8 ay
🤣🤣
8 ayBanada oluyo bence insan sevmemek ve yalnız huzurlu olmak diye dusunuyorum sebebini
00 Yorumla
8 ayUtangaç birisin en sevdiğim nazlı kızlar çok tatlı ve daha sonra alisinca çok iyi oluyorlar
00 Yorumla
8 ayÖzgüven sorunun yoksa iletisimde sorun var karsı cinse karsı
00 Yorumla
8 ayAynı benden bahsettin gerçekte şu an 1 arkadaşım sanaldan onlarcasi var
00 Yorumla
8 aybence öyle yapma sosyal çevre iyidir samimi olmasanız bile
00 Yorumla
8 ayBilinç altında cinsellik yaşamak korkusu var sanırım.
00 Yorumlakarşı cinse karşı çekingen olmak normal bir şey. Bence arkadaş olarak yaklaşmaya çalış ilk olarak.
00 Yorumla
8 ayYalnızlığı mı seviyorsunuz
02 Yorumla
Soran8 ayYalnızlığı değil de böyle 1 ya da 2 kişi olucak hayatımda onlar da düzgün insanlar olacak öyle. Kalabalık sevmiyorum yapayalnız kalmayı da sevmiyorum
- 8 ay
O zaman insanlara zor güveniyorsunuz sanıyorum
- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri