Sevgilim bazı huylarimin çocuk gibi olduğunu söyledi beğendiğim eşyalarda öyle olabiliyor ama rahatsız olmadığını böyle şirin olduğumu söyledi. Yinede alındım sanırım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben sordum beni çocukça görüyor musun diye
Sevgiliniz sizi çocuk gibi gördüğünü söylese ne yaparsınız?
Yani cidden buna da alınan da ne biliyim iltifat etsek yanlış anlaşılır dürüst olsak yanlış anlaşılır yalan söylesek zaten durum vahim e ne dicez aga biz şimdi
Kotu bir sey dememis Cocuk olmak iyidir o sevgide o masumlukta olmaktan daha guzeli mi var begenmiyorsa gitsin kazuket kart ruhlu birini bulsun. Kendini kimse icin degistirmeye kalkma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani cidden buna da alınan da ne biliyim iltifat etsek yanlış anlaşılır dürüst olsak yanlış anlaşılır yalan söylesek zaten durum vahim e ne dicez aga biz şimdi
Ben sevdiğimin yanında çocuklaşırım ama normalde olgunum beni olduğum gibi sevmiyorsa sevmesin aga çokta umrumda
Oh misss çocuğum keşke biraz sende çocuklaşabilsen derdim çeker giderdim😌✌️
O kötü bir şey demedi ama ben bilemedim
O zaman niye bu kadar takıldın demekki dediği şey kafanı karıştırmış
Evet ben bilemedim o benim için sorun değil rahatsız olmuyorum böylede sirinsin yeri geldiginde olgun olabiliyorsun dedi
Tamam işte fazla takılma 🙂
Afedersin s. git derim. Cocuk ruhlu bir kadin neşedir neşe. Yol ver sil geç
İyide rahatsız oluyorum demedi ben alındım yinede
Aga olsun olmasin cocuk gibi goruyorsa bunu belli ediyordur. Ver yolu geç
Etmiyor ben sordum
bana öyle dediğinde teşekkür etmiştim. çünkü o da çocuk gibi
İyi niyetle söylemiş şirin dediğine göre, alınmana gerek yok. Bazı kızlara çocukluk yakışıyor
Madem beni çocuk gibi görüyor
O zaman bir çocuğu sevdiği gibi sevsin ❤
Kotu bir sey dememis
Cocuk olmak iyidir o sevgide o masumlukta olmaktan daha guzeli mi var begenmiyorsa gitsin kazuket kart ruhlu birini bulsun. Kendini kimse icin degistirmeye kalkma
Ergenler genelde öyle oluyor
Ben 24 sevgilimde 35 yaşında yaşına laf etmek isterdim ama edemiyorum hadi beni idare et
biraz çocuk olmak iyidir
Selam, ben alınırdım ve ayrılırdım.
sevgilinde çocuk işte der gülerdi
Estetik olurum