Çocuğunuz size gelip kendi cinsinden hoşlandığını söylese ne yaparsınız?

Çocuğunuz size eşcinsel olduğunu söylese bir ebeveyn olarak yapacağınız şey ne olur?

#reda

Güncellemeler
+1 yıl
İlk tepkim şöyle olurdu şunu sorardım hani gerçekten böyle bir şey olduğuna emin misin gerçekten kendini böyle mi hissediyorsun çünkü genelde son zamanlarda çocuklarda böyle bir şey olmamasına rağmen özeniyorlar ve yapmaya çalışıyorlar onun özenti olup olmadığını anlamak için ilk önce bir doktora götürdüm bir psikolog ile görüşmesini isterdim.
Eğer böyle bir şey varsa olduğu gibi kabul ederim ve her zaman yanında olurum çünkü bu bir hastalık değil bir şey değil bu düzeltilmez bu bir yönelim
Güncellemeler
+1 yıl
Karşıdaki kaldıki bir insan bir makine değil ki yani kendi çocuğumu tutupta kendi hemcinslerinden hoşlanıyor diye Redd edecek halim yok dövecek halim yok şiddet uygulayan kötü bir şey söyleyemem eğer bana gelip derse ki anne böyle böyle bir şey var kabul ederim ve yanında olurum hayatta her şey olabilir Allah daha kötü bir hastalık vermesin olabilir yani Ben hep onu severim onun yanında olurum onun eşcinsel olması ondan vaz geçeceğim anlamına gelmez herkes karşı cins isteyecek diye bir şey yok