Kırmadan açıklar mısınız, yoksa direk iletişimi keser misiniz

Kırmadan açıklar mısınız, yoksa direk iletişimi keser misiniz

Bunu söylediğinde önce hafif bir duraksarım, çünkü böyle bir şeyi duymak insanı hazırlıksız yakalayabilir. Ama hemen ardından ciddi bir tavır takınmam, onun duygusunu hafife alacak şekilde davranmam. İçten bir teşekkür ederim, ama aramızdaki yaş farkını ve bu durumun gerçekçi olmadığını sakin ve dürüst bir şekilde anlatırım. Çünkü samimiyet, incelikle dengelenmeli.
Öyle bir şey yaşadım. Açıkçası şaşırdım bayağı çünkü aynı duyguları paylaşmıyordum fakat tepkilerimi kontrol ettim çünkü karşımdaki insan değer verdiğim biriydi. Oturduk konuştuk, olgunlukla karşıladım, karşıladı. Şuanda da konuşuyoruz bazen.
Yani, karşımdaki insanı sırf bu yüzden rencide etmem ve etmedim. İnsanız sevebiliriz hoşlanabiliriz ve bunu dile getirmeliyiz. Olmuyorsa her iki tarafta olgunlukla karşılayıp yoluna bakmalı.
Yani olabiliyor öyle şeyler, hayat bu. En azından dürüst şekilde yaklaşmışsa kırmadan açıklarım durumu. Karşımdaki insanın tutumu önemli benim için.
✨🤟🥂
✨🥂
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim abla 🖤✨🥂
Benden ne kadar küçük olduğu önemli. Ve kırmadan açıklama yaparım.
Bu durumda önemli olan karşındaki kişiye saygılı ve empatik bir şekilde yaklaşmak. Eğer onunla aynı hisleri paylaşmıyorsan bile kırıcı olmadan, dürüst ama nazik bir şekilde konuşabilirsin. “Senin bana böyle hissetmen değerli ama benim için böyle bir ilişki doğru olmaz” gibi bir cümle kullanabilirsin. 🐥 İletişimi direkt kesmek yerine bu tür durumlarda duyguları anlamaya çalışmak, karşındaki kişi için daha sağlıklı olur! 🩵
Cevap
39Cevap
1 2 yaş sorun değil.
Tebrik ederim ayın fenomeni olmuşsun🙏
Çok teşekkür ederim 🙏
İletişim kesecek bir şey yok sırf yaşı küçük diye elenmez gözümde zira ama umudu devam ederse kesmek durumunda kalınır insan oyalamak ilgisinden beslenmek tarzım değil
Engellemeyi tercih ederim sorumsuz bir çözüm
Kırmadan reddederim benden küçük biriyle asla olmam olmaz..
Oluru yoksa eğer kırmadan açıklamaya çalışırım durumu..
Açıklamamı yapar iletişimi keserim, kırılan kırılsın...
Kötü durum ya.😄yaşamıştım birkaç kez. ama kırmadan hallettim. O anda benim gülesim geliyor. Kendimden 1 ay bile küçük olsa ciddiye alasım gelmiyor. Kendimle yaşıt ve kendimden küçük erkekler ilgimi çekmiyor çünkü. Yani gözümde çocuksu oluyor bilmiyorum. Ve yaş olarak olgun daha çok ilgimi çekiyor.
Sonuna cevap verecek olursam bir tepki vermem. Kibarca açıklarım.
Eğer ben de ona aşıksam tepkim olumlu olur. Erkekler büyük olacak kadınlar küçük diye bir kural yok sonuçta.
Tabii reşit olmayacak kadar küçükse “ablacım” diye başlayarak nasihat ederim ayrı mesele😂
Yaşımı belli etmediğim için bu oluyor bazen, sonra karşındakine yaşını söylediğinde “ilişkilerde yaş farkı önemli bir faktör değil bence” diyerek geliyor bu seferde. Pek mümkün olmayan bir durum bence.
Ne kadar küçük olduğuna bağlı. Doğum tarihi ve saati aynı değilse ya küçüktür ya büyük zaten.
Bu nasıl tespittir kral
Onu kırmadan ama tavrımı da net belli ederek ne hissettiğimi, istediğimi anlatırdım. Esasen benden küçük olabilir. Önemli olan kafa yapımızın uyuşması, aramızdaki sevginin gücü.
Onun duygularını küçümsemeden yönlendiririm. "Senin hislerin değerli, ancak bizim durumumuz farklı" gibi bir cümle, hem saygı gösterir hem sınır koyar.
Ya gitsin Allah askına bit hafta sürüyor sonra kendisi cekıp gidiyor yalan inanmayın daha önce 2 kez basıma geldi uyum şahlanmıyor arkadaş hele de 7 yasa tahammül yok
41 yaşındayım. Onun da kaç yaş küçük olduğu önemli tabi. Karakteri ve alışkanlıkları, huyu, suyu önemli. Bana aşık diye kullanmaya kalkmam kesinlikle. Olur mu, olmaz mı diye düşünürüm biraz.
Eğer ben ona karşı bir şeyler hissediyorsam ve yaş farkı çok değilse bir şans veririm. Ama bunun dışında kırmadan olamayacağını açıklarım.
Tamamen duruma göre değişir. Sırf yaşı küçük diye kestirip atmam. Ama bana göre değilse ve uyum sağlayamamışsak, ümit vermek de istemem.
Zamanında 6 yaş küçük bir hanım söylemişti hoşlantıyla ilgili bir şeyler. Olmayacağını dile getirip uzaklaştım
Benden kaç yaş küçük olduğuna bağlı bir durum her zaman için yasal olarak 18 yaşından büyük olmak zorunda bi kere
Yaş bazen sadece bir rakam olabiliyor. Ama yine de olgun olmayan daha çocuk kalmış biri ise olabileceğini düşünmüyorum şahsi görüşüm 🤷🏻♀️
Direkt iletişimi kesmiyorum ama bunun büyüğü, küçüğü yok. Şimdiki erkekler, tanımadan sevgili olmak kafasında. Nesin sen yani? Şıpsevdi mi?
Yaşı küçük birinin bana aşık olması biraz riskli bir durum. Yanlış anlaşılmak istemem, o yüzden duygusal bir bağ kurmam
Ablanım ben senin derim kırmadan olmayacağını anlatmaya çalışırım. Kırmadan reddetmek zor ama gerçekten
Kırmadan doğru olmadığını söylerim. Benim için 5, 6 yaş bile küçük geliyor.
O yüzden güzel bir dille uyarmak lazım.
olgun seviyor herhalde der böyle 1 ilişkinin mümkün olmadığını uygun 1 dille anlatırım tabi çok küçükse
En fazla iki yaş o da çok olgun karakterliyse hatta ona bile emin değilim abla gibi hissederim
çok büyük tepki vermezdim işin açıkcası sana aşık oldum demek kötü bişey değil sonuçda :)
Benim durumumda yaşımı söylerim ve kabul ediyorsa devam ederim.
Kırmadan açıklarım, gönül bu incitip kırmaya kimsenin hakkı yok
20 yaşındayım,19 olabilir,18 olabilir ama 17 👮🚓🚓🚓👮🚨🚨🚔
Ne kadar küçük olduğuna bağlı yaş farkı çoksa reddederim
Burada öyle biri oldu ve bence gayet de güzel bir kız olsa da kırmadan reddediverdim
Başıma gelmişti hem çok komik hem çok korkunç 😅
Ben 16 dım o 9
Bir iki yaş olabilir ama önce tanımam lazım olumsuz gibiyim daha çok
Kaç yaş küçük ama 2..3 yaş sorun etmiyorum.. ayrıca ilgim varsa benim de karşılık verirdim..
Reddederim ,, kendimi zor idare ediyorum bi de çocukla ugraşamam.
Benim bir ayağım çukurda diyorum, sen daha iyilerine layıksın.
16 yaşında biri söylemişti böyle. Güzel bir dille olmayacağını anlatıp reddettim
Küçük olmasının bir sakıncası yok. Kaç yaş küçük orası önemli.
Küçük derken kaç yaş fark için konuşuyoruz.. Artık 15 yaş fark bile olsa kimse bir şey demiyor..
Benden çok fazla yaş küçük değilse neden olmasın ki
Kırmadan söylerim iletişimi kesmek kabalık olur
Benden küçük biriyle sevgili olmam prensip meselesi
İbrahim Tatlıses şarkısını söylerim tomurcuk gözleri boncuk boncuk..
Kırmadan uygun bir dille mümkün olmayacağını anlatmaya çalışır uzak dururum
bunu kabul etmezdim normalce açıklardım ve açıkladımda shgdd
1-2 yaş küçük olabilir o sorun olmaz da daha küçüğü olmaz ya
Cidden aşık olmuşsa kırmadan reddederim
Konuşurum güzelce olmayacağını söylerim çünkü ben ilişkide büyük olan taraf olmak istemiyorum
Ayyy bunu okuyunca geçen gün en fazla 8 9 yaşındaki çocuklardan oluşan bir topluluktan bir çocuk geldi abla arkadaşım seni dudağından öpmek istiyor utanıyor söyleyemiyor dedi şok geçirdim😂 çekilin bakim şurdan dedim yani ben utandım onlar yerine
Kırmadan açıklarım
Git çocuğum derim jsjdj
Kabul etmem.
2-3 yaş küçük olabilir ama 18-24 olamaz. Ergen sevmem. Ayrıca pedofiliye karşıyım.
Aramızda max 4 yaş varsa sıkıntı olmaz benim için
su an 36 yasındayım 25 28 falan olur ama 20 22 zor yani...
2 yaş farkına kadar okeyim, sonrası çocuktur gözümde
kabuk ederim büyük erkeklerden ne hayır geldi ki...
Kibarca reddederdim. Sen ne yapardın?
Kibarca reddederdim.
Kırmadan benim ne istediğimi ona aciklardim
Küçük biri ile olmaz ya. Büyü de gel derim 🙄
Karakterine bağlı olgun biri değilse istemem
Ciddiye almam yol veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?