9-10 Yaşındaki çocuğunuz gelip size "Anne/baba ben sınıf arkadaşıma aşık oldum!" dese ne tepki verirsiniz? Ona yaşının küçük olduğunu ve böyle şeyler için erken olduğunu mu anlatırsınız? Yoksa taktik verip aşık olduğu kişiyi nasıl etkileyeceği hakkında yol gösterip fikirler mi verirsiniz?
9-10 Yaşındaki çocuğunuz gelip size "Anne/baba ben sınıf arkadaşıma aşık oldum!" dese ne tepki verirsiniz?
:) benim başıma geldi böyle birsey ama 5 yasindayken oğluma bir kiz aşık olmus kreste ailesini zorla bizimle tanismaya ikna etmis ve uc senedir hala görüşüyoruz. Bu konuda baski yapmadık kendi hallerine biraktik zamanla arkadas olduklarini kavradilar
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızda da erkekse de hiç önemi yok çok hoşuma gider mutlu olurum gülerim dinlerim ne var ki bunda ☺ sevmek sevilmek insanın doğasında var Allah vermiş o yaşta o duyguyu hissediyor o çocuk kimsenin buna olumsuz yorum yapmaya hakkı yok bencr
Kız kardeşim 9 yaşında babama dediğinde babam çok şaşırmış adam alışık değil tabi. Benim çocuğum gelip dese umursamam güler geçerim. Taktik vermem kızmam da.
En İyi Cevaplar