Sana uygun olmayan biriyle zaman harcama bu sadece senin daha çok üzülmene ve zamanının boşa harcanmasina sebep olur, hayat tecrübesi senden çok olan biri seni taşır seni anlar sana pusula olur, öbür türlü seni üzer şu an olduğu gibi
Bazen erkekler kız arkadaşlarına sinir olurlar bunun sonucundada böyle şeyler söyleyerek üstündeki baskıyı azaltmaya felan çalışırlar fazla üstüne gitme
2 kere dedi beni o aramiyo işte baristiktn sonra niye aramiyo sun vs dediğimde bana bunu soyluyo ve ayrıldım ondan hala demiş çocuk çocuk hareketlerin var demiş
sevgili olmadan önce aklı nerdeymiş? görmedi sanki senin yapını çok saçma. şu an tabi öyle diyecek vicdadanı susturmak için hiç takma. insan çocuksu davranıyor diye hiç bırakılır mı? bahaneler bahaneler.. emin ol sen daha iyilerine layıksın. bir insan için kimse değişmemeli. seni sen olduğun için seven birileri mutlaka olacaktır.
Cocuk gibi hareket imyok sadece beni aramasini mesaj atmasını söyledim bigün geçti aramadim ben arayinca beni aramayı dusunuyo muydun dedim bana dediği şu çocuk hareketlerin var dedi
Çogu kadının hatası bu. Değer vermeyene değer verip, sevmek onun gözünde küçük düşmek ve basitleşmek. Sevmeyin sizi sevmeyeni değer verip g*tünü kaldırmayın.
En İyi Cevaplar