Sevgilimin telefonunda başka kızla fotoğrafını gördüm. Ayrılırken ne söylemeliyim?

1,5 yıldır beraberiz. İzmirde okuyordum 3 yıldır pandemi dolayısıyla şehrime döndüm ve wrkek arkadaşım orda kaldı. Ayda 2 kere falan görüşüyorduk o bana ben ona gidiyorduk. Dün yanından döndüm ve yüzüne hiç bir şey söylemedim ama fotoğraf çekilirken yanlışlıkla galerisini açtım. Ve fakülteden başka bi kızla yanak yanağa fotoğraflarını gördüm. Hala söylemedim hiç bir şey yok gibi davranıyor. Bu hesap gerçek bi hesap değil o yüzden bu kadar rahatım ama çok kötü hissediyorum ne yapmam gerek bilmiyorum. Ayrılacağım ama yüz yüze olsun istiyorum ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamayanlar icin sinirden yazamamısım; erkek arkadasımın evinde basbasa yanak yanağa ve kızın erkek arkadasımı yanağından öptüğü romantik fotolardı. Arkadas fotosu olsa anlardım ayrıca arkadası olsa tanırdım yani. 7/24 olmasada sürekli iletisim halindeyiz atıyorum arkadasım bende dese bile ben ons güvenirdim yani.
Sevgilimin telefonunda başka kızla fotoğrafını gördüm. Ayrılırken ne söylemeliyim?