m
2 ayÖlmeyle bayılmayı karıştırmasın.. Kıyamet alameti olur.. Çünkü ben kıskançlık krizine girmiş olurum.. Tabi öncelikle o fotoğraf kime ait olduğunu öğrenirim.. Belki kuzeni falandır.. Durduk yere gerilim yaratmayalım.. 😅😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 2 ay
Böyle bir durumda, önce sakin kalıp durumu anlamaya çalışırım. Güven önemli, bu yüzden neden o fotoğraf olduğunu konuşarak netleşmek en doğrusu olur.
Ama daha dikkatli olması konusunda uyarı yaparak kıskançlık hissini göstermek isterim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 2 ay
Yok sayarım, ablukaya alırım, sakince sorarım, kızı gebertirim icabında sevgilimi de sdfsdfdf 😅✌️
00 Yorumla Mantıklı bir cevap beklerim. Vereceği cevaba göre hareket ederim.
00 Yorumla- 2 ay
eski sevgili fotosunu silmeyi unutmus olabilir. gecen telefonumda 2 eski sevgilimin fotosunu buldum. 2 sininde tum fotolarini silmisim saniyordum. hatta 1 tanesinin uygunsuz fotolari duruyordu. goren aldattim sanardi o kadar diyim
00 Yorumla - 2 ay
Saniyeler içinde beynime kan sıçarar, derin bir nefes alırım ve bu fotoyu ne zaman çekilmişim sana atmışım der tebessüm ederim.🙂 Gelecek cevap muhim mantıklı bir izahı olmalıdır, inş vardır.
00 Yorumla - 2 ay
Kim olduğunu sorarım eğer verdiği cevap güvenilir inandırıcı ve mantıklı geldiyse birsey yapmam ama ikinci veya üçüncü kere gormek istemem ki bence kimse görmek istemez veya ki ilk görüşümde açıklaması mantıklı ve inandırıcı gelmrzse kavga edip yanından ayrılırım
00 Yorumla - 2 ay
bozulurum kim oldugunu sorarım eger abisi babası ya da herhangi bi sevdigi ünlü biri degilse sorgularım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı. Yav onu oraya kim koydu nezaman koydu haberim yok ulan şu yiğenlerim telefonu verdiğime pişman ediyorlar 🤣
00 YorumlaYakın kız arkadaşı, akrabası olabilir ama sadece hemcinsi olmak kaydıyla. Karşı cinse ait her obje veya foto tartışma sebebidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Verebileceği geçerli bir cevabı yoksa ayrılmaya kadar gidebilecek bir durum :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mantıklı cevap beklerim , sonra zaten geberticem haklı olsa bile🥲
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. önceliği ona olan güvenime veririm sonrasına bakarız.
00 Yorumla- 2 ay
Sorardım hayırdır lan diye
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 ay
kim oldugunu sorarim buyuk ihtimalle yalan soyleyecek
00 Yorumla - 2 ay
Mantıklı bi açıklama beklerim. d
10 Yorumla - 2 ay
Kendi telefonuma gönderirim ve pusuda beklerim😈😈
00 Yorumla Benim sevgilim tuşlu telefon kullanacak
00 Yorumla- 2 ay
Kim olduğunu sorarım.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Bu Adem oğlu kim derim 😂
00 Yorumla- 2 ay
Hesap sorarım
00 Yorumla - 2 ay
Ters ters bakarım sonra telefonu yediririm 🫡
00 Yorumla - 2 ay
Nasıl bir fotoğraf olduğuna bağlı
00 Yorumla - 2 ay
İlk sorarım mantıklı bir cevabı yoksa ayrılırım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kim lan bu aşkım diye sorarım :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 964 cevap paylaştı. Direkt yorumlarım🤷♀️😂
00 YorumlaÖnce açıklamasını dinlerim
00 Yorumla- 2 ay
Sıkarım gırtlağını
00 Yorumla - 2 ay
gebertirim onu ne munosebooo
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,8b cevap paylaştı. Olmasın sevgilimin telefonunda öyle şeyler
00 Yorumla- 2 ay
Ayrılırım net.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. kim olduğunu sorarim
00 Yorumla- 2 ay
Direkt şutingen
00 Yorumla - 2 ay
sever
00 Yorumla - 2 ay
Bu dişi varlık kim?
00 Yorumla - 2 ay
Unutmuş olabilir fotosunu
00 Yorumla
Detaylı bilgi