Gorucu olarak tanıştık. Anlastik, devam ettik, nisanlandik. Efendi, ahlakli vs duruyordu yani bana verdigi histe öyleydi. 5-6 ay konustuk bu arada. Son 2 aydir nişanlayız. 7-8 aydir tanışıyoruz.
Kendisi saglik sektöründe.(fizyoterapist) Gecen otobusteydik. Bir kadin nisanlimdan rica etti. Benim su su sorunum var da, ayakta pek duramıyorum rica etsem yerinizi verebilir misiniz diye. Nisanlimda yerini verdi. Yanimizda dikilmeye basladi. Kadinda dar kalem etek giymis, ustunde de yine dar bir bluz vardi.
Sonra tavsiyelerde bulunmaya basladi nisanlim. Iste sunlari yiyebilirsiniz yine de diyetisyenle görüşün, ben fizyoterapistim su egzersizleri yapin, iyi gelir, hatta bir uzmandan yardim alsaniz ilerlemez, ilerlerse ameliyat vs gerekebilir diye seyler soylemeye basladi.
Boyle konusmaya basladilar. Kadin şöyle de oluyor, boyle de diye. Bende boyun duzlesmesi de var dedi.
Nisanlim onun icinde soyle hareketler falan yapın dedi, genelde omuzlarda ice dönüyor dedi. Kadinda bende ice donme yol galiba dedi. Ben araya girdim evet boyle bir sorununuz yok gibi, dik duruyorsunuz dedim.
Nisanlimda evet yok gibi duruyor dedi vucuduna biraz bakarak, fiziginizde guzel diye bir sey cikti ağzından. Bunu der demez bana baktı. Gulumsedi biraz pot kırdı yani. Ne yapacagini da bilemez gibi oldu.
Ama kesinlikle yeri degildi. Hem benim yanimda hemde toplum icinde. Bircok kisi duydu yani. Bozuldum, modum, yuzum dustu. Bu konu hakkinda bir sey de demedi sonrasinda. Ozur dilemek gibi ya da toparlamaya calismak gibi.
En son olarakta telefonunu kurcaladim biraz belki yanlis ama tutamadim kendimi. Kendisine arkadaslari tarafindan kiz resmi atiliyor, kizlar hakkinda igrenc sohbetler dönüyor, bircoguna nisanlimda katılmış.
Ama sanki benimle nisanlandiktan sonra sohbetlere eskisi gibi katılmamış daha ortalama cevaplar vermis ama niyeyse o atilanlari da silmemis. Ama onceki yazdigi seyler midemi bulandırdı. Onlari da silmemis. acip acip bakiyor galiba.
Diger kisilerle olan mesajlari yokken bu tarz gruplarda silmemis mesajlari. Ya da ben nisanliyim diye arkadaslarini uyarip bundan sonra katilmak istemedigini soyleyebilirdi.
Ya da evlenince de bu seylere devam mi edecek emin degilim. Biraz da soğumuş hissediyorum. Ilk kadina ettigi iltifati sindirememisken bir de bu durum oldu. Ne yapacagim bilmiyorum.
(lutfen bu durumu normal karsilamayin. Benimde kiz arkadaslarim bana ulkedeki tas cocuklarin, kasli yakisikli, yari ciplak erkeklerin fotolarini, Instagram hesaplarini atsalar ve bunlar benim telefonumda hala duruyor olsa nisanlimin bu durumdan hoslanmayacagini dusunuyorum, hatta hicbir erkegin bu durumdan hoslanmayacagini dusunuyorum. Ona gore dusunun de cevap verin)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer