Nişanlımın telefonunda güzel kadınların fotoğrafları var, ne yapmalıyım?

6 senedir birlikte olduğum adamla 6 ay önce nişanlandım. Birbirimizi her anlamda tatmin ediyorduk. İkimizde dış görünüşten hoşlanan insanlarız. Sextede öyle. nişanlım benden 9 yaş büyük. İlk sevgililik yıllarımızda bana hoşlandığı kadın görüntülerinin videolarını atardı böyle ol diye. Tahmin edersiniz ki büyük popo büyük meme. Transparan kıyafetler külotlu çoraplar vs. Yıllar geçtikce bende sevdi bunları o zaman o da cahildi dedim cahilliğine verdim. ama hepte uyardım. Geçen hafta telefonunda başka kadınların kızların videolarını fotoğraflarını ve aldığı kadın surat ss lerini gördüm. Ben onu tatmin ettiğimi sanıyorken o benim yanımda bile öyle kadınların normal sosyal paylaşımlarını bile instada kaydedilenlerine eklemiş. Suratları güzel diye ss almış. Ben şimdi nasıl güveneyim. kendimi kıyaslıyorum resmen. Demekki onlardan zevk alıyor beğendiği görüntü onlar ki ben yetersiz olduğum için onlara bakıyor. nasıl gelmesin aklıma bunlar. Sevgi bunların da dahil olduğu bi yuva değil mi? Ne yapmam lazım lütfen yazın. Yalvardı yakardı ağladı süründü günlerce ama ben yan yana yürürken bile öyle kadın görünce bişeyler düşünmeyeceğini nerden bilebilirim artık.

Nişanlımın telefonunda güzel kadınların fotoğrafları var, ne yapmalıyım?