2 yıllık evliyim 25 günlük çoçuğum var ve dün eşimin telefonun da başka bi kızın 90 tane falan fotoğrafını yakaladım daha öncesinde de instagramdan bu kıza baktığını görmüştüm o zamanda hamileydim normalde çok ağlak biri değilim ama lohusalıktan heraldebunu gördüğüm günden belli ağlıyorum ağlamaktan gidip hesap bile soramadım karşısında ağlayıp daha fazla gururum kırılmasın diye ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumları tamamen okuyarak cevap yazıyorum. Eski sevgilisinin fotoğraflarını saklayan ya da hâlâ telefonuna o fotoğrafları kaydetmesi, şu anda birisiyle konuşuyor olmasından bile daha kötü. Karar senin kararın, sana ayrıl ya da ayrılma demek bizim haddimize değil. O yüzden bence direkt olarak ona bu durumdan bahset ve sor. Belki de çok başka bir sebebi vardır bunun, bizim düşünemediğimiz. Fakat verdiği cevapta eski sevgilisine ait bir özlem ya da üzüntü hissedersen bence esas o zaman düşünmelisin. Çünkü öyle bir adamdan eş ve baba olmayı geçtim, düzgün bir insan bile olamaz.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Suusuuuuu zaten herhangi bir kadının olması fazlasıyla kötü ama eski sevgilisi olması daha da kötü demiştim. Ama burası dünya, hayat ya bu, her şeyin ihtimali var. Hiçbir şeyden %100 emin olamayız. Evet olay görünürde yeterince kötü, düşündüğümüz gibiyse de yeterince kötü. %1 bile olsa başka bir durum olabilir demek istiyorum. Kesin yargılarla konuşamayacak kadar iyi tanırım hayatı da insanları da. Düşündüğümüz gibiyse zaten kötü olduğunun farkındayız.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu zor zamanı yaşıyorsunuz ve duygusal olarak karmaşık bir durum içindesiniz. Bebek sahibi olmak ve evli olmak, her iki partner için de büyük değişiklikler getirebilen stresli ve duygusal süreçlerdir. Bu durumda nasıl ilerleyeceğinize dair bazı adımlar düşünebiliriz:
- Sakin Kalın: Bu zorlu durumda sakin kalmaya çalışmak önemlidir. Duygusal tepkiler yerine sakin bir zihinle olayları değerlendirmeye çalışın.
İletişim Kurun: Eşinizle açık ve samimi bir şekilde konuşmak önemlidir. - Duygularınızı ve endişelerinizi paylaşın, ancak bu konuşmayı sakin bir şekilde yapmaya özen gösterin.
- Zaman Ayırın: Bebek sahibi olmak ve yeni bir anne baba olmak stresli olabilir. Bu dönemde birbirinize destek olmaya ve zaman ayırmaya özen gösterin.
- Empati Yapın: Eşinizin bakış açısını anlamaya çalışın. Onun da duygusal ve düşünsel olarak neler yaşadığını anlamak önemlidir.
Profesyonel Yardım: Bu tür duygusal zorluklarla başa çıkmak zor olabilir. Eğer duygusal olarak zorlanıyorsanız, bir danışman veya terapist ile görüşmek yardımcı olabilir. - Güveni İnşa Etme: İlişkinizde güveni inşa etmek uzun bir süreç olabilir. Güveni sağlamlaştırmak için açık iletişim ve anlayış gereklidir.
- Kendinize Bakım: Bu dönemde hem fiziksel hem de duygusal olarak kendinize bakım yapmaya özen gösterin. İyi bir uyku, sağlıklı beslenme ve egzersiz bu süreci destekleyebilir.
- Eşinizle Birlikte Büyüme: Bu zorlu dönemi eşinizle birlikte büyüme ve öğrenme fırsatı olarak görebilirsiniz. İlişkinizi güçlendirmek adına bu dönemi olumlu bir şekilde değerlendirmeye çalışabilirsiniz.
00 Yorumla- Sakin Kalın: Bu zorlu durumda sakin kalmaya çalışmak önemlidir. Duygusal tepkiler yerine sakin bir zihinle olayları değerlendirmeye çalışın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMilletin gazına gelip hemen aileni falan devreye sokma. Belkide fotoları indirdi olabilir yani, bebeğin yeni olmuş bebeğine yoğunlaş bir süre sonra kendini iyi hissettiğinde bunu onunla güzelce konuş gerekirse rezil et ama aileyi karıştırma yoksa kocan senden özür dileyip barışacaksanız sen affedeceksen bile bu ilişki sürmez o artık ailenle yüzgöz olur rezil olur ve bu ilişki burada biter. Sakin ol
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence onunla konuş ayrıl. Ama maddi durumun yeterli olmayabilir. Biraz bekle, o fotoğrafları kanıt olarak kullanmak için kendi telefonundan çek galerisini. Sonra boşanmaya çalış bacım. Şimdiden yapıyorsa hep yapar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
26Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmışsın karar sana kalmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTopla aileni, çık karşısına. Konuşun. Eğer şimdi karsisinda büyük bir tepki görmezse bu isin sonu hayırlı olmaz. Çok ciddi bir tepki almasi gerek. Eger ailen arkandaysa, baban hayatta ise ve senin arkandaysa, çağır gelsinler size. Ben kızımı sen ona buna bak diye mi evlendirdim seninle desin. Baska zaman olsa kendin s. ı. ç ağzına derdim ama sen en hassas zamanındasin. Bebegin daha cok yeni. Senin sadece bebegine bakıp herkes tarafindan özellikle esin tarafindan el üstünde tutulman gereken bi zamanda kavga ederek kendini yipratma. Bebeginin sana ihtiyaci var. Bebegimin babasi falan diye de herife merhamet etme bebegini düşünse sen hamileyken, bebegi dogmusken bu p. u. ş. tluklari yapmazdi. Birileri demis aldatmayan erkek yok falan filan... ulan gevs. e. kler! Ne onursuz haysiyetsiz insanlarsiniz. Erkek adam karisindan baskasina bakmaz ul. an!! Sevmiyorsa bosanir. Normallestirmeyin ser. refsizligi.. bu normal degil. Affedilecek bir sey de degil. Ben olsam o adami i-t-in g. o. tune sokup çıkarırım.
58 Yorumla- +1 yıl
O Koca bütün bunlardan sonra eşini sevecek mi sanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@düşünmektükenmektir siz şu yapıp ettikleriyle o koca bu hanimefendiyi cok mu seviyor sanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Lostalost 🌹teşekkür ederim ben de keske hicbir kadin hicbir anne üzülmese..
Cevap sahibi+1 yıl@Lostalost cok haklısın. Insallah
Cevap sahibi+1 yılYa ben de aileden öğrendim. Etrafımda hep haksizliga ugramis kadinlar gorerek, kendim de ezilerek büyüdüm. Büyüyunce de kendimi ve kimseyi ezdirmemeyi öğrenmis bulundum. Hayatta bir sekilde ya güçlü ve sağlıklı bir sekilde kendi sınırlarını korumayı öğreniyorsun ya da hep ezilen üzülen taraf oluyorsun 🤷♀️
+1 yılAllah düşmanımın başına vermesin ama erkekler işte özellikle kadın hamile kaldığında çocuk ilk doğduğu zamanlar böyle pislikler yapabiliyor. Tabi senin evliliğini bilemem büyük aşkla mi yapıldı yoksa daha mantık çerçevesinde mi ama her ne olursa olsun bu büyük saygısızlık bence bunu sineye çekmek kadınlık gururunu yok saymak olur. Kendine bak kadın olduğunu hisset ve hissettir karşındakine de. Bu durumu da açıkça konuş başka kadınlara kızlara ilgi duyuyorsan bu evlilik büyük zarara uğrar de alttan alta tehdit et kaybetme korkusu yaşat ona. Yoksa valla alamazsın bunun önünü.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen olsam gider ona direk hesabını sorardım bu kim diye. Yani bunu bile bile asla sessiz kalamam ben. Yani artik evli barklı hatta çocuklu bir babasın neden bekar erkek gibi takılıyorsun ne gereği var ki. Ortada çocuk olmasa bu adamı boşa derdim hemen ama çocuk var yazık olan çocuğa olur.
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına gerçekten üzüldüm canım ama bir sakin olun kendinizi bir toparlayin bakın yenide bebeğiniz olmuş. Sütünüz kesilir annelik yapamazsınız sakin bir zamanda geçin karşısına sorun neden böyle bir şey yapmış ne gerek duymuş bunların cevabını arayın sonra duruma göre aile büyüklerinden destek almaya çalışın derim
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzüldüm gerçekten. Sanırım kurtulamamış bekarlık zamanından. Bebekte var ve bu durumda hesap soracak zamanda değilsin. Biraz sabret ve gizlice takip et. Bakalım nereye gidecek bu durum. Bebeğine odaklanmayı unutma bu arada. Zamanı gelince konuşulur , üzülmemeye çalış yoksa sütün kesilirse bebeğede yazık sanada.
10 Yorumla
+1 yılKanka öncelikle geçmiş olsun çok zor bir durum bir de hamilesin yani maddi durumun iyiyse hadi ordan et değilse de maddi durumun iyi olması için ne yapabilirsin onu düşün. Duygusal olarak da destek alman lazım onun parasıyla psikologa git gez ye iç eğlen hiç acıma hiç
10 Yorumla
+1 yılUnutamadığı bir kız sanırım. Hesap sorsan bir daha olmasın , görmeyim desen ne olucak? Senin hesap sorduğun gün kızı gönlünden çıkarıp atıcak mı hemen? İkiniz için de kolay bi durum değil. Ağlamaya devam edersen sütün kesilebilir. Eşinin karşısında ağlaman da kesinlikle acizlik değil. Aileleri araya katmadan eşinle sakin bir dilde konuşup dinleyebilirsin. Yapılacak başka bir şey görünmüyor gibi
00 Yorumla
+1 yılAl karşına konuş işin aslını öğren. Böyle iç huzursuzluguyla olmaz. Yalan söyleme ihtimalini de göz ardı etme. Bebeğin için kendin için güçlü olmalısın kendini toparla o kadar ağlama. ya ortada ağlayacak bir durum yoktur ya da adam seni aldatıyorsa o adama ağlanmaz. Her türlü toparlanmaya çalışmalısın. Gerekirse zihninde oturttuktan sonra ailenden çevrenden destek al
00 YorumlaAileleri topla ve bu konuyu hem eşinin hem de iki ailenin yanında aç. Eşinin neyi konuşacağından haberi olmasın yoksa fotoları siler. Aileler telefonuna baksın ve görsün. Belki biraz utanır ve bunun ne kadar utanç verici bir şey olduğunu anlar. Hamile ve yeni doğum yapmış bir insana yapılır mı ya?
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kırıcı bir durum olduğunu kabul ediyorum. Senin yanındayım.
Lakin dilimizde bir söz var:
"Güzele bakmak sevaptır. "
Eşin de güzel bulduğu bir insanın fotoğraflarına bakmış.
Onunla konuşmamış. Yatmamış.
Herkesin bunu yaptığını sana söyleyeyim. En iyisi eşin ya da sevgilinin telini karıştırmamak.
Konuşursan tek yapacağı teline şifre koymak.
Benimki öyle yaptı😊111 Yorumla- +1 yıl
ciddimisin yoksa trolmüsün
- +1 yıl
saka mısın ablacım evli bırısı kımseye bakamaz
- +1 yıl
@sudemydwef öyle olmuyor iste. Her erkek istisnasız aynıdır.
- +1 yıl
İlişkilere neden sadece cinsel yönden bakıyorsunuz? İnsanlar sadece malum yerden değil, gönülden de bağlı olurlar. Elbette ki eşim malum kadınların fotoğrafına bakıp 31 çekse bu zoruma gitmez ama sadece bir kadının birden fazla fotoğrafını telefonunda biriktiriyorsa bu o kadına saplantılı olduğu ve büyük ihtimal de o kadını senin yerine tercih ettiği veya edebileceği anlamına gelir. Bu aile birliğine sadakatsizliktir.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir tamam baktı diyelim buradaki olay baya baya aldatmak tatlım sadece baksa kadın da buraya yazmaz değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce sakin ol bazı erkeklerin doğum hamilelik dönemlerinde gözleri dışarı kayar. Yalnız senin eşine mahsus bi durum değil. Yaptığı yanlış haklısın. Ama Lohusasın bebeğin var emziriyosundur bu süreci etkilenmeden atlatman lazım. Üzüntünü anlıyorum hesabını sormak istiyorsan sor ama şunu bilki erkeklerin cinsi böyle aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulamamış erkek vardır.
22 Yorumla
+1 yılO fotoğraflarıda al ve eğer mesajlarıda varsa hepsini al git avukata ver ayrıl canım huylu huyundan vazgeçmez aptal pislik beyinsiz işte sende kendini üzme lütfen evet üzülmemek elde değil ama lütfen 1000 kere düşün 1 kere karar ver ama doğru kararın ayrılmak olduğunu bil hakkında hayırlısı!🙏🏾🙏🏾❤
10 Yorumla
+1 yılBu kadar da iğrençlik olmaz gerçekten ya, aldatacaksanız evlenmeyin abi bu kadar basit. Kimsenin onuruyla, gururuyla oynamaya ne gerek var?
24 Yorumla- +1 yıl
Aslında çok iyi bir kızsın ama kıymetini bilemedim keşke o ağza alınmayacak lafı sana demeseydim
- +1 yıl
Kadınlar uyuyor. Aldatmayan tek bir erkek yoktur. Erkeğin doğası bambaşka kadınlarla olmaktır. Neden bunu anlamak istemiyor kadınlar, pek garip. O yüzden evlenen erkek benim gözümde bir sıfır geridedir.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir ne alaka kadınlar aldatırsa yakalanmaz zekiyiz şeytanız diye övünüyorsunuz
- +1 yıl
Halbuki yakalanan bir sürü kadın var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin adına cok üzüldüm bide bebeğin olmuş ne durumda olduğunu sadece Allah bilir keşke hemen cocuk yapmasaydın biraz daha zaman geçseydi ama olan olmuş bence biraz zaman geçtikten sonra eşinle bu konuyu konuşmalısın
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılHepsini sil sosyal medyasından o kızı sil engelle kocan bildiğini bilmesin o her bir şey sakladığında sen bul sil
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi farketsin birşeyleri çocuğunla senle ilgilensin
+1 yılallah kocanı bildiği gibi yapsın bu nasıl iğrençlik ya sen hamileyken nasıl başkasına bakar ya
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. 90 tane fotoğraf mı? Nasıl fotoğraf bunlar, nerden gönderilmiş whatsapptan mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır kızın intagrama attıklarını ss almış
Soran+1 yılya da wp profilinş
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol ayrılmak kolay ya sonrası , biz erkekler hataya meyilliyiz kabul ama öfkeyle kalkan zararla oturur , açık açık konuş uyarını yap yola giricektir
20 Yorumla
+1 yılÇok basit eşinin O fotoğraftaki kız bulacağın evlendireceksin senede yedek karısı olarak kullanacak ne kafanı takıyorsun
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bu kıza aşık olmuş olabilir, tabi bu benim fikrim. Kolay değil biliyorum ama yapman gereken sakin bir şekilde eşinle konuşmak.
00 Yorumla Bence aileni topla gelsinler telefonuda ona yedirin valla hayırdır ya sen onu baba yapmışsın böyle itlik mi yaptı bu yedir o telefonu ona
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 10,4b cevap paylaştı. Maymun iştahlı insanlardan bıktım artık vicdanı olsa bunu yapmazdı küfür edecem olmayacak şimdi
10 Yorumla
+1 yıl90 tane ne ya serefsiz lohusa halinle aglatiyo seni
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSakin kalmaya çalış sütün kesilecek... şu 40 ın çıksın bi akli selim al karşına konuş kıyamam sana
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine kafanda kurgulayarak bir yere varamazsın hatun Al karşına Ve hesabını sor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuğunu düşünüp bence bi şans daha ver
Çocuğunun babasız büyümesini istemem ama eşinin bu yaptığı yanında kalmamalı geri iade yap ona bu yaptığını
Ve uyar bidaha olursa ayrılıyoruz diye00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,3b cevap paylaştı. muhtemelen kekoydu ve bu belliydi yol yakınken bitireceksin geçmiş olsun kadınlar da çok sık karsılasıyoruz böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılsenle cinsellik yasayamadi donemde baskalarina sarmis
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin diyeceğim ama 25 günlük çocuğun var bilemiyorum birsey diyemiyorum bu konuda ama ağlama bence kafasini kır o adamın ve çocuğunu al git o kiz kimsede instagram hesabini bul yaz icinden gelenler söyle birak o adam pesinden koşsun.
10 Yorumla
+1 yılBoşa. Bunu yapan seni sevmiyor demektir bu kadar basit ve yapan bir daha yapar sen kendi ayakları üzerinde durabilecek bir insansın böyle basit bir sebepmi diye sorar millet farklı şeylerinden olduğunu söyle gecistir
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Karşına alıp konuşmalısın böyle bir olay karşısında ağlaman da gururunu kırmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir evlilikte güven ve sadakat yoksa, o evlilik bitmiş demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle rezil herifler gördükçe kimseye güvenimiz kalmadı allah belanızı versin yaa.
10 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin başkasıyla seks yaparken fotoğraf at
16 Yorumla- +1 yıl
Yürü git
- +1 yıl
@DEADLY_666 niye ya ben ciddiyim kocası öyle çok kıskanır
- +1 yıl
Ne alaka yaa insanları böyle yanlış yönlendirme yapmayin Allah aşkına o seviyesizlik yaptı diye bu bayandami yapsın bu bayan bir anne farkında mısın ne demek sende seks yaparken fotoğrafını at ahlaksızlığa ahlaksızca mi cevap versin bu nasıl bir düşünce tarzı böyle size hiç yakisiyormu herşeyi sıradanlaştırıyorsunuz
- +1 yıl
@r_engarenkyollar bence kocasına en iyi cevap böyle verilir ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Sen bir şey düşünme bak bu kadın şu an zaten yetrince acı çekiyor belki içinde neler yaşıyor sen ona destek vermek anlamak yerine ahlaksızlığa teşvik ediyorsun ve buna çözüm yolu olarak bakıyorsun öyle mi ?
- +1 yıl
@r_engarenkyollar hatta belki çocuklarıyla yaparken bile olabilir foto atabilir hem nerden biliyosun fake olmadığını
Hesap sor aldatıyorsa boşan aldatmayan erkek yoktur demek saçma adam olan aldatmaz
10 YorumlaÇoğu erkek eşi hamile ve lohusa iken böyle şeyler yapıyor Git ağzına s*ç bence
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gözü kaymış güzel kardeşim
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılsizce boş bi şey mi bu ciddi değil mi
- +1 yıl
Ib. ne dedim de guzel kardesim diye cevirmis ben boyle cevirinin aq
- +1 yıl
Aldatiyor yani dahada aldatir bu
- +1 yıl
Boşa diyorum bos degil
Allah belasını versin onun
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞutla
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılAllah belasını versin
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ya ağzımı bozucam şimdi şerefsiz adam
10 Yorumla Konuş içini boşalt. Sen çekeceğine oda çeksin
00 Yorumla
+1 yılİki medeni insan gibi sakince konuşmak gerekir
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖldür boğ zehirle yap bir şey ama
00 Yorumla Çok üzüldüm link var mi
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sende başkasına ver ödeşmiş olursunuz
00 YorumlaNet tavrını belli et hesap sor eşinden
00 Yorumla
+1 yılDirek uzaklaş boşan kavga vs seni yipratir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşmalarını okudun mu
12 Yorumla
Soran+1 yılkonuşma falan yok sadece kızın fotoğrafaları var ben eski sevgilisi
Cevap sahibi+1 yılBence iyice ağla tamamen kalbinde bitirdiğinde gözünde yaş kalmaz zaten git konuş
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkeklerden nefret ettim gerçekten
10 Yorumla
+1 yılAyrıl
10 Yorumla
+1 yılHesap sorcan abla
10 Yorumla
+1 yılAldatıyo seni
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılkonuş bence
10 Yorumla Açık açık gidip konusmalisiniz kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılKonuş eşinle
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hımm nasıl fotolar
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 6,7b cevap paylaştı. çokk dertlenme
00 Yorumla
+1 yılGel de sövme allahim harbi evlilikten soğuyorum ya
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimin telefonunda başka kızın fotoğraflarını yakaladım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler