Eşime sormadım ama n*de bir kaç fotoğraftı üstelik gizli bir programda tutuyor bu fotoğrafları
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgilisinin fotoğrafları sanırım, çok abartacak bir şey yok.
nasıl yok yaaa ne alaka abartacak bişey yok
Yaa ironi yaptım, yakalanmış işte kuzum,
unutur gider de ne bilim niye silmiyo
Buluştuğunda silmediğini kanıtlamak için lazım olur diye
biz baska sehire tasındık o kız yok hayatımızda
Sen tanıyormuşsun kızı, aldatıldığını biliyorsun yani
biliyorum tabikide ama kızı tanımıyorum görmedim bile
Nerden biliyorsun hayatınızda olmadığını?
mesajlarından kıza yazmıs sms te atmıs ama kızdan dönüş olmamıs 2 haftadır yani kız tamamen defolup gitti hayatımızdan eşimde eminim pişmanlık duyuyodur heyecan için ypmıstır bunu
Umarım öyledir
3 1 için tutuyordur bazen amatör fotoğraflar daha çok etkiler normal görmek lazım
eski iş yerinden bir kızın fotografları önceden de kıza yazdıklarını görmüştüm ama tepki vermedim gelip geçer diye
Daha neyi soruyorsun ki belli ki 3 1'den fazlası
ooofffff o kızı sevmıyor ama ben biliyorum kızı aramış felan mesaj atmıs ama kızdan bir dönüş olmamış yazmamış kız
Fotoğrafları nasıl elde etmiş hem dediğin gibi bile olsa ona 31 çekmesine razı mısın?
o kız atmıs işte o kızdan istemiş o kızla tatmın olmuş tabikide değilim ama o kzıı sevmıyo ki duygusuzca çekiyodur belki de
Erkekler 31 için duygu aramaz duyguya ne gerek var beğendiği kıza bakar çeker ama sana bakarak çekmesi lazımdı çekecekse. İlginç
yaaa o kızı sevmıyo dıyorum begenmıyodur da eminim ben vakit geçirmek heyecan iiçn o kızı da unutur hatta aklına bile gelmıyodur ya ama eşimle aramı bozmicam eşim beni sevıyo
asıl hiç beğenmediğine bile çekiyorsa seni bu adam arzulamıyo demek ki
ne alaka neden cocugumuz var o zaman kjkfsdg şaka mı
Çocuğunuz dün olmadıysa heyecanını şevkini kaybetmiş olabilir kocanın telefonunda çıplak resim çıkıyor adam 31 çekiyor ve çektiği sen değilsin hala çocuk var beni ister diyorsun. Tamam aldatıyor demiyorum da biraz da arzusu yabancı olması. Ağzını yoklasana başkasını ister miydin aynı anda vesaire de bana kalırsa hayır demez
Benim eşiim istekli birisi ama o kızla görüntülü felan yapmış yani o şekilde tatmın etmiş kendisini kız git o evdekiyle yap demiş eşimde hayırr ya hayır senle ben onla yapmicam felan demiş
kızı da bu şekilde kullanmış işte ama şimdi kız eşimi terk etmiş sanırım ama hala eşimde o fotografları var ne alaka yaa
Bence sen trol yapıyorsun ya ben de ciddi cevaplıyorum
trolle ne alaka düzgünce soru soruyorum sevmese boşardı beni bu kadar basit siz abartıyosunuz bence o kızla tatmın olması beni sevmıyo anlamına gelmezz
Seni sevmiyor değil her zaman sevdiğini arzulamaz insan. Biri senin iş yerinde fotoğraflarına bakıp 31 çekse kocana sevgin bitmez ama hoşuna gider
Yeniyim nasıl gizliden çıkılıyor çıkayım
senin tlf. undada başka bi adamın 18 cm. lik nude fotolarını görse eşin? ses çıkarmaz heralde
Ben hiç bakmadım evlendiğimizden beri bakmamda
Demek ki mastürbasyon yapıyor 😞😞😞
Eşin sadık biri değil
Asıl sen bunu nasıl gördün queen
Kocan şerefsiz haysiyetsizin biri.
Aldatıyor gibi. Sanaldir büyük ihtimalle
hayır sanal değil eski iş yerinden bir kız bu mesajlarını görmüştüm ama gelip geçicidir diye tepki vermedim ama kızın fotoğraflarını bu programda saklıyo
Kaç yıllık evlisiniz
1.5 yıl
Yav bismillah. Şimdiden ne alaka başlamış. Görücü mü?
arakdaş ortamından beni zaten 1 yıla yakındır o kızla sonra başkalarıyla aldatıyomus meğerse hamileykende aldatıyodu bu kızla simdi 6 aylık ikiz kızlarım var daha gecen aya kadar bu kız vardı hayatımızda ama şimdi çıktı gitti eşim hala fotograflarını tutuyo hatta o kızın yaptıgı bileklikleri de gitmiş kızlarımın bileğine takmıştı
Yav 9 ay hamilelik 6 ay gebelik. Siz hangi ara çocuk yaptınız. Kusura bakma da burada bile hata yapmıssın. Kendine baglamadan gebelik derdine düşmüşsün ona da gün doğmuş
9 ay hamilelik 6 ay gebelik derken? 6 aylık kızlarım var gebelik felan yok zaten eşimle severek evlendik esim beni sevıyo sevmese boşanırdı o kız eşimi terk etmiş simdi de ama hala o kızın fotografları var ne zaman siler unutur demi onu
Seni sevdiğine emin misin? Yani ilgisi tam mı sana?
Geçmiş olsun aldatılıyorsun
Gerisi sana kalmış artık
boşan
Aldatiliyorsun
Sıkıntı büyük
Sen de kendi fotonu bana at odeşin
Aldatıyor
Gercekten
Geçmiş olsun