- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEsinin durumunu anlayabiliyorum. Yani ayrilmak isteme sebebini. Evlilik sorumlulugu cok büyük bir seydir. Olgun mantikli akli basinda olsa bile kisi evlilik sorumlulugu alacak durumda olmayabilir. Sevse bile esini o sorumluluk agir gelebilir. Erkekler sorumluluk sahibi olarak yetismezler. Bu sebeple birden bire evlilik ona agir gelmistir. Bir de bunun üzerine cocuk olmasi onu bogmustur. Tek secenekte bosanmaktir bu durumda. Ayrildiktan sonra bazi seyleri daha iyi anlamış sorumluluk bilinci gelmis olabilir.
Sana tavsiyem eger ona karsi icinde bir seyler bir sevgi varsa konus. Direkt evlen demiyorum arkadasca sevgili gibi bir süre görüşün konusun. Yillarca aylarca demiyorum. 1 2 ay konusun görüşün. Bu ayrilik konusunuda konus. Icinde ne varsa aklina takilan ne varsa konus söyle. Her seye tam açıklık getirin icinizde bir endise süphe soru işareti kalmasin. Ikinizde birbirinizi seviyor ve istiyorsanız tekrar sans verin evliliginize.
Ayrica sunuda demek istiyorum ki. Siz sadece kendinizi degil cocugunuzuda düşünmek zorundasiniz. Ufak tefek sorunlariniz olabilir bunun icin aa olmaz anlaşamıyoruz evlenmeyelim demeyin. Bir cocuk anne babasiyla beraber mutlu olur saglikli büyür. Ufak tefek sorunlarida cocugunuz icin görmezden gelebilirsiniz diye düşünüyorum. Evlilik icin karar alirkende sadece kendinizi degil cocugunuzuda düşünün.108 Yorumla- +1 yıl
Aşağı yukarı aynı şeyleri söyleyecektim. Kusursuz bir yorum olmuş.
- +1 yıl
🙏🌺
- +1 yıl
Bence tam aksine saçma düşünüyorsun. Ne demek erkekler sorumluluk sahibi olarak yetişmezler? Bunu nasıl normalleştirebilirsin? Vasıfsız ve beceriksiz biriyle evlenmiş. Senin eski sevgilin, baban ya da herhangi biri beceriksiz ve korkak diye bunu tüm erkeklere mal etmek ne kadar mantıklı?
Çocuk daha 1 yaşında olmadan gidebilen bir aptalı tekrar kabul etmek kadına büyük hakaret olur. - +1 yıl
18 yaşında olup da eşinin durumunu nasıl anladın acaba. Gerçi devamını okumadım. Daha suçtığınız poh Haliç'e inmemiş gelmiş burda ahkâm kesmişsin.
- +1 yıl
@Anaconda2841 👍aynı sebeple cevaplama gereği duymadım
- +1 yıl
Bir dakika yanlış anlamışım durumu 😀
- +1 yıl
@espressoseverim çok yanlış anlamışsın hemde😃 bende 'ne diyo bu' diyorum kendi kendime😄😀
En İyi Cevaplar
+1 yılneden terk etti...
sebep neydi bilmiyorum
şimdi neden şans istiyor o terk ettiği sorun ortadan kalktı mı
Bu soruların cevabını size net şekilde verirse sizde tatmin olursanız..
ve ona karşı bir şeyler hissediyorsanız..
bir şans daha verin..20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. seni yarı yolda bırakan biriyle tekrar bir yola çıkabileceksen istediği şansı ver ama bi kere bırakan bi daha bırakır..
yine devam edemeyeceğini hissettiği an seni hiç önemsemeden çeker gider olan sana olur.
korkak ve bencil biri seni daha yeni evliyken bir bebekle bırakabildiğine göre. re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft60 Yorumla
+1 yılŞunu her zaman söylüyorum ve kendimde böyle düşünüyorum evlenmek evlilik yapmak insanlara başında basit geliyor ve çoğu insan cinsel ilişki isteği üzerine evlilik yapıyor sonradan da çeşitli zorluklar psikolojik bunalım içine giriyor ya da sırf yaşım geçiyor evde kaldım Bir gün olacak annem babam ölecek ben yalnız kalacağım korkusu ile yapılan evlilik var. Ama her ne olursa olsun bir defa bu yola giren insan ölene kadar dönmemesi gerekiyordu. Eşiniz belli ki bazı psikolojik bunalım durumları yaşamış ya da başka bir sebebi vardı bilemiyorum evlilik bitmiş ve şu anda bir çocuk dünyaya gelmiş, ben öncelikle içinizdeki kalbinizin sesini dinleyerek kendi duygu ve düşüncelerinizi tartarak karar vermenizi istiyorum neticede ortada bir çocuk var ve belki ki sizde düşünüp burada sormak istemişsiniz, dolayısıyla bence bir şans verin eğer sevginiz varsa yoksa sırf çocuk içinde bu yola girmeyin.
Çünkü bazı insanlar vardır şansı bile değerlendirmeyi bilmez ve daha fazla zarar verebilir. Ben yeriniz de olsam belli şartlar altında şans verirdim bunu da durumunuza göre belirleyecek olan seçim yapacak olan sizin tercihiniz iki olur.10 Yorumla
+1 yılEvliliğin başındayken alınan kararlar genelde sağlıksız olur. Bir anda evliliğin yükünü ve sorumluluklarını kaldıramamış olabilir. Üstüne bir de hemen çocuk yapmışsınız hem eş olma hem aile olma potansiyelini bir anda kendinde görememiş olabilir. Bence hâlâ seviyorsan bir şans ver ama ciddi anlamda da süründür önce. Çocuk oyuncağı olmadığını anlasın.
00 Yorumla
+1 yılAyrılırken sebep neydi ve şimdi barışmak isterken ne değişti? Bunun sebebini sor, sana samimi geliyorsa öyle barış
11 Yorumla
Soran+1 yılSag olun
Hayır tabii ki vermemelisin bu adama tekrar güvenilir mi? Çocuk oyuncağı mı bu evlen boşan, sevgili falan olsanız hadi yine neyse. Hem ne malum ayrıldığınız zaman hayatında bir kadın olmadığı belki de ondan ayrılmıştır sana bu yüzden dönmüştür. Ben olsam ortada çocuk bile olsa barışmazdım sürekli acaba benden yine boşanır mı diye düşünerek geçiremem hayatımı
00 YorumlaGercekten kalbimde dahi bittiyse tekrar sans ver benim felsefemi soyluyeyim sana binalar yikilir ve yerine daha saglamlari yapilir yeterki bunu iste onemli olan budur gercekten degistigine inacaksin fakat sen affettin diye simarip tekrar istemedigin seyleri yapmaya tekrar baslarsa o zaman buyuk sikinti iste burada senin yapacagin sey konusmayi oyle bir yapmanki bunu herturlu hissettirmelisin ve bunu bilmeli hersey guzel olacak bunu unutma 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle kendi fikirlerine ve yaşadıklarına önem ver "bekara kadın boşamak kolay" eşinle kötü bie sebepten ayrılmamış siniz ayrıldıktan sonra da değer göstermiş kötü olmamissiniz ayrıca evliliği becerememis olabilir evlilik kolay değil hele de işi bu kadar riskli en ufak hatası bir yaşama mal olacak biri için geçen zamanda değerini anlamış ve sana dönmek istemiş ve bir cocugunuz var onunda kendinin de çıkarlarını da düşünerek bence bir şans daha vermeyi dusunebilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani tercih sizin ama aranızda aldatma hakaret şiddet vb. Bir durum yaşanmadığını anlıyorum ben olsam sırf o yavrucağın aile çatısı altında büyümesi için kabul ederdim. Belki zamanla sizde ısınırsınız sonuçta 2 yıl aynı yastığa baş koymuşsunuz boşanmak isteyen o tekrar birleşmek isteyen yine o anlaşılan pişman olmuş bence bir şans daha verebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Şimdi hatasını anlamış olabilir, kötü de ayrılmamışsınız, eğer sende gerçekten seviyor, güveniyorsan bir şans verebilrsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soruya evli ya da basindan evlilik gecmis ve cocuk olanların verdigi crvaplar değerlendirilmeli. Aksi halde yanlış tutumlar olabilir. Herkes ikinci bir şansı hak eder. Helede kavga dövüş olmadiysa medeni bir şekilde gelistiyse olaylar. Herkes hata yapar pişman olur ve şansi hakeder. Sonuçta bir cocuk var ve babasi ile büyümesi en doğru olan. Benim düşüncem bu... Hatasiz kul olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim.
Herkesin evliliği kedine özeldir genellemez. Onu tanıyan sensin. İçinde ona karşı bir şeyler varsa, temiz bir sayfa açabilir miyim sindirebilir miyim diye en ufak bir düşünce varsa dene derim. Deneme sürecinde ciddi kararlar verme
Görüş bakalım. En azından denemiştim dersin. Adam saygısız, değersiz hissettiren ve hala sorumsuzsa zaten kaldığın yerden devam edersin. Deneme süreci seni yıpratacaksa ona göre de deneme işini yapmayabilirsin. En iyi karar yine seni iyi hissettiren karar olacak.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her zaman bir şans iyidir. Sana kötü davranmıyorsa, ayrılırken de davranmadıysa, bence en iyisi bu olur. Bildiğin insan, daha iyisi çok nadir çıkar ama daha kötüsü, çok daha muhtemel. Yaşın genç senin kararın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcıkcası hayatında biri vardı hür özgür takıldı ve yaşadıgının boş oldugunu anladı pişman olup geri geldi başka acıklaması çok zor
418 Yorumla- +1 yıl
Aklın yolu bir ve gecerli başka bir mantıgıda yok
- +1 yıl
Evet amin ama inan ilk bsşlarda bırakıp gidiyor sonra geri geliyor ne bu insn eşine güvenemezki böyle ya hadi barıştın bida gidecekmi gidermi teredt düt olur insan
- +1 yıl
Güven çok önemlii
- +1 yıl
Ya bebege nedemeli insan nası bırakır daha küçücük ziyarete gelmesi sıksık önemli degilki babalık hep sevdiklerinin yanında olmaktır ben hayatta bırakama bir an bile ne sevdigimi ne bebegimizi
- +1 yıl
İnsanın ilkeleri kuraları olmalı merhameti sorumlulugu olmalı bu hayatta ve özellikle sanalda her türden insan mevcut insan senelerce tanıdıgı sandıgı eşini bile tanıyamadıgını anlıyor zamanla el adamı el kızı sonuçta cok dikkat etmek gerekiyor sonunda yine iyi taraf hep üzülüp darbe alıyor neyazıkki ben ce en eömli olan cocugun cünkü o sana muhtaç başırsın veya barışmassın eşinle seni ilgilendirir senin kararın ama unutma terk edilen sadece sen degilsin cocugunuda bıraktı bikere yapan 2 3 de yapa bilir ve her hatanında bi bedeli olmalı
- +1 yıl
Ben seni soruyu soranla karıştırdım özür dilerim sana hitab olarak yazdım hep
- +1 yıl
Evet gercektende her insan var evliligin blincinde olmayan cok kişi var iki kişinin hayatını birleşmesi demek alışkanlıklarını ve saygını adaletini kabetmeden idare sabır ister
- +1 yıl
Ahahaahh üstüme alınmadım hiç zaten sorun değil
Bence bu insanların sert şekilde sınırlarını göstermediği için oluyor. Yani biri derse ki bak sen gidersen asla yüzümü göremezsin, bak başka bir insanla sadece internet üzerinden bile konuşsan mahkemede bulursun kendine derse ve dik durursa karşı taraf cesaret bulamaz. Tabi genel için öyle. İstisnalar oluyor - +1 yıl
Evet ya ya diyolarya anlaşamadık ayrıldık diye cok saçma geliyor bukadar sene anlaştınız flörtken falan noluyoda sonradan neyin anlaşmazlıgıki bu dimi
- +1 yıl
Evet kesinlikle karşındakini cepte görüp yaptıgı hataları affeder gibi görmemeli korku olmalı kaybettme korkusu
- +1 yıl
Amin kıymet bilip seven deger bilenlerle karşılaştırsn aynen
O seninle birlikte iken bir başkası ile de ilişki halinde olduğundan yakalanma korkusu yaşadığı için boşanmıştır. Diğer ilişkisi bitince de sen aklına gelmiş olmalısın biraz da vicdan yaptı bence tekrar evlenmemelisin zaten böyle de gelip gidiyormuş kabul etmeni tekrar bir araya gelmeni önermiyorum daha büyük problemler oluşabilir yine gelsin kızını görsün maddi açıdan kabul edersen de mantık eliliği dışına çıkmaz
11 Yorumla
+1 yılGidenin ayağı alışkandır bir daha gidicek başkasına gitti oda pişman etti gencsın hayatına alırsan gene uzulen sen Olcan boş ver önünde koskoca hayat var bak yoluna. Dönme
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle ondan emin olmalısın, senin kürkçü dükkanı olmadığından emin olmalısın, birlikte ilişki terapistine gidebilirsiniz.
Sağlıklı karar vermelisin ama acele karar verme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYap boz tahtası mı bu. Iki yıl sonra yine sikılmayacağı, ben yapamıyorum olmuyor demeyecegi ne malum. Oyun mu oynuyoruz bu adama nasıl güveneceksin... 😏 Tamam dersen de sakın bir daha çocuk yapma...
00 Yorumla
+1 yılGene terkeder seni 1 kere yapmıs aynı seyleri duzenını oturtmusken sil bastan yasayacaksın belkide deger mı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aha aha aha. Sadakatsiz dizisinin 2. Kadınsız versiyonu gibi olmuş. Film gibi ara ver, sonra kaldığın yerden devam. Var mı öyle bir hayat?
10 YorumlaBence barışmalısınız. Hatasını anlayıp pişman olmuş ki senden özür diliyor. Kendin için bile değilse çocuğun için barış.
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan hala gönlün varsa bence tekrar deneyin ama bunun çocuk oyuncağı değil gerçekten adamsa ölene kadar devam eder
00 Yorumla
+1 yılAnlık verilen kararlar pişmanlık getirir. Herşeyi bir kenarıya atarken aklı neredeymiş? Şimdi pişman olmuş falan? Saçma..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı başına gelmiştir belki ama o iş öyle evlen boşan tekrar evlen boşan olmuyor. Çocuk oyuncağı değil ki evlilik.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBasta nerdeydi kocaaan evcilik mi oynuyorsunuz ciddi bir is bu sana sahip cikmaliydi hayir tabi ki
00 Yorumla
+1 yılAffetme biraz daha surunsun çok fazla pişman olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de doktorsun muhtemelen...
Doktor olup da huzurlu bir evliliği olani görmedim
Muhtemelen sebebi haram para...
Haketmediklerini alıyorlar
Bu da bir yerlerden çıkıyor00 Yorumla
+1 yılOyun değil ki bu. Elde edince yine aynı şeyi bahane ederse ya. Güvenemem kolay kolay
00 Yorumla
+1 yılNiye ayrılmak istedi ve ne değişti. Açıklasın mantikli gelirse tamam de. Sonuçta çocuk var
00 Yorumlasakın verme insan neyse odur tekrar aynı şeyler devam eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeniden birlikte olmayi kabul edecekseniz bile onu bir süre surundurmeniz şart yoksa yine aynı şeyler tekrarlanır. Zor elde edilen şeyler her zaman daha değerlidir ve kaybetmemek için cabalanir.( klişe olsa da çok etkilidir emin olun) zora koşun ama terslemeden , seni elde etmek için deli divane olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyorsanız barışın ama bir daha ayrılmak gibi bir durum olmayacaksa konuşun öyle
00 Yorumla
+1 yılDüzeldiğini inanıyorsan başkasıyla olacağına eski eşinle olsun
00 Yorumla
+1 yılBuna evet dersen daha akıllanmamışsındır demek adam gidip takılıp gelmiş biraz gurur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh sorma bile.. o kadını tut başına koy bı kadın geri dönüyorsa hem de kusura bakma ama doktor diyorsun maddi bı ihtiyacı yokken sana değer bil..
01 Yorumla
Soran+1 yılKadin olan benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye barışmak istiyor acaba bunu öğrenmek lazım seni çocuğunla ortada bırakmış ne değişmiştir barışmak istiyor?
10 YorumlaBoşanma sebebi bence başka biri vardı oda tekmeyi bastı saba geri dönüyor ayrıca boşanırken ya boşandıktan sonraki süre zarfında nerdeydi aklı?
40 Yorumla
+1 yılMadem barışcaktı niye ayrıldı evlilik çocuk oyuncağıı bir ayrıl bir barış aslında affetmeyin derdimde ortada çocuk var onun hatrına belki bir kez daha şans verebilirsiniz tabi hala ona olan hisleriniz ölmediyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Hayır asla affetme
Başkasını bulamayınca sana geri döndü00 Yorumla
+1 yılMadem barışcaktı niye ayrıldı evlilik çocuk oyuncağıı bir ayrıl bir barış aslında affetmeyin derdimde ortada çocuk var onun hatrına belki bir kez daha şans verebilirsiniz tabi hala ona olan hisleriniz ölmediyse
00 YorumlaHayır bir kere giden hep gider ne vardı da boşandı angut şerefşiz işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boşta kalmış.. o yüzden geri gelmiş asla kabul etmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma sebebi evliliği yapamaması ise şimdi nasıl yapacak merak ettim.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap verseniz yardımcı olacam da
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünmenizi istemem de sizi aldattı mı o sıra ve o kişiyle olmadı da sizeöyle mi döndü
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İç sesin ne diyor kalbini dinle ama çocuğunuz olduğu için de bir şans vermelisin derim
00 YorumlaEğer bu süre zarfinda ikinizde 3. kisiyi sokmadıysanız ve seviyorsanız tekrardan neden olmasın benim annemin dayisi 5 yıl sonra tekrar evlendi eski eşiyle
00 YorumlaBarış bir hatası varsa onu anlamıştır biz erkekler biraz öküz gibiyiz kaybedince anlarız çoğu şeyi ama her zaman ikinci şans çok güzel olabilir birde çocuk var ortada bekleme bence Barış
00 YorumlaKarar sizin tabi her zaman sadece görüş olarak şunu diyebilirim evladinizin öz babası tanımadığınız birine bı şans vermektense bildiğiniz kişi her zaman daha iyi olabilir diyebilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir psikoloğa gitmeyi kabul etsin önce. Sonra bakarsınız. Aynı şeyi yeniden yapmayacağı ne malum..
00 YorumlaHovardalik yapmia gelmistir ya da sevgilisi vardir olmamistir tekrar sana donmustur
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmediğim için yorum yapamayacağım. He ama sevgilim geri dönse naz yaparım ne hali varsa görsün, beter olsun derim o kadar
00 YorumlaBazen kalbinizi dinleyerek en doğru cevabı bulmuş olucaksınız🙏🤍 Ama inşallah evladınıza huzurlu bir aile ortamı sağlayabilirsiniz , mutlu büyüsün🎈
00 Yorumla
+1 yılverme sans falan geri donmenin nedeni seni ozledigi degil senden daha iyisini bulamadigi icindir
10 Yorumla
+1 yılPişman olmuş sanırım aynı hatayı tekrarlamayacağından eminseniz şans verilebilir
00 Yorumlaabla bence barış bize naip olmadı ama sevip sevilmek çok güzel bir şey
00 YorumlaAblacım eğer çok büyük bir ayrılma nedeni yoksa bir şans daha ver bence
00 YorumlaŞans olmaz artık hata yaparsın sana bişey sormak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden boşanmak istediği süreçte hayatında başka kadın olabilir şu an o kadınla olan ilişkisini bitirdiyse o yüzden kaldığı yerden devam etmek istiyor olma ihtimali var.
00 Yorumla
+1 yılHayır verirsen sana ben söverim
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
+1 yılGurur yoksunuysan eğer vermelisin :)
10 Yorumla
+1 yılSeviyosan ver bi sans daha
00 Yorumla
+1 yılaynı nehirde 2 defa yıkanılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası