Esimle severek evlendik ama evligimizin 6. ayından sonra isinde terfi etti ve altına araba verdiler. Sonra bu arabayi kendisi aldı. Eve geç gelmeleri o dönem başladı maaşı da 2 katına çıkmıştı. Bazen bana 3 e kadar arkadaslarla olucak diyordu çok sikmamak adına izin veriyordum ama bunu kendi aleyhine kullanarak bazen eve gelmiyordu o dönem yeni hamileydim ve bana ilgisi alakası kesilmisti. Hep tastisiyorduk isinden ve sorumsuzlugundan sebep ailesi de tuzu biberi oluyordu. Ailesi sırtını dayadi buna sürekli para para deyip durmaya başladılar ben konuştukça eşim ailesi için bana hakarete etmeye basladi çocugumz doğdu yine ayni artık psikolojimi iyice kötü yapmisti sebepsiz yere agliyordum sabaha kadar ne zaman konussam küfür hakaret artık sikilmistim herseyden zaten bebegim küçüktü uykusuz kalıyordum bitkindim iyice tukendim resmen birlikte olmak icin yanıma sokuluyordu ve bende kendimi basit kadınlar gibi görmeye basladim iğrenç bir durumdu bu. Son olayda bir kadınla gorustugunu yakadim ve ailemin evine dondum boşanma davası actim. Aylarca hem küfür hakaret etmeye devam etti hem barismak istedi. Şimdi hala pisman olduğunu söylüyor ama ben çok sogudum ona karsi bir yanımda seviyor onu. Gelip ailemle bir kez dahi konusmadi sizce ona bir şans vermeli miyim?
Cevabın nedir?
Maalesef çocuğunuz için buna katlansanız daha iyi olur hem bakın çalışmıyormuşsunuz birde. Hem kendi ailenizi hem de kendinizi çok sıkıntıya sokacaksınız ayrılmaya karar verirseniz. Eşinize şöyle bir teklif yapsanız ne der? ''Çalışmama izin verirsen son bir kez daha seni affedebilirim.''
Bir kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok çok önemlidir icabında neden bu yemek ya da neden bu mamalar çabuk bitiyor dediğinde bende çalışıyorum diye eşinizin ağzını kapatabilirsiniz. Boşanmak hiç öyle kolay bir şey değil hukuk okuyan bir arkadaşım var avukatlar bu boşanma davalarında ilk dilekçeleri şaka ya da dalga adı altında kabul ediyorlarmış. Ben sizin yerinizde olsam ailemi toplamaya çalışırdım ne iyi ki ne halin varsa gör dememiş beterin beteri da vardır. ALLAH yardımcınız olsun hayırlı günler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik, çoluk çocuk sahibi olmak, eş sorumluluğu, bunların dayanacağı yegane duygu Güvendir..
Ayrılmak kolay, senin vereceğin bir kararla ayrılır gidersiniz. Ama hayat kolay olanı seçmekle anlam kazanmıyor. Zor olanı seçmeliyiz.
Bilmiyorum ailenin eşine bakış açısı nedir, karşınıza alıp konuşmalısınız, kendisine olan güveninizin olmadığını açıkça belirterek, bu güveni size nasıl geri kazandıracağı hakkında taahhüt vermesini istemelisiniz.
Bir şans daha vermek gerekir diye düşünüyorum.
Ancak; bu şansı boş yere değil, yukarıda söylediğim gibi taahhütle vermek lazım..
Allah yardımcınız olsun kolay bir süreç yaşamıyorsunuz...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kararını, bizim evet son bir şans vermelisin ya da hayır vermemelisin dememize göre netleştirme. Döndüğünde herşey yoluna girecek mi? Sen hayatından memnun mu olacaksın? Çocuğunu o psikolojiyle nasıl büyüteceksin onları düşünüp kararını ver. Sen babasız büyümez diye düşünüyor olabilirsin ama bazen babasız büyütmek çocuğun için en iyisi olabiliyor.. Affedilmeyecek şeyler vardır bazen , kadınlık gururunu ayaklar altına alan biri gibi mesela , ihanet gibi.. En affedilmeyecek şeyleri affederse kadın sonra kendini anlatacak bir Allahın kulunu bulamaz yanında.. Haber kuşağını kadınlar süslüyor zaten onlardan ders al
10 Yorumla
Parayı bulunca ilk işi seni terk etmek olmuş hiç uğraşma tatlım kendine yazık etme ortada bebek var ama o kendini göstermiş sana bak aynı hatayı yapma bence bir daha hem gelip ailenle konuşmaması da kafada soru işareti bırakıyor aman dikkat et aynı Şeyler olmasında tekrar
02 Yorumla
Soran+1 yılcok doğru dedin bende senin gibi dusundukce iyice soguyorum bana aileleri karistirmayalim evimizi tekrar kuralim hersey seninle benim elimde diyor ama ben kendisinden de ailesinden de çok sogudum bir yandan oglum babasiz büyümesin diyorum
- +1 yıl
Beni yanlış anlamanı istemem ama boyle bir babayla büyümesi ne kadar doğru ki çocuk annesine boyle Şeyler yaşatmış bir Babaya ne kadar güvenebilir sayıp sevebilir ki bence en büyük Yanlışı burada Yapılıyor çocuk için katlanmak yani bence hem kendine hem çocuğa haksızlık eğer gerçekten çocuğunu düşünseydi yapmazdı bunları
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
45Cevap
Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Bu genç yaşta yanlış adamı seçtigin için üzgünüm çokgüzel bir baba olup sanda eş olarak masal gibi yaşaya bilseydiniz ama yanlız sen degilsin böyle daha kötülüri dayak yiyenleri var sana birşey söylim çatlamış bardaktan su içilmez kesinlikle isteme bitti artık hem daha düzgün birini bulma şansında var daha gençsin o geçti artık ilerde çocugunada kötü davranmıca yaşlılıkta felan neler yapacagını bir düşün saçma saçam düşünme ve asla dönme it her zaman ittir ne kadar egitim versende onun itligi degiştiremezsin yolun açık olsun bebeginide öp benim yerime iyilik hep sizinle olsun 🙏
20 Yorumlabir kadınla ilişki yaşıyorsa o kadınla ileride de devam edecektir. şu ana kadar bir acı çekmişsin. burada bırak. ileride yeni ve daha şiddetli acılar çekme. kendini toparlamaya çalış. daha kısa sürede mutlu olursun.
not: bir ailenin dağılmasını istemem. fikrim, ayrılman yönünde. umarım yavrunla hakkında hayırlısı olur.
bir de "şu gerçek" var ama içinde pek bilgi yok: Sözüm kadınlara: çoğunuz, partneriniz tarafından aldatılıyorsunuz. şu an ne düşünüyorsunuz :) ?
exper iki olmadığım için link veremiyormuşum.10 Yorumla
+1 yılhayır. seni de bir gazetede okumayalım lütfen. sana değer verseydi en basitinden küfür etmezdi. küfürün bir sonraki aşaması şiddet. emin ol yaşadım ve sonu yok. çocuğuna zehir gibi bir hayat mutsuz bir ev sunma. ben çocukluğum boyunca "şu lanet evden ah bir gitsem, ah bir ölsem de şu evden kurtulam" diyip durdum. evladına bunu yapma. başka hayırlı kısmetlerin çıkar, mutlu olursun ama sana değer vermeyene gitme. zehretme hayatı çocuğuna.
20 Yorumla
+1 yılSakın böyle bir hataya düşme! Eğer sana değer vermiyorsa kendini böyle bir mutsuzluğa adama. Çocuk için felanda katlanma emin ol en çok o zarar görür. Git ve boşan sana ve çocuğuna nafaka da bağla ve hayatına devam et. Çünkü o seni ve çocuğunu böyle iğrenç bir şeyin altında bırakabilecek kadar onursuz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılcanım bak sana şu kadarını söyliyim...
Belki düzeninin bozulduğu için mutsuzsun belki kırgın belki hatayı birazda kendinde arayıp dönmek istiyosundur ama şu kadarını bil sende hiç suç yok tüm bunların suçlusu kocan olucak o adam tamam yuva yıkmak kolay ama biz beyinlerimizi böyle adamlarla neden yoralım ki... Ömür boyu düzelmez böyleleri benden demesi gerisini sen düşün artk...
Umarım herşeyin hayrlısı olur.10 Yorumla Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uzaktan davulun sesi hos gelirmis. Bizlerin yorumlari da biraz oyle olacak galiba. Sans ver desem bir turlu bosan desem yeni dogmus bir cocuk var ortada. Bu karari verecek olan sensin aslinda, zor bir donemden geciyorsun ve su an saglikli karar vermen de zor haliyle. Biraz zaman ver diyorum ben, acele etme. Hangi karari verirsen ver hakkinda hayirlisi olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer süreçlerlerden farklı rollerde geçmiş bulunmaktayiz. evet bizde seviyorduk flört geçmişimizin ardindan evlenmeye karar verdik nitekimde evlendik. nasıl bir eş oldun dersen.. aile olmanin getirdiği ve gerektirdiği her türlü mukellefiyet ve sorumluluklari dahilinde sadaaket ve yardimlasma unsurlari icerisinde son derece anlayışlı ve sadık bir eş oldum. evimin ve is yerimin dışında hic bir yerde vakit gecirmedim. esimden ayrı dışarıda yemek dahi yemedim.. calismasinada musade ettim ve hic bir sekilde onu sikmadim cunku güvendim. sonuc aldatildim. tek celsede boşadım onu. net bir durum yoktu fakat bariz farkindaliklar vardı.1bucuk yil evli kaldim çocuğumda yok. simdi yoluma devam ediyorum. hhayırli ve değer bir yürek ile kursagimda kalan aile yasantisini tekrardan yaşamak isiyorum. sende yoluna bak derim. hayat kisa ve hayatta mutluluk var.. bunu yasamadiktan sonra ne anlamı var.. değer görmek ister insan.. sanada değer veren bir insan cikar karşına
00 Yorumla
+1 yıl3. sayfa haberlerini okuyorsundur mutlaka.. Onlardan kendine pay çıkar. Sartlarınız bir değil ama sana yardımcı olabilir. Aldatıldım pismanlıktan yapmadığı kalmadı ama dönmedim. Simdi sen evlisin çocuğun var, çok iyi düşünmen lazım. Kendi ailenin sana yaklaşımı da önemli. Senin ve çocuğun için hayırlısı ne olacaksa Allah yardımcınız olsun.
10 Yorumlahayır asla şans verme çevremden gördüm bu işin sonu yok zaman kaybı olur eline biraz para ve mevkii geçen insan asıl kişiliğini o zaman gösterirmiş senin eşin hiç kusura kalma ama dinle imanla ahlakla şerefle namusla alakası olmayan evdeki eşini ve bebeğini düşünmeyip parayı mevkiyi görünce şımaran ağzı bozuk küfür eden cibiilliyetsizin birisi ve onu affedersende bir cacık olmaz boş hayal kurma def et başıından hiç bir , r şey düzelmez
24 Yorumla
Soran+1 yıliste kazandigiyla cok degisti sürekli kendine para harcamalar keyfi harcamalar bana bıraktığı ekmek parasini bile laf eder oldu isinden dolayi cevreside degisti bu tip hayat kadınları için esim gibileri hep para demek ve bende artık ona kadinlik yapamam o kadın aklima geldikce iyice soguyorum
Soran+1 yılsosyal hesplardan ulastim kadın bikdiginiz para karsiligi bu isi yapan biri
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. vermemelisin pisman olan diyene hep inanma cunku pisman diyen pisman olamamistir eminde olamassin ama sans vermek senin elidnedir bize bakipda verme ama onca yil hakret etmis baskasiyla konusmus bir sans vericek kadar iyiliginimi dusunuyorsun yazik ama bu yazi gercekse sans verme yoluna bak
11 Yorumla
Soran+1 yılsansi hak etmiyor arada cocuk var onun için belki düzelir diyorum ama kendimde inanmıyorum buna
Sana okadar sey yapmis ihanet aspa affedilemez heleki seni aptal yerine koymus. Ama cocugum babasiz olmasin diyosan sana kalmis bir sey ama ben olsam asla bir sans vernezdim cunku bikadain kendi basina hem. bab hem anne olabiliyor annemden biliyorum
00 Yorumla2. Şansı hep ve her zaman kaybedenler verir. Bir kez daha kaybetmek için belki de bir kere şans daha verip bu seferde tecrübelerinle önleyeceksin
Bir kere geldik şu Dünyaya Öldüğümüz zaman Dirilebiliyormuyuz? Veriyolar mı 2. şansı hayır.02 Yorumla
Soran+1 yıl2. Bir şans verme diyorsun öyle mi
Son bir sans ver. Ama bunun son sansi oldugunu ona hissettir. Umarim birdaha ayni seyler yasanmaz.. Yorum yapan bazi bayanlarin dediklerinide fazla dikkate alma derim onlara gore hava hos. Ama dedigim gibi, son sansi oldugunu ona kesinlikle hissettir.
00 YorumlaVerme bacim verme bunlar ayni poku yemekten vazgeçmez kendi basima geldiginden biliorum... Lanet olsun bole erkeklere
22 Yorumla
Soran+1 yılkararsizim
Bence şanslık bir durum yok, küfür hakaret aldatma daha ne kadar kötü olabilir ki Allah korusun..
Evde huzursuz büyümesi de iyi değil bana göre bebeğinin20 Yorumlaşans verip kendini daha çok yıpratmaktansa boşan hem çocuk daha küçükken boşanırsanız çocuk içinde büyük bir şok olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin canim ailem ve cevrem gibi konuştun
Sana bir şey desek şunu yap bunu yap diye, hak vebal yüklenmiş oluruz kardesim.. Allah yardımcın olsun zor bir durum..
10 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşayan bilir tabikide ama şans ver bidaha hata yaparsa afettme bide kadınlarda çocuktan sonra kendini salıverio erkeginizi elinizde tutmayı az öğrenin ya tabi başkasından önce kendinize bakım yapmalısınız özgüven eksikliği hep bunlar :/
08 Yorumla- +1 yıl
Sana bakma ortada çocuk var
- +1 yıl
bakımsızlıktan ve özgüven eksikliğinden küfür yiyiyor değil mi? sana diyecek tek kelime bulamıyorum.
Soran+1 yılben kendimi salacak kadar kendimden vazgecmedim bunu bil bu dunyada ilgisiz bir bitki dahi yetismez senin gibilerin basina geleck ki anlayacak öyle
- +1 yıl
şu anda düşünüyorum. acaba gerçekten bir kadın psikolojik şiddeti haklı ve kadının hakettiği birşey olarak nasıl görür diye. bir kadın eğer gollum bile olsa şiddet uygulanmaz, ayrılınır. sizden bu yorumu beklerdim, içim acıdı. siz ileride psikolojik şiddet görürseniz bana kulak verin kabahat sizde değil. kendinizi bu kadar aşağılamayın. dış görünüşünüzden daha değerlisiniz.
- +1 yıl
Hattini bil bence bu çenen yüzünden adam sogmuştur senden bide kocanı dinlemek lazım onun görüşleri nelerdir kim bilir
Soran+1 yılcenem mi Allah düşmanımın başına vermesin diyorum ama sen çok büyük konuşuyorsun henüz kucuksun zamanla böyle büyük konusmanin seni ne kadar küçük dusurecegini ogrenirsin umarım
- +1 yıl
He he by
+1 yılBu mahlukatın adı insan.
yaradanın en acımasız yarattığı
en vahşi yarattığı varlık.10 Yorumla
+1 yılKesin ve net hayir... duzelmeyecek, ettigin emeklerin bosa gitmesiyle kalacaksin, cocugun kucukken alissin bu duruma bence...
00 YorumlaBence verme onemsemiyorki seni baksana yani bu kisiyle olmaz hayir gelmez sana bosa gitsinbence bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılen azından gelir ailemle konusurdu diyorum ama yok ne yapması gerektigini bile bana soruyor
asla bak bacım asla Allah aşkına asla şans verme istersede çocuğunu ver uzak dur bu herif senin canına dahi kasteder.
12 YorumlaGelip senin almamış. Sen diyon şans vermelimiyim:)) sanki adam sana yalvariyo
Sen dua et o sana şans versin:-D02 Yorumla
Soran+1 yılailemin karsisina cikacak yüzü olmadigini söylüyor kadın mevzusu yuzunden ama istersem gelip konusacagini soyluyor ama ben istedikten sonra yapmasının bir anlami yok benim icin
Aile len seni kabullendiyse boş ver sen o adamı. Insani test edecek olursan demişler ya para verecen ya da makam demişler bak seninki sınıfta kalmış. Boş ver sen ne yapsan boş vazgecmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılyas araliginizda ki insanların gorusleri benim için daha onemli ve hepiniz duzelmeyecegini soyluyor sanırım olmayacagini benimde anlamam lazim
+1 yılyani değişeceğini sanmam ama diyecek de bir şey yok maallesef ikinizin çözeceği bir sorun.
04 Yorumla
Soran+1 yıldegisecegi konusunda benimde inancim yok çocuk icin belki diyorum ama bak sordugum soru da herkes ailem gibi ondan sana hayir gelmez diyor
- +1 yıl
ahhh hep diyorum burada bu kadar evlilik meraklısı olmayın diye kadınlarımıza ama kadınlarımız evliliği mutluluğun tek yolu olarak görmeye devam ediyorlar maalesef. senin için sorun yok boşanmak dünyanın sonu değil ama ne olacak şimdi o zavallı bebek ?
Soran+1 yılevlenmek icin esim benden daha cok istekliydi ve cocugu ss kendi istedi ama ne zaman isinde terfi etti altına araba cebine para verdiler adam degisti ben cocugumu kendinden fazla dusunuyorum. Bana hakaret ve küfür ettikçe babası bu çocuk ne kadar iyi bir ortadam da buyuyecek diye soruyorum kendime henüz çok küçük oglum şu an etkilemez pek ama gelelim 5 yıl sonrasına bu insan degismedikce hem benim gencligim gidecek hem o çocuğun psikolojisi
- +1 yıl
bence bir uzman yardımı alın eğer yine bir şeyler düzelmezse o zaman maalesef boşanmak tek çare.
Onunla aynı evde yaşayacak olan sensin iyice düşün taşın yapabileceğine onunda değiştiğine eminsen devam et.
12 Yorumla
Soran+1 yılsevmeme rahmen onunla aynı yatagi paylasacagimi dusundukce çok soguyorum aklima hep o kadin gelecek ve yine sorun yasayacagiz gibi
Diğer konusunda 354 cevap paylaştı. oha ya. ne karaktersiz adammış. yazıklar olsun. bundan sana koca olmaz bence. ama zor bir karar. Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılailem gibi konustunuz
+1 yılolmuyorsa zorlama bosuna dememişler para insanı değiştirir diye... kirilin birşey yapistirdiginda ne kadar sağlam oluyor ki
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin
- +1 yıl
hadi. kocana sans verdin huylu huyundan vazgeçermi geçer ama kişilik meselesi oda...
- +1 yıl
hakkında hayirlisi sanirim. evlenmk icin cok dusunmemissin askon buyusi seni kör etmiş
Çocuğun olcakmis bir dusun derim çocuğun babasizlik yasamasin
01 Yorumla- +1 yıl
@seda6868 yanlış tavsiye vermişsiniz..
Bakın bnde babasız büyüdüm bu yaşıma kadarda babamı bir kez bile görmedim.
Annem ve annemin ailesi
(bnm ailem diorum) babam olacak hayvanın ve o hayvanın ailesinden hem maddi hem manevi daha güçlü..
Hiç bişeyin eksikliğini yaşamadım..
Düşünüyorumda annem babamı boşayıp defettiği için onunla gurur duyuorum, mantıklı kadınmış..
Sevgili soruyu soran arkadaşım: kendine ve çocuğuna eziyet etme boşan gitsin defet başından pisliği, mutlu olman dileğimle, yüzün gülsün artık :((
Verme. Erkekler 2. şansı asla haketmez dicemde. Ortada çocuk var olan ona olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimde zayıf noktam oglumun babasiz buyumesi eksikligini hissetmesini istemem
Diğer konusunda 689 cevap paylaştı. Şu an için o şansı haketmiyor vereceksen bile süründür biraz BENCE
00 YorumlaAileyi hic katma araya. o pismansa ve sende seviyosan ki sevdigini soyledin sans ver. baktin olmadi yine vazgecmiyor ozaman istedigini yap. ama ilk once cok ciddi sekilde konuş. Ailen gelsin felanda deme. kendisiyle bizzat görüş
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir laf var seni aldatını affedersen yine senden yüz bulur. Yine aldatır. Karar senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın!!! Öyle bir fırsat geçmiş eline boşan kurtul.
20 Yorumla
+1 yılSizi yanlislikla aldattigini sanmiyorum madam, tekrarlayacaktir. Sans vermek, onun aldatmasindan daha buyuk bir hata olur.
10 Yorumlasenın de onunda hataları var.. karsılııklı konusup anlasmaya varın bellıkı adam kıymetını anlamıs affet ve yuvanı kurtarmaya bak
00 Yorumla
+1 yılBence verme sans falan söke söke nafakani al otur asagi
04 Yorumla- +1 yıl
Cocugu icin para verir heralde vermezsede o adam yeryuzunun en serefsiz insanidir
Soran+1 yılgecici nafaka bağlı şu an onu da tam vermiyor oğluna harçlık veriyor işte 100 200
- +1 yıl
Sikayet edemiyon mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere yapan birdaha yapar. sakın , sakın iknci bir şans verme. bazıları çocugun için yapmam gerek demiş. çocugunu oyle biriyle buyutucegine git ailenle büyük daha iyi
00 YorumlaCiddi bir konusma ile saglikli bir duruma baglamalisiniz birde cocuk var arada en azindan onun icin tekrar denemelisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusmaya kendi cagiriyor ama konustuguyla kaliyor hicbir çaba yok
ver tabıkıde evlılık kolay degıl duzelın mutlu olun
00 Yorumla
+1 yılmac bitmiş taviz tavizi dogurur. bitirmek için kendinde güç topla
00 YorumlaVermelisin eşine yakinlasmamakla hata yapmışsın onun en büyük hakkı bu
00 Yorumla
+1 yılçoçuğun için vermelisin
son şansı01 Yorumla
Soran+1 yılbende vermeyi isterim ama simdI yasim geçecek bu adam beni calistirmiyor gelirim yok ben 30 35 yaşına gelince ayrilirsam nasıl is bulup gecinecegim onu dusunuyorum
+1 yılcok dostum üzülme. senin calısıyormusun?
00 Yorumla- Diğer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk için son defa denenmeli bence
00 Yorumla Seviyorsan eğer ver bir şans
00 Yorumla
+1 yılCocugun icin sans ver bence
00 YorumlaBence verme. Değişmez.
03 Yorumla- +1 yıl
@mertbkl herkes bir şansı hakkeder:)
- +1 yıl
Adam hala hakaret ediyor, küfür ediyor diyor ya. İnsan çocuğunun annesine böyle yapar mı? Mutsuzsa ayrılır. Bence kabul etmesin, geri dönmesin. @hatun_odun
- +1 yıl
@mertbkl çocuk var ama belki düzelir:(
iyi atıyon hangi filimden seçtin
01 Yorumla- +1 yıl
Mal misin olum
Mal varlığını var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir yok bir alyansim vardı elimde
+1 yılaşk evliliklerinde bunlar moda
00 YorumlaBurnu sürtünsün sonra😊
00 YorumlaÇocuk için 1kez daha denemelisin bence
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bitmiş o evlilik.
00 YorumlaBence bosanmslisin bir an once bu adam falan olmaz
00 YorumlaBence vermemelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon defa şans vermelisin
00 YorumlaDiğer konusunda 503 cevap paylaştı. Verme aynsını yapsr
00 Yorumla- Diğer konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılhıhı evet vermelisin
00 Yorumla bence acele etme
02 Yorumla
Soran+1 yılyakinda dava var
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!