Eşime 1 şans daha vermeli miyim?

Esimle severek evlendik ama evligimizin 6. ayından sonra isinde terfi etti ve altına araba verdiler. Sonra bu arabayi kendisi aldı. Eve geç gelmeleri o dönem başladı maaşı da 2 katına çıkmıştı. Bazen bana 3 e kadar arkadaslarla olucak diyordu çok sikmamak adına izin veriyordum ama bunu kendi aleyhine kullanarak bazen eve gelmiyordu o dönem yeni hamileydim ve bana ilgisi alakası kesilmisti. Hep tastisiyorduk isinden ve sorumsuzlugundan sebep ailesi de tuzu biberi oluyordu. Ailesi sırtını dayadi buna sürekli para para deyip durmaya başladılar ben konuştukça eşim ailesi için bana hakarete etmeye basladi çocugumz doğdu yine ayni artık psikolojimi iyice kötü yapmisti sebepsiz yere agliyordum sabaha kadar ne zaman konussam küfür hakaret artık sikilmistim herseyden zaten bebegim küçüktü uykusuz kalıyordum bitkindim iyice tukendim resmen birlikte olmak icin yanıma sokuluyordu ve bende kendimi basit kadınlar gibi görmeye basladim iğrenç bir durumdu bu. Son olayda bir kadınla gorustugunu yakadim ve ailemin evine dondum boşanma davası actim. Aylarca hem küfür hakaret etmeye devam etti hem barismak istedi. Şimdi hala pisman olduğunu söylüyor ama ben çok sogudum ona karsi bir yanımda seviyor onu. Gelip ailemle bir kez dahi konusmadi sizce ona bir şans vermeli miyim?
Eşime 1 şans daha vermeli miyim?