Eşim bakım masraflarıma tepki göstermeye başladı?

3 yıldır evliyiz ikimiz de çalışıyoruz ve durumumuz iyi. Durumumuz olmasa kredi vs ödesek kesinlikle bu kadar parayı gidip çar çur etmezdim ama borcumuz yok ve keyfi harcamayla birikime harcıyoruz sadece paramızı ben de bu yüzden sakınmadan harcıyorum. Kıyafete ve güzellik salonuna harcadığım parayı önceden hiç esirgemez hatta kendi kartını verirdi hoşuna giderdi sürekli süslü püslü olmam. Şimdi kendi kartımla ödüyorum hiç teklif etmiyor zaten evlilikte senin benim olmaz fark etmez hangi karttan harcadığım ama davranışları garipleşti. Kaşına kirpiğine yaptırdığın şu şeye ne gerek var (laminasyon), saçların zaten sağlıklı bir de o kadar para vermeye gerek var mı (saç keratin bakımı), cilt bakımını her zaman yaptırma bak ben sadece yıkıyorum bir şey olmuyor, kıyafeti bir giydiğini bir daha giymiyorsun o kadar para verip vs sürekli beni darlamaya başladı. Makyaj malzemesi parfüm vs her şeyim gözüne batıyor çok sıktı artık bugün kavga ettik bakımsız kadın bulsaydın o zaman diye yataktan attım. Küsüz şu an. Zaten harcayacağımız başka yer yok ki nerden geldi birden bu cimrilik anlamıyorum önceden hiç böyle yapmazdı. Neden birdenbire böyle gıcıklaşmış olabilir bunlar her kadının ve benim de sürekli yaptırdığım şeyler abartı bir şey yok ki hep yapıyordum noldu birden böyle?
Eşim bakım masraflarıma tepki göstermeye başladı?