Eşim önceden dışını bile fırçalamayan bir insandı şimdi saç spreyleri parfümler işte cımbızla kaş alma beni aldattığını düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim onu incitmeden ama teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de aldatıyor. Evlenilecek aynı kalitede erkek bulabiliyorsan ve aldattığını da ispatlayabilirsen, boşan derim. Boşanmış kadınlar, genelde aynı kalitede evlenecek erkek bulamıyor. Çünkü kadınların değeri, yaşı arttıkça azalıyor. Bir de boşanmış kadınla erkekler, gönül eğlendirmek istiyor. Bu yüzden, iyi düşünmek lazım. Lakin aldatabilen, her erkek aldatıyor. Aldatılmak istemiyorsan, aldatmayı beceremeyen ezik ve hanımcı erkekle evleneceksin Şöyle ki;
ALDATMA OLAYLARİ şöyle oluyor ;
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi hani diyor ya evlenmeden cinsellik yaşayan kadın kullanılıyor diye. Acaba evli kadın mı kullanılıyor yoksa evlenmeyen mi. İrazcık beyni olan zaten gerçeği anlar.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Adam sana gelince yani karısına gelince dişini bile fırçalamaz kendine bakmaz cinsellik desen anca kendi isteyince işini görür g*tünü döner yatar. Her türlü hizmetini yaptırır. Acaba kullanılan kim oluyor bu durumda. Bir de karısına köpek kadar değer vermediği yetmezmiş gibi başka kadınlara değer verir ve onlara yönelir.
Soran+1 yılYani anladığım kadarıyla benim kullanıldığımımı iddia ediyorsunuz?
- +1 yıl
her şey ortada
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Önemli değil. Çocuk var mı?
Soran+1 yılYok şuanda olmasada daha iyi gibi daha çok gencim 🤭🤣
- +1 yıl
Valla dediklerimi bir düşün yol yakınken hala kurtulabilirsin evlilik zindanından.
Soran+1 yılTeşekkürler ama ben böyle iyyim olmayacağı varsa zaten olmaz bu kadar kasmamak lazım iyi günler 🙏🏼
Gizli Üye(25-29)+1 yılaskkım çok güzelsin seni aldattığını hiç düşünmüyorum ama sen yine de dikkatli ol ya çevresindeki kişileri bi araştır bakalım kız arkadaşları iş arkadaşları falan nasıl insanlar instadan falan bi stalkla belki bi şeyler bulursun şüphelendiğin olursa da şey yaparsın mesela sinem diye bi kızdan mı şüpheleniyosun eee sinem nasıl falan diye sorarsın zaten bi şey yoksa şüphelenmez ama bi şey varsa gerilir niye sordun ki falan yapar ordan çakarsın az çok mimiklerinden vs. ama bence sadece kendine bakmaya karar vermiş de olabilir bunda bir şey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım erkek arkadaşları var sadece hepside zaten evli bekar arkadaşı yok ya bende düşünmüyorum aldaticagini ama hareketleri çok şüphe verici kafamı karistiriyor teşekkür ederim güzel yorumun için eminimki sende çok guzelsindir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyen insan seninle mesafeli olmaya başlar ya da seninle sadece kendi çıkarı için konuşur ve bu bazen maddiyat bazen de cinsellik olur. Instagram'da bir avukat videosunda görmüştüm eğer eşinin seni aldattığını düşünüyorsan takip programları kullanabilirsin ve eğer seni gerçekten aldatmışsa bu suç olmuyormuş.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet duydum o uygulamalari ama nasıl kuracağımı bilmiyorum 🥲
Soran+1 yılAma kendisi yani ben istiyorum diye herşeyi alan yapan birisi eve kedi bile istedim aldı yani herşeyi istediğimi. Yapıyor ama işte bu düşünceler çıkmıyor aklımdan 🥹
- +1 yıl
Sen ona dedin mi hiç bakımlı ol diye
- +1 yıl
Belki de seni düşünmeye başlamıştır yeni evliyseniz
Soran+1 yılHayır kırılmasın diye demedim ama daha önce dedim dişlerini fircalarmisin bende fırçalıyorum ama tiksindigimden değil sigara içiyor kendisi bende de astım var ondan cokkez demem kırılmasın alınmasın diye
Soran+1 yıl2 sene olucak neredeyse evleneli 🥹🥲
- +1 yıl
Bunda kırılmalık bir şey yok aslında. Evlilikte her şey açıkça konuşulmalı. Acaba bir tanıdığı veya annesi mi ona kendine bak falan dedi aranız da son zamanlarda kötü bir şey oldu mu ya da bir tartışma?
Soran+1 yılEvet oldu ben uzaktayken boşanmak istediğimi söyledim oda kabul etmedi ama beni arkadaşıma kesti yok böyle yok öyle sorumluluk almıyor diye beni şikayet etti ben olsam yapmam 3 kişi aldım araya akrabimizdi ona bile beni şikayet etti sonra ben dusunme kararı alınca eve geri geldim
Soran+1 yılBoşanmak istediğimi duyunca kendisi kendi karari saygı duyarım ama ben istemiyorum dedi ki bunu diyen bir insan bile değildi yani ben nosanicam oda kendi fikri digcek çok saçma onda burada yorumuma cevap bulmaya geldim ama hanfendinin birisi ukala ca konuşunca
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
44Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir bilemeyiz
20 Yorumla
+1 yılEvlilikten sıkılmış, tek bir kişiye bağlı kalmak onu biraz zorlamış. Bu yüzden diğer kadınların dikkati çekme çabasına giriyor. Önceden bakımın b'sini yapmayan adamın şu an bakım yapmasında artniyet aramayan kadın dünyanın en saf kadınıdır. Durum gayet açık gibi görünüyor, eşin aldatma arayışa girmiş. Çünkü dişini bile fırçalamaya üşenen adamın kaş almaya başlaması çok çok ütopik bir durum imkansıza yakın 🤦🏻♀️ afedersin yanlış anlama lütfen
215 Yorumla- +1 yıl
Aldatma arayışına**
Soran+1 yılYok farkindayim haklısın zaten bende tam senin gibi düşünüyorum kaldığımız yer zaten çok küçük bir yer kasaba varsa bir şey illaki duyulur
- +1 yıl
Aldatmıyorsa bile buna yelteniyor, yarın aldatırsa illa ki anlarsın ama o zamana kadar sana kötü olacak. Şüphe insanın içini mahvediyor çünkü ben de aldatıldım anlayabiliyorum seni. Beklemekten, sürekli tetikte olmaktan başka çaren yok
Soran+1 yılBence hic üzülme dedin ya bende aldatıldım bırak onlar kaybeder bizim kaybedecek bir şeyimiz yok
- +1 yıl
Haklısın ya aman. Yalvar yakan gelen o olduğu için son raddede egomu toplamış bir şekilde atlattım unuttum gitti
- +1 yıl
Yalvar yakar**
Soran+1 yılNe güzel yapmışsın iyisi olmuş daha sağlıklısı keşke bende bana zarar vereni kesip atsam aşk işte sevince insan yapamıyor
- +1 yıl
Seni haketmeyeni atacaksın hayatından kendine saygın varsa. Umarım senin için en doğrusunu yaparsın.
Soran+1 yılUmarım 🙏🏼❤️
- +1 yıl
🌸🌸
- +1 yıl
Bu arada seni üzmek istemiyorum ama üzülmen kandırılmandan iyidir. Nerdeyse totosunu bile silmeyen bir adamdan bahsediyorken birden diş fırçalamak gibi 270 derece bir dönüş için ortada çok daha geçerli bir sebep olması lazım. Muhtemelen ilgisini çok fazla çeken başka bir kadın var. Değişen erkeği değiştiren bir kadın mutlaka vardır. Belki iş yeri belki başka bir yerden bir kadın. Üzülme ama seninki hedef noktasına bir kadını çoktan koymuş gibi görünüyor
- +1 yıl
Gözünü açmaya çalışıyorum yanlış anlama, hiçbir kadının kandırılması en ufak tercihim olmaz.
- +1 yıl
Diş fırçalayan Türk erkeği doğada 4 yapraklı yonca gibi zaten çok nadir. Bir de adam gidiyor kaşını alıyor ee yuh
Soran+1 yılBilmiyorum ya söylüyorum aslında ama olmadigini söylüyor herseyim sende zaten diyor bütün hesaplar arama kaydı eğer bir kadin olsa diyor numarami kaydedince zaten wpsapta görünür fotorafimiz diyo Facebook'ta ikimizin yuzu dönük fotosu var istegramdada whatsaptada gerçekten olsa kadın bana bir sekilde ulasmazmi sonuçta o kadının da guru vardır öyle bir şey olsa şimdiye kadar yazmazmiydi
- +1 yıl
Aklında bulunsun diye söylüyorum canım. Senin için yapmadığını başka bir kadın için yapıyorsa bunu bilmek sonuna kadar hakkın.
durduk yere dış görünüşüne önem vermeye başlaması ilginç. yüksek ihtimal aldatıyor ya da aldatmak istiyor. yine de direkt kötüye yormuş olmak istemem çünkü bu seni aldattığına dair çok net bir kanıt değil. telefonunu falan kurcalamaya çalış. bir şeyler yakalarsın belki.
13 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama yok herşeyi zaten bende hareketleri sadece zoruma gidiyor
Soran+1 yılOda olabilir hani ilgi verirsem kaybederim hesabı da olabilir
+1 yılBelki de özgüven videoları bu girişimcilerin videolarını çok fazla takip etmeye, önem vermeye başlamış olabilir o yüzden de olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🙏🏼
+1 yılEğer fotoğraftaki sensen , eşin senin için yapıyordur o kadar bakımı.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma evdede yapar onu ama
- +1 yıl
Sen üzülme , eşin senin kadar güzel birini aldatmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarim 🙏🏼
- +1 yıl
Aldatırsa da kendi kaybeder. Senin kaybedecek pek bir şeyin yok.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşka yerinede bakım yapıyomu acaba ona bak, sana ilgisi azaldımı ona bak, sana bşlırken miktar azsa, ona bak.. sürekli traş falan.. senide aldatıysa kafa yok demeki
13 Yorumla
Soran+1 yılYok o konulatda bir şey yok ama ben hissediyorum hareketleri bazen ne bilim beni korkutuyor ya umarim hislerimde yaniliyorumdur teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılozaman erken antropoza girmiştir
Soran+1 yılOlabilir zaten bunalimda gibi
+1 yılBelki sana güzel görünmek istiyor senin onu aldatmaman için.
Belki özgüven videoları bu girişimcilerin videolarını takip etmeye, önem vermeye başlamış olabilir yani hemen olumsuzu düşünme. Sana olan ilgisine bak eve gelme saatine bak.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu değişimin illaki bir nedeni vardır diye düşünüyorum ben de yani boş değildir
111 Yorumla
Soran+1 yılUmarım iyi anlamda boş degildir
- +1 yıl
Umarım diyelim senin içindir
Soran+1 yıl🙏🏼
- +1 yıl
Değişimlerin yanında artık bir de eve gelmemeler başlarsa o zaman kork
Soran+1 yılYaaaa yani geç gelmek mi yoksa hiç gelmemekmi bazen geç geliyor ama genelde burası çok küçük kahvede takılıyor
- +1 yıl
Kahve için de değişiklik yapmaz herhalde kahvede oyun oynarken yani kim için acaba merak ettim niyet mi değiştirdi acaba seninkisi de sanmam kahvede deyip başka yerden çıkmasın dikkat et
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏼
- +1 yıl
Bayağı takmışsın sen hoşuna gitmemiş demek ki değişimler sen de değişimler yapmaya çalış bakalım merak edecek mi
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten oda aynı düşünüyor sonra
Soran+1 yılYani diyor neden yaptin nereye gidiceksin kiskanir yani
- +1 yıl
Kıskançlık tadında iyidir jy
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de bu zamana kadar bakımsız olduğunu anladı pişman oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet sma böylede biraz fazla yakışıklı oldu 🥲🤭
Soran+1 yılAma bende yani kendime çok değer veririm ama başıma buyruk olmaya başladığımi söylüyor acaba oda mi symi seyi yapıyor ben yapıyorum diye
- +1 yıl
ne yapsak yaranamıyoruz kdkdkdkdkd ne güzel yakışıklı olmuş işte. hemen kötüye yormamak lazım ama ne olur ne olmaz diye de tetikte de olmak lazım :)
Soran+1 yılEvet ama benimde korkularım var 🥲
- +1 yıl
yani ne yazık ki korkularında haklısın zaman kötü neler yaşanıyor. sen yine tetikte ol ama umarım dediği gibidir kendinin farkına varmıştır hem kendini beğenmek hem de sana yakışmak için böyle yapıyordur.
Soran+1 yılİnşallah 🙏🏼
+1 yılİnsan kendine bakım yapabilir. Bu bakımdızlıktan sıkılmış olabilir. olamaz mı?
18 Yorumla
Soran+1 yılBen çok bakımlı bir bayanım hiç bir şeyini eksik etmiyorum işte kıyafet konusu olsun iç koyacet falan
Soran+1 yılDoğru ama yenimi meydaan çıktı bu
- +1 yıl
İnsanın kendini toparlmasının yaşı yoktur ki.
Soran+1 yılTabiki ama bu şüpheci hareketlerle olması ne kadar doğru insan kendi için bakım yapar bir bsskasi için degilki
- +1 yıl
Başkası için yaptığını nereden biliyorsun?
Soran+1 yılÇünkü hareketleri öyle
- +1 yıl
Şüphelenmekte bence haksızsın. Eşin senden büyük ve onu çok seviyorsun. Hemen karar vermeden önce biraz daha gözlemle
Soran+1 yılÖyle yapacağım şu an kendi halinde zaten
"İncitmeden" dediğin yerde bir gülme sinir geldi neden mi? Seni aldatıyor ise zaten yak gitsin aldatılmak basit bir şey değil.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 616 cevap paylaştı. Telefon
Davranış
Sana yaklaşımı bakışları fazladan hediye alması vs vs
Geliş gidiş saatleri
Cinsellikteki değişimler
Anlarsın bunlardan ama delili olmadan bir işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılTelefonla ebeveyni takip uygulaması indirerek ona gizleyerek onun konumunu yerine kamerasını görebiliyorsun ön arka ve etraftaki sesleri dinleyebiliyorsun bunu indirerek yapabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrta yaş bunalımına girmiştir merak etme ahsh
10 Yorumla
+1 yılEv ya da iş çıkışında takip edebilir, telefonunu kurcalayanilirsin.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Bilmesin ama eşim bakımlı olduğunu gördüğümde mutlu olurdum 🙄
Ilaki aldatıyor mu olmasi gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılYok onada dedim bu güzel bişey ama bana değil disariya bu
Soran+1 yılİnsan içine cikiyorum bebegim vallahi başka biri yok diyor
+1 yılHemen aldattığına yormamak lazım belki sana güzel görünmek istiyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılBana güzel gorumek istese evde de öyle olur herhalde
- +1 yıl
Erkekler belirli dönemlerde silkelenir değişir belkide öyle bir dönemidir. Erkekler canım olur aldatıyosa açık verir zaten bekle ve gör.
- +1 yıl
Ap tal olur yazacaktım canım diye düzeltti :)
+1 yılNormal, artık bakımlı olmak istiyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🙏🏼
psikoloğa görün. İyi değilsin. Adama da illallah dedirtmişsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılPardonda neyin kafası bu burada hepimiz bir soru sorup yorum aliyoruz benim mi piskolaga görünmeye ihtiyacım var olabilir bence seninde var çünkü belliki soru tam okumamışsın canım iyi oku iyi anla cevap vermene de gerek yok yazmak zorunda değilsin burası bir uygulama soru sorup alıyor insanlar burası senin insanları aşağalayacağın her değil sonra seninle burada kavga edecek kadar düşmeyelim he ne dersin
Soran+1 yılPeki onemli değil
- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 çok sıkı bir takibe al bu olayı 👍🏻 çok ciddiyim..
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl alayım nibuste calisiyor adam bir firkin varsa söyle
- +1 yıl
Nibüs nedir? Minübüs mü?
- +1 yıl
Telefonunu karıştır mutlaka whatsapp tan bişiler çıkacaktır. Ve kendi telefonunla kayıt al hepsini. 👍🏻
Soran+1 yılEvet klavye yanlis yazmis 🤣🤭 ya bir ara diyalizde calisti sonta erkek yurdunda şimdide belediye minübüsünde çalışıyor yani takip etmem biraz zor gibi ama telefonda birseyi yok herseyini biliyorum o konuda gözüm aciktir birazda uyanığımdır
Soran+1 yılYaptim ve bakiyorum ama yok birsey 🥲🙂
- +1 yıl
O zaman korkacak bişey yok. Servisten birine bakımlı görünmeye çalışıyordur kesin. 👍🏻
Soran+1 yılAaag dimi bak o benim aklıma geldi bir kamera mi yerlestirsem minübüse hahahah
- +1 yıl
Maalesef artık kimsete güven kalmadı , artık yapmaz yaa dediğin kişi dahi yapıyor gizli gizli. 👍🏻
- +1 yıl
Evdeki karşılıklı saygıyı asla yitirmeyin , o bitti mi her şey çöp olur. 👍🏻 o saygı çok çok önemli..
Anlamışsın zaten. Kim kimi incitmeyecek! Bence fazla sorgulayıp ta kendini incitme! Akıllı ve taktiksel bir kaç kelime eder kenara çekilirsin.
00 Yorumla
+1 yıldisini fircalamayan birini nasil koca diye aldin ben oraya takildim
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk işte nelere kadir
Güzellik & Bakım konusunda 463 cevap paylaştı. Anlarsan ne değişecek ki direkt boşanma davası ac bence
06 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istedim ama çok severken yapamıyorum 🥲
Soran+1 yılDeğil ama napim ilk o oldu hayatimda ilk onla uyudum ilk ona gözümü açtım insan kurduğu düzeni kolay kolay bozamiyor maalesef
Soran+1 yılHayır tabiki öyle şey mi olur ya ha boşanıriz ama ben yine hayatıma birisini almam zaten oda okadarini yapmaz kendi karaketerini düşünür
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş çevresinden falan başkasından hoşlanmaya başlamıştır
10 Yorumla
+1 yılBiraz hadsizlik olacak ama o şekilde onu nasıl kabul ettin
00 YorumlaHoppala escortlara gidiyor olabilir mi kocan
12 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle şeylerle ilgilenmiyor
Soran+1 yılBurası köy Escort ne arasin 🤭🥲
Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. eğer senle vakit geçirmiyorsa aldatıyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçiriyor ama fazla bir yere cikmiyoruz ama ilgileniyor
İş yerinde kadın çalışan vs var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılYok belediye minübüsünde yolcuları götürüp getiriyor
+1 yılKendisini sana güzel göstermeye çalışıyordur dışarıda bakımlı erkekleri görünce kendisinin de güzel görünmesini istemiş olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada diyor canım ben insan içine cikiyorum ondan diyor bakım diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılkaç yillik evlisiniz ki peki merak ettim
11 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk senelik
Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Resimdeki sensen normaldir.
10 YorumlaKesin aldatiyor ya da meyilli
10 Yorumla20 yaşında ne ara evlendin
10 Yorumla
+1 yılYeni sevgili edinmiştir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Muhtemelen erkeklere güven olmaz
10 Yorumla
+1 yıldegıl.. erkek ne zaman suslenmeye baslasa bırısıne yazmaya vbaslamıstır.. dıkkat ol
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Belki de kendini yetersiz görüyordu
10 YorumlaEvliliğin nasıl
12 Yorumla
Soran+1 yılKızdırıyor beni sonra sesimi çıkarmıyorum geliyor öpüyor affet diyor sarılıyor evliligim güzel ama bazen çok duygusuz biri oluyor şiddet yok tabi
Partlattin bari boynuzları, geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma beni 🤭🥲
Iiieeeuw geyyyy. Kas alan erkek g4ydir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yani killi abbas, mi olsun 🤭🤣
Soran+1 yılHshahshsh bakım her insan için geçerli güzelim ❤️🙏🏼
- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılHayirli. olsun o zaman var yeni biri demekki
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yoktur 🙂
- +1 yıl
Kokusu çıkar yakında
Soran+1 yılAyn
Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Adam bakımsız olsa laf bakımlı olsa laf buyur ya
018 Yorumla
Soran+1 yılBen ona laf etmiyorum ki bunu yalma şunu yapma diye baskı yapmam hareketleri şüphe verici sadece
Soran+1 yılBanka şifrelerini hepsini biliyorum bakıyorum bir şey yok
Soran+1 yılHahaha
Soran+1 yılGidiyor ama idda oynuyor o uyuyunca bakıyorum ben bütün dokümanlara girdiği çıktığı sitelere sadece iddia oynuyor
Soran+1 yılYok ben akrep o yengeç
Soran+1 yılYengeç burcu asıl yapmaz 🤭hahaha
Soran+1 yılİnşallah ya 🙏🏼
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım ben 🤣
Güzellik & Bakım konusunda 577 cevap paylaştı. İlginç, durduk yere mi başladı
09 Yorumla
Soran+1 yılYa önceden de yapiyordu ama bu kadar değil yani telefon hesplar banka hesapları hepsinin özetine bakıyorum şahsi olarak gönderdiği bir para veya başka bir numara baksa bir hesap yok yani çok temiz bunu ona sorduğumda aşkım senden başkası yok diyor ki aileside diyor onu tanıyan herkes diyor o yapmaz diye o öyle bir çocuk değil diye ama evlendikten sonra tahammülü kalmayınca böyle düşünceler başladı 🙂
Soran+1 yılYa aslında kendisi çok saygılı bir adam dürüst te enazindan birseyini duyunca doğrumu diye söyler ama evlendik evleneli kendini bir kere evde bana bakım yaoarken bir kere gördüm geçen kendine 4500 TL'lik gozluk almış yani tamam kendine bakımlı olmanın bir suçu yok ama beni suphlendiriyor ki ben evlendigimizden beridir acaba beni aldırti düşüncesi de çıkmıyor aklımdan bunu onada danıştım aşkım senddn başka kimse yok diyor halada diyor ama çok temiz gerçekten de hiç bir sehi yok şimdi kız yazmazmi aldatsa 2 seneye yaklaştık neredeyse
Soran+1 yılEvet dinliyorum?
Soran+1 yılYani kafana göre yaz gelsin hah
Soran+1 yılYok ama erkek mi kadın mı olduguju bilmiyorum bu uygulamayı yeni indirdim eşime yanlış bir hareket yapıyor gibi gözükmek istemem sadcee burada sorums yanıt bulmaya geldim
+1 yıl20 yaşındasın ve eşin aynen aynen
03 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ben sana kendimi inandırmak zorunda değilim ki evet 1 buçuk senelik evliyim eşim 36 yaşında ben 20 yaşındayım nesi inandirci değil
- +1 yıl
aynen aynen 16 yaş fark var arada farkındasın demi.
Soran+1 yılEvet farkındayım ben onu herşeye rağmen kabullendim aileme rağmen bile onlar karşı çıktı ve bende aşkımın peşinden koştum tamam kötü dunlerimiz de oldu ama iyi günlerimizde eşimin sadece suçu biraz ilgisiz olmasıydı ve beni bu düşünceler aldı
+1 yılyaşlar kaç sizin
019 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım
- +1 yıl
hangi kafayla evlendin 35 yaşındaki adamla
Soran+1 yılAşık oldum o zaten yaşını göstermiyor
- +1 yıl
o sana aşık olmamış sanırım?
Soran+1 yılBak aslında ona çok aşık tı hatta o bir ara beni kaldığım yerde görüyor aşık oluyor arıyor herkeze soruyor bulamayınca geri İstanbul'a gidiyor ordan 1 seleik izin kullanıp geliyor markette göz göze geliyoruz aslında oda çok aşık tı ama tı iste
- +1 yıl
35 yaşına kadar senden başka birileri olmamış mıdır:))
o tarz adamları doyurman zor olur. sen adriana lime bile olsan
Soran+1 yılYa tabiki olduğunu söylüyor çok oldu diyor yalanım yok sma hiç biriyle seninle ciddi düşündüğüm kadar olmadım diyor yani evlenmek daha önce evlenmemiş bu ilk
- +1 yıl
tpk attım knşmak istersen
Soran+1 yılSen kız mısın erkekmi?
- +1 yıl
mavi profil neyi anımsatıyor sende :))
Soran+1 yılKızı
Soran+1 yılŞaka şaka erkek hahaha
- +1 yıl
hahaha tedavi olmalısın :))
- +1 yıl
ha iyi bari şaka olduğunu söyledin jfsjf9pı
Soran+1 yılHemen de karar verdin ordan yani niye sen uzak mesafe doktorumusun
- +1 yıl
şaşmaz
Soran+1 yılErkeksen konuşamam özel olarak mesajlaşma eşimin yanlış anlamasını istemem :)
- +1 yıl
tamam eşinde sana sadık kalır umarım :))
Soran+1 yılUmarım 🥲🥹
- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılkesin dönüş mü yapacak anlamak lazım
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. yakın takibe al tlf kontrol edebilirsen ona bak
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Geçmiş olsun boynuz spor
00 Yorumla
+1 yılnormal değil seni boynuzluyor
00 Yorumla
+1 yılHemen kötü düşünmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet ya vurmaya ya vurdurmaya başlamıştır kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer profil sana aitse kendi kaybeder
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana ait ben normal hayattada makyaj fazla yapan biris değilim ne parada pulda gözüm var nede bir baska birşeyde ama işte keşke değerimi anlasa
Cevap sahibi+1 yılDiğer paylaşımını gördüm kendinden 16 yaş büyükle evlenmişsin ne kadar güzel veya bakımlıda olsan onun karşısında çocuk gibi kalırsın sen çok bağlanmışsın seni üzmek istemem ama yanlış bir evlilik olmuş 5 yıl sonrade ondan sıkılcan emin ol
Soran+1 yılUmarım olmaz 🥲
Cevap sahibi+1 yılÖyle görünüyor genç kızı almış kendine bağlamış evlenmiş şimdide gözü başkalarında
Soran+1 yılİnşallah gözü başkasında değildir çünkü onu gerçekten seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNesine kandın ne vaatler verdi sana
Soran+1 yılBilmem bişey istemedim ki versin sevgi şevkat sadakat istedim
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTakip et
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakip et her yerden
10 Yorumla
+1 yılTakip et bakalim
10 Yorumla
+1 yılNormal
10 YorumlaNormal bence
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
10 Yorumla
+1 yılNormal degil
10 Yorumla
+1 yılBelki senin için yapıyordur nereden biliyorsun
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi