Biz evlenmeden öncede benim ev işlerini sevmediğimi yemek de yapamadığımı çok iyi bilmesine rağmen ilk kez öğrenmiş gibi davranıyor. Ben ev işi sevmiyorum 5 sene yalnız yaşadım 1 kez bile yemek yapmadım benden yemek beklemesini anlayamıyorum. şu an temizlik için yardımcı geliyor yemeğide dışardan yiyoruz ama istersen kendin yapıp yiyebilirsin diyorum o hala benden istiyor. Bunun sonu boşanmamı?
Cevabın nedir?
+1 yıleşin çok çok haklı. kendin diyosun önceden yalnız yasıyodum diye simdi farkında değilsin ama evisin ve kocanın bunları senden istemesi gayet normal. herşey tabikide kadının üstüne yıkılmaz ama sende bişeyler yaparsan eşinde sana yardımcı olur. yemek yapmalısın evin yemek kokmalı tmiz olmalı diye düşünüyorum. sonucta iki kişisiniz iki kişilik bir yemek yapmak sana koymamalı. temizlik konusundada öyle. adam eve gelince evi temiz bakımlı deerli toplu görmek ister. Herkes böyle olsun ister. sen de bir işin ucundan tutsan fena olmaz. temizlikçiye ve dışarıya verceğin parayı kenara at biriktir daha iyi. ne kdr düşüncesizce bir hareket. hiç sevmiyorum bu tür kadın. bende nişanlıyım. bende asla yemek yapamayan beceremeyen bir insandım. ama evlenınce öyle olmayacagı için simdiden bişeyler yapmaya basladım çokta kötü bir şey değilmiş yemek yapmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEe canim birazda cabalasan evlilik prenseslik donemi mi :)) az da cabala yani adam hakli knune bir corba dahi koyamiyor musun ya nette heryerde var seven kadin cabalar ya.. ben disatidan yemeyi severrimde her gunde midem kalkar
05 Yorumla
Soran+1 yılBen niye yapacakmışım ikimizde çalışıyoruz hatta o günde 9 saat çalışıyor ben 10
Cevap sahibi+1 yılYa sen bir yapta gorsun adam kcok mu zor yaaa azicik yagda salca kavur sehriye ekle sukoy al sana corba Allah Allah ee bunlarun ustesinden gelemicektin ne demeye evlendin cocugun olsa pizza mi ismarlican
Soran+1 yılEv işi yapmak için evlenmedim. Çocuk istemiyorum
- +1 yıl
O zaman evlenmiyeceğim s*iktirin gidin
- +1 yıl
Orspu köle kadın
+1 yılanne olacaksın çocuğuna sebze yemeği yapıp yediremeyecek misin? O da baba olacak. Çocuklarınıza nasıl bakacaksınız nasıl besleyeceksiniz? Nasıl yetiştireceksiniz? O da adam olacak, kocan olacak, eşin olacak ve elinden tutup seninle beraber olacak sana destek çıkacak.
Sizin gibi insanlar bir nesli nasıl yetiştirecek yoksa?14 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmak istemiyorum
- +1 yıl
o zaman neden evlendin? Dost hayatı yaşayın.
Soran+1 yılAnne olmak istemiyorum diye evlenemem öylemi :))
- +1 yıl
dost hayatı yaşa (: gittiği yere kadar eşi yatağaı paylaşın ama imza eksik kalsın.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin o zaman evlenmeden sende düşünmeli idin bunları ve az buçuk sorun olacağını kestirmeli idin. Başka bir karı da mı gidip yesin yemeğini kendi evi ve karısı varken? Gitsin diyorsan açıkça söyleyin bunu ona bence.!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 32,8b cevap paylaştı. Evlendigine gire yemek ve ev islerine ufak ufak baslaman lazim. Erkegin kalbine giden yol midesinden gecer
05 Yorumla
Soran+1 yılYoo :) öyle bişey yok
Soran+1 yılBen yapabilirim ama yapmıyorum. Çünkü sevmiyorum. Erkeksin diye ev işi yapman anormal değil bence
Soran+1 yılSevmediği bir şeyi zorla ona yaptırmam.
1 yılSenin anlattıkların normal bir insan olmadığını gösteriyor. Çok acik bir uzmana görünüp tedavi olman gerekir. KOCAM HAKLI MI DİYE SORUYORSUN... SEN BU TAVIRLA BIRAK EVLENÖEYİ YAŞAMAYI BİLE HAK ETMİYORSUN.. Milyonlarca zavallı insan eksin diksin çapalasın uğraşsın ekmek aş üretsin sen de hiçbir şey yapmadan hazır ye öyle mi. ANLATTIĞIN DURUMA BAKILIRSA SEN WC İLE MUTFAK ARASINDA BORULUK YAPMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORSUN. HAYVANLAR BİLE DÜNYAYA YARARLI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR.. YAVRULAR YETİŞTİRİYORLAR. Yarın öldüğünde o yeyip içtiğin her lokmanın hesabını vereceksin. EĞER BU DÜNYAYA BU TOPLUMA BİR FAYDAN YOKSA BARİ BU DÜNYANIN OKSİJENİNİ TÜKETİP SUYUNU KANALİZASYONUNU PİSLEME..
00 YorumlaEe artik tek başına yaşamıyorsun doğal değil mi? eşinin baskı yapması yanlış ama ara sıra sürpriz yemekler hazırlayabilirsin sonuçta artik evlisiniz, yemek yapmak kadının görevi değildir ama hediyesidir. Bence boyle bir sebep için boşanmayı düşünmemelisin :) mutluluk dolu bir yuvan olmasını dilerim
00 Yorumlayok artik vallaha eşin sana iyi katlaniyo yemek yapmayan kizmu olur be her gun disardan yemek yedikten sonra diger ihtiycalarinida disardn karsilar evide baskasi temizliyms zaten sana ne gerek var herseyi disardan hallettiktn sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılSana ne gerek var derken? Günde 10 saat mesai yapıp eve para getiriyorum. Bunuda unutma ayrıca yemek yapayım diye evlenmedi benimle
Soran+1 yılBen kadınlık vazifelerimi yerine getiriyorum merak etme :))
Soran+1 yılBen hizmetci değilim evlendim diye ev işi yapmak zorunda değilim. Sen yapabilirsin bu senin tercihin
Ev işi ve yemek yapmayan kadın, çalışmayıp da evde oturan erkeğe benzer. O zaman senin kocan da çalışmasın seni namerde muhtaç etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmak istemiyorsa yargılamam. Evde durabilir
+1 yılbunun için boşanılır mı temizlikçi geliyorsa iyi yemekleride beraber yapın arada dışarıda yersiniz ya da eve söyleyin çokda büyütmeyin bu kpnukarı keyfinize bakın
00 Yorumla
+1 yılMadem ikiniz de calisiyorsunuz isleri paylasarak yapin. Sen de ustune dusen gorevi yap. Evlilik biraz da fedakarlik gerektirir.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılvalla sen gibi kadını dkda boşucan pardonda ne işe yarıon sadece sohbet muhabbete bide yatakta mutluluğa yararsın
04 Yorumla- +1 yıl
Kadın sizin köleniz değil kaldır k***çını azcik sen yardım et karina
- +1 yıl
yardımmı sen evde durcan temizlemicen yemeği kalk kendin yap dicen ya sen ne die evlendin kölesin mi dedik mal mısın
- +1 yıl
Kadın da çalışıyormuş, kadın yemek yapmak için evlenmez sevdiği için evlenir..
- +1 yıl
Sen çalışıomusun çalışıosan e temizlikçi var dion yemeğide akşam girin beraber güzelce yapın ne var bunda aradada sağı solu topla dağınıklık varsa ot gibi yaşama
sende nasıl kadınsınn ya yemek yapmayı bilmeyen kadınmı olur
08 Yorumla
Soran+1 yılOlur ben kadınım
Soran+1 yılHaha :) valla genelde mesleğim için evlenmek istiyorlardı
- +1 yıl
Evet olur.
- +1 yıl
Sen kaybol be
- +1 yıl
@holakomestas tembeller sizi
Walla yemekleri sen yaparsan iyi olur yazık her gün dışardan yenirmi
011 Yorumla
Soran+1 yılBen hep böyle yapıyorum para yetiyor
Soran+1 yılBenim yemek yapmadığımı ev işi yapmadığımı biliyordu evlenmeden önce.
Soran+1 yılÖğrenmek istemiyorum. Çünkü sevmiyorum
Soran+1 yılBana göre zevkli değil hayatım böyle daha kolay :)
Soran+1 yılYoo. Ben sevmediğim şeyi yapmam bu kadar basit. Sevmediğin kitabı okur musun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır boşanma olmamalı ona sana yemek yapmasını öğretmesini iste bir süre o yapsın yemekleri senin yapmanı istediğindede yiyemeyeceği bir şey yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yemek yapmayı sevmiyorum. Sevmediğim şeyi kimse bana yaptıramaz
- +1 yıl
Yemeyi seviyor musun peki : /
+1 yılSacmalik beraber Yemek yapmayi deneyin. Daha eglenceli olabilir. Hem yuk Sana tamamen kalmamis olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmayı sevmiyorum :) o seviyorsa yapabilir
- +1 yıl
Ben seviyorum allahtan. Bu konuda net ol o zaman elbet iyi oldugun bir konu vardir yoksa evlenmezdi ☺
- +1 yıl
Şöyle düşünen bir insan gördüm sonunda gerçekten sayınız az ya
- +1 yıl
@holakomestas e herkesin vardir Bir ozelligi zorla yaptiramazsan Sevmedigi birseye 😂😂
Boşanma değil ikinizde yemek yapmasını öğrenmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılsenin dünyadaki varlık sebebin yeyip içip yatmak mı, ne işe yararsın sadece... mı
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır çalışmak. Günün yarısında işteyim
- +1 yıl
çalışıyomusun o zaman pardon tabi ki çalışıyosan ev işi gibi bir sorumluluğun yok
Soran+1 yılÇalışıyorum tabiki 5 yıl yalnız yaşadım yazdım orda
- +1 yıl
üni okurkende yalnız yaşayabilirsin çalışmana gerek yok, neyse bence sorun etmemeli ya kendiside yapabilir yemek filn
- +1 yıl
Dunyaya erkegine hizmet icin mi gelmis kadin Allah Allah delirtmeyon lan insani erkek yardimci olur birlikte yaparlar cok mu zor lan illa ayağa mi hizmet olcak
- +1 yıl
@holakomestas ne mal kadınsın yazdıklarımdan bunu mu anladın, kadın çalışıyo zaten ev işi yapması gerekmiyo dedim, sen ne bekliyosun hem çalışmayıp hem ev işi yapmamak olmaz iyi o zaman koca parayı getirsin ev işide yapmam hergün avm de gezerim bu kadının varlık sebebi nedir sence
- +1 yıl
@holakomestas 'delirtmeyin lan' derken kimsin sen eğitimin statün ne ki neyin havasındasın
- +1 yıl
Puahshajs master yapinca ben...
+1 yıldışarıda mı yiyorsunuz niye evlendiniz ki, adama evde kadın olduğunu hissettirmelisin
010 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduk evlendik. Ben ona yemek yapayım diye evlenmedik
- +1 yıl
arada bir yapabilirsin sen bu ilişkinin sonu ne olacak diyorsun belli ki boşanmayı bile göze alıyorsun , bu mu aşk , seven yemek yapmayı da öğrenir herşeyi öğrenir sevgi bu değil kusura bakma
Soran+1 yılAşığım ama kimse bana zorla istemediğim bir şeyi yaptıramaz.
- +1 yıl
valla adama allah sabır versin
Soran+1 yılEvlenmeden önce bunu biliyordu. Kimse silah zoru ile evlenmedi.
- +1 yıl
adam evlenince bazı sorumluluklarının farkında olacağını düşünmüştür, bekar hayatı farklı o farklı
Soran+1 yılBen ona başta söylemiştim. Hayatta ev işi yapmam asla demiştim
- +1 yıl
yap bence eline yapışmaz öğren
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
meslek ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğiniz? Bende o durumdayım, evlenince o sorunla mı karşılaşcam acaba :/
00 Yorumla
+1 yılboşanmanız hayrınıza olur çünkü senin gibi sağlıksız beslenen birinden sağlıklı düşünemeyen insanlar yetişir, fast food insanı aptallaştırır bunun güzel bir örneğisin, afiyet olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ağzıma hayatta fast food sokmadım
+1 yılYemek yapmayı öğren o zaman. Bu kadar mı zor?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenmek zor değil. Ben istemiyorum o yüzden yapmıyorum. Mesela sen korku filmlerini sevmesen biri seni zorla korku filmine götürse ne yapardın
Soran+1 yılAynen bunun gibi bir şey beni zorlaması
- +1 yıl
O zaman bir an önce boşanın da adamcağız senden kurtulsun yazık... İnşallah karşısına da gerçek bir kadın çıkar...
Soran+1 yılYemek yapmıyorum diye gerçek olmayan kadın mı oldum :) haha
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. çok gereksiz bir insansın, olmasan da olurmuş yani
17 Yorumla
Soran+1 yılTabi doğru benim işimde boş mesleğimde boş. Ev işi yapmıyorsam boşum :)
Soran+1 yılİroni yaptım beyefendi
- +1 yıl
Ben sevdiğim insanla ona aşığım diye evlenirim çalışsın bana hizmet etsin diye değil ikimizde çalışırız ikimizde kazanır ikimiz gecindiririz erkeklerdede yemek yapmaya yardımcı olsun eli mi kırılır
- +1 yıl
@holakomestas ooo burada tam bir gereksiz patlaması yaşanıyor :)
- +1 yıl
Git de patlama da bitsin :)
+1 yılAdam boşansa haklidir
00 Yorumla
+1 yılBen olsam bir dk tutmam evde
010 Yorumla
Soran+1 yılOturduğumuz ev benim evim
- +1 yıl
Bide bunu koz olarak kullaniyorsa bir dk cok bir sn durmam o evde
Soran+1 yılHiç benim evim demedim :)
Soran+1 yılYani öyle bir şey yapmam aşık olduğum adamın gururu ile oynamam
- +1 yıl
Calisiyormusun?
Soran+1 yılE yani tabiki
- +1 yıl
Neyse bir ise yariyormussun en azindan.
Soran+1 yılBir çok insandan daha çok işe yarıyorum.
- +1 yıl
Mesela
- +1 yıl
Işe yarıyormuşsun allahtan diyo ya aga erkeğe hizmet etmeyince işe yaramaz biri mi oluyo ne kadar geri kafalısınız ya
+1 yılSeni alırken aklı s. kindeydi galiba 🙄
00 Yorumla
+1 yılBence acilen seni koymalı kapı önüne
06 Yorumla
Soran+1 yılOturduğumuz ev benim ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
O zaman o terk etmeli seni
Soran+1 yılOnu eşime söyle. İsterse boşanabilir olgunlukla karşılarım sonuçta kimse zorunda değil
- +1 yıl
Normal değilsin
Soran+1 yılAnormal olan sensin bence :)
- +1 yıl
Hı hı bence de
senden ilgi bekliyo
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılmeslegin ne
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılNe işe yararsın sen o zaman
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ayrıl boşan
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Eşim ev işleri konusunda baskı yapıyor, rahatsız olmaya başladım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler