Yakın zamanda kiradan kurtulalım diye annemin evine geldik. Annem bizden kira doğal olarak talep etmedi. Biliyorsunuz çok fazla zamlar üst üste geldi. Ama usumekten hasta olacağım. Ev çok çok soğuk. Kaç kat giyindigim halde. Eşim doğalgazı yakma diyor. Kira vermiyoruz doğalgaz yakalım diyorum o zaman ne anlamı kaldı buraya gelmemizi diyor. Üşüyorum diyorum daha çok giyin diyor. Akşama kadar burnum ellerim ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyor. Evi gecindiremiyor. Ben işten yeni ayrildim. Ben çalıştığım zamanda annesine para yolluyor maddi durumları iyi olduğu halde. O yüzden ise girip calisasim. gelmiyor madem annesine ailesine yollicak kadar para var neden çalışayım diyorum kendi kendime. Ama doğalgazı yaptırmıyor bu seferde. Annemin evindeyim. diye geçmişi kalkıp yüzüne vurmak istemiyorum çıkıp gider diye. Gerçekten sıkıldım geçinemiyoruz. Akıl verin arkadaşlar napacagim doğalgazı yaktirmayan adam doğal olarak beni gezmeye bile götürmüyor. Daha 25 yaşındayım akşama kadar 50 yaşındaki kadınlar gibi ev işini halledip evden cikmiyorum. Arabada yakıyor çünkü. Eve iş aliyim diyorum eşim için eve destek olsun elin adamları kapıya niye gelsin diyor. Akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çalıştığım zamanlar da eve sürekli katkı saglamami istiyor maddi anlamda. Sorguluyor. O yüzden bı yere girip çalışmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer