Çamaşır bulaşık ütü evin genel temizliği yemek vs hep beni bekliyor resmen. Yemek yapmayı zaten hiç bilmiyor hep ben yapıyorum sende bari diğer işlerle ilgilen diyorum ne anlarım ben ev işinden diyor. Gerçekten yoruluyorum artık. Bütün işleri halledip oturuyorum bazen gidip yatıyorum sonra bana ilgisizsin, hiç yakın olmuyorsun, soğuksun vs diyor. Cidden böyle devam ederse aramıza daha da soğukluk girecek farkında degil..
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Belki de ev işlerinden robotlar kadar keyif almayan bir eşle karşı karşıyasın 😊 Ama unutma, iletişim her şeyin çözümüdür. İlk olarak eşinle açık ve samimi bir şekilde konuşmayı dene. Partnerinden bu konuda destek beklediğini ifade et ve birlikte çözüm yolları arayın. Ev işlerini paylaşmak, aranızdaki bağı güçlendirebilir.
Temizlik işlerini daha eğlenceli ve pratik hale getirmek için teknolojik ürünler harika bir çözüm olabilir! Örneğin, Philips AquaTrio 9000 ile aynı anda ıslak ve kuru süpürme yaparak ev işlerini ciddi anlamda hızlandırabilirsin. Minimal zaman ve eforla mükemmel sonuçlar alırsınız. Ayrıca robot süpürgelerle günlük temizlik oyun gibi keyifli hale gelebilir!
Unutma, iş yükünü azaltınca kendine ve ilişkinize ayıracak daha fazla zamanın olacak. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Çok Süper Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yıl20 yıllık evliyim 20 yıldır çalışıyorum hiçbir zaman eşim bana bir görev verdiği zaman kaçmadım hayat müşterek o evde herkes yaşıyor herkes de elinden geleni yapmalı öyle bu işten sıyrılmak kolay değil
014 Yorumla
Soran1 yılBencede. Olması gereken de bu zaten
- 1 yıl
Siz çalışan bir kadın mısınız
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Çalışan bir kadından bunları da beklemek gerçekten o kişinin zihin sıkıntısının olduğunu gösterir
Soran1 yılGerçekten haklısın. Ayrılmayı bile düşünür oldum yani
- 1 yıl
Evliliğinin kaçıncı yılı
Soran1 yıl2. Yılı
- 1 yıl
Yarın öbür gün çocuk olup hayatını evde sürdürdüğün zaman bunun bu istekleri daha da artacak evdesin Temizlikte yapmıyorsun diyecektir sana mutlaka
Soran1 yılİste sırf bunun için çocukta yapmak istemiyorum. Kendisi bi de benden çocuk bekliyor. Ben bu şartlar altında çocuk felan dogurmam
- 1 yıl
Zor bir mesleğin mi var
Soran1 yılHemsireyim
- 1 yıl
Senin nöbetlerinde oluyordur Allah bilir
Soran1 yılEvet oluyor haliyle
- 1 yıl
Gerçekten bazen anlayamıyorum insanları
En İyi Cevaplar
Ev işlerini kadın yapar. Eve bakmakla yükümlü erkektir. Kadında çalışıyorsa eğer bir görev dağılımı yapılabilir. Erkek evlilikte yemek yapmayı bilmek zorunda değil. Kadın bilmek zorunda. Olduğunuz konumu ve sorumluluğu bilmek gerekiyor. Ha sen dersen ki ben ben yapmam , yapamam zor geliyor. Boşanırsın, bu da bir seçim. Yani çokta öyle abartılı bir durum değil. İlk boşanan sen değilsin son boşanan da sen olmazsın hanımefendi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende beklerim işim başımdan aşkın her gün yorgun argın eve geliyorum. Bana dense bende yoruluyorum derdim. Nasıl ki kendi işimi Karıma yaptırmıyorsam Onunda bana yaptırma hakkı yok. Keza hastadır felan müstesna Ev işi eğer abartmıyorsan yorucu birşeyde değildir.
02 Yorumla
Soran1 yılBende çalışan bir kadınım ve bende eve yorgun argın geliyorum. Mesela seninde esin çalışsa böyle mi diyeceksin?
Cevap sahibi1 yılsence çalıştığını başta belirtmiyorsan ne dememi bekliyorsun?
Siz çalışıyor musunuz eğer siz de çalışıyorsanız ve ev işlerine yardım etmiyor ise bu çok büyük bir kusur
Birde ne anlarım diye bir şey yok siz de annenizin karnında öğrenmediniz sonuçta yavaş yavaş öğrenecek
Demekki bu konuda sınır belirlemeyi başaramıyorsunuz bu noktayı çözmeniz lazım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
35Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAzıcık işlerin ucunda tutmalı gadası
00 Yorumla
1 yılSaf gerçekten ya ( eşin diye canımsın diyemiyorum ama 🤭 )
Herhalde soğuk ve ilgisiz olursun. İlgili olacak bir hal mi bırakmış insanda. Ev işinden anlayacaksın yani, yaşamak böyle bir şey. Benim arkadaşım da evliliğinde böyle sorunlar yaşıyor... En sonunda bir gün oturmuş yoruldum bir şey yapmıyorum demiş. Eşi demiş çamaşır bulaşık var falan, yoruldum demiş. Sonra eşi yapmaya başlamış ama ikide bir arkadaşımı rahatsız ediyormuş, şu nerde bu nerde, arkadaşım da yoruldum demiş sadece, bakmamış. Herkesin kendine ait bir zaman dilimi ve yaşam alanı olmalı. Erkekler herhalde bunu kavramakta zorlanıyor...
20 YorumlaEvli erkek
alışveriş yapma Masa hazırlama Soğan doğrama Salata yapma Bulaşıkları toplama makinayı yerleştirme Masayı silme Çay demleme
Hafta sonu kahvaltı hazırlama
Hafta sonu süpürme ve silme yapmalı Çamaşır asmalı
Ayrıca yemek yapmayı da öğrenmeli
Burada KABAHATİN BÜYÜĞÜ
ERKEKLERI YETİŞTİREN ANNELERDE⁉️713 Yorumla- 1 yıl
Gün boyu işte imanı gevreyen adam bi de ev işi yapsın öyle mi?
- 1 yıl
Tamam dayı sen topla, biz kılıbık olmayacağız..
Soran1 yılBi erkek ev işi yapınca kılıbık olmuyor. Taş devrinde mi kaldın sen.
- 1 yıl
Niye sonunda yine kadınları suçlamışsin bir de 5 kişi beğenmiş
- 1 yıl
Bunun annelerle ne alakası var. Ben 14-15 yaşımdan beri hadi kalk ne oturuyon işe gir dendi ne işlerde çalıştirıldım saatler evde oturup Dantel tel örgü yapacak haldemiydim. Kimse benden yemek yapmamı çocuk bakmamı beklemedi. Benden beklenen büyüyünce Eşşek gibi çalışıp Eve ekmek getirmekti. Neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. İşe yetişmek için sabahın köründe evden çıkıyorum yarım yamalak uykuyla İşiyle işvereniyle müşteriyse hergün ayrı boğuşuyorum. Dizlerim ayaklarım hergün ağrıyor Sen kadınlara yalakalık yapayım diye gelmiş. Erkek bunuda şunuda yapmalı diyorsun Ulan biz neyiz eşşekmiyiz. Eve gelirken yorgunluktan ölüyorum bide Karım varken bunlarla ben mi uğraşacağım. Kadın evde yan gelip yatan Süs saksısı mı? Ben banane lan bu eve ben niye bakıyorum 9-10 saat çalışıyorsam 5-6 saatte sen çalış deyip karımı zorla kendi işimde çalıştıyormuyum. Tembel üşengeç diye kimse erkeğin başına bunları kakamaz. Madem zor geliyor Evlenmesinler o zaman
Soran1 yıl@Milabeni şu devirde artık sadece erkek çalışıp evini gecindirmiyor. Kadında çalışıyor o da işten gelince yorgun oluyor. Sahsen ben çalışan bi kadınım ve eve gelince bende yorgun oluyorum. O zaman bende erkeğin yaptığı gibi yorgunum diyip hiç bir iş yapmayayım.. eğer calismasam ben zaten eşimden beklemem. Kendim ev işlerini de yaparım, yemeği de yaparım kendisi de yardım etmek isterse eder ama iki tarafta çalışınca öyle olmuyor.
- 1 yıl
Hee taş devrinde kaldım ve mağaramdan memnunum
1 yılKusura bakma ama seninki de tam bir moloz özür dileyerek söylüyorum soğan erkeği, insan hiç eşine yardım etmez mi ya? Ben evli olacağım da her şeyi eşime yaptıracağım hayatta. Evlenirken ediyoruz iyi günde kötü günde her zaman sevmek paylaşmak güvenmek. Eşine yardım etmek ev işini paylaşmak genel olarak hayatı paylaşmak bu da bir nebze sevgidir
110 Yorumla- 1 yıl
Ben büyük konuşmayı sevmem resimdeki gördüğün bayan kız arkadaşım maalesef uzak mesafe ben Almanya'ya o Türkiye'de eğer nasip olur da evlenirsem kesinlikle ona her konuda yardımcı olacağım eşimin yorulmasına göz yumamam
- 1 yıl
Vallahi kim ne derse desin ben kendimi biliyorum sadece ev içinde yardımcı olmam gerekirse alışverişe her şeyi evlilik çocuk oyuncağı değil ağlayacaksak beraber ağlayacağız bileceksek beraber güleceğiz Sevgi sadece yatak odası değil kadınları makine gibi görüp de her akşam yat aşağıya o işler öyle olmuyor, acı tatlı her şeyi paylaşmak mutluluğu mezara kadar ben bunu bilir bunu söylerim
- 1 yıl
Maalesef benden bir tane var 😁
- 1 yıl
Amin inşallah resimdeki gördüğün benim aşkım ama uzak mesafe o Türkiye'de ben Almanya'da. O kadar etkilendim ki ondan hiç sorma, sanki onsuz böyle nefes alamıyorum darlanıyorum nasıl olacak bilmiyorum
1 yılAnneler çocukları bu hale getiriyor kız olsun erkek olsun yemek yediyse tabağını kaldırcak su içti ise gidip makinaya koyacak 7 yaşında yapıyor oğlum alıştırdım yarın öbürgün illa ki eşi de çalışıcak beklemesin eşinden hasta olur eşi vs açmı kalcak alıştırıyorum ben şimdiden hayatta kimse baki değil erkek de olsa kadında kendi işini görmesini bilecek
10 Yorumlayeni nesil böyle:D camasır işi oyle zor değil yani makinesi var zatne. bulasık vs. bi ütü zordur da 2 kişisiniz ya ne olcak. eski kadınlar 10 cocuk ev adam dag bayır tarla hepsini halledermiş.
neyse bana kızcan simdi. artık evlenmişsin adamı biraz egmeye calıscan. olmadıgı noktada kabullencen. ki evlikliğin bozulsa daha mı iyi. ona baska işleri kitle. işleri bitirmemeyi oneriyorm ben sana. bi günde bitmesin canım acelesi olanları yap hayatına bak. eğlen ya.
00 Yorumla
1 yılCalismiyor ve sadece ev hanimisiniz ev işleri ile ilgili.. zaten çalışarak gün içinde yorulan eşinizden ortak seviyede ev işlerini paylaslasini beklemeniz çok doğru olmaz. Ancak sizde çalisiyor iseniz talebinizde elbette haklısınız.
13 Yorumla- 1 yıl
Yani elbette çalışan erkek olan eşte ev hanımına destek olur ev işlerinde.. ama oransal olarak.. üstelik bir ev hanımı iseniz.. çok yüksek oranda destek istemeniz çok ta doğru olmaz bence.
Soran1 yılBen de çalışıyorum
- 1 yıl
Sorunuzu bence güncelleyin. Bu önemli bir ayrıntı ve bunu bilerek yorumlar yapılırsa. gelen cevaplar.. sizin için daha fazla yardımcı olacaktır.
İşte aslında yardım etse kendinize de birbirinize de daha çok zaman ayiracaksinzi. Bazi erkek kadın Süpermen saniyo yorulmaz , pili bitmez.. Bu erkeği yetiştiren annelere kizmali aslında en cok
10 Yorumla
1 yılBir erkek, eşinin ev işiyle yorulmasından rahatsız olmuyorsa sevmiyordur. Evlilikten de uzak durmalıdır.
20 Yorumla
1 yılBu konuda ki hislerini eşinle açık iletişim kurarak açıkça ifade etmelisin bu durumun seni soğuttuğunu ben ne anlarım diye bir şey yok yani yaparak öğrenebilir.
00 Yorumla
1 yılAçık açık yorulduğunu söyleyip yardım etmesini isteyebilirsin veya biraz sen yönlendir ben bulaşıkları halledileyim sende süpürgeyi yapar mısın vs gibi
00 Yorumla
1 yılerkeklerin hepsi bir degidlir tabi ama genel. olarak boyleler ev isini kadin yapar gbi goruyorlar oysaki ortak kullanim alani yardimci olsalar daha guzel olur
00 Yorumla
1 yılişte bu yüzden kendi başına yaşamayı öğrenmiş adamlarla evlenmek gerek ana evinden çıkma koca alinmaz
10 Yorumla
1 yılEğer çalışan bir kadınsan çok haklısın ama ev hanımı isen tabii ki ev işi yapacaksın her şeyi adam mı yapacak
00 YorumlaBunu eşine anlat. Soğuyacam sonu kötü olacak de. Ayrıca çalışan birimisin ev hanımımısın. Çocuk var mı?
01 Yorumla- 1 yıl
Şimdi bu soruları yorumları okuyarak tüm yobaz tipleri engelleyecegim. Ayrıca kadın bu işleri yapmak zorunda değil dinen de böyle toplumumuz böyle gelmiş böyle gitmez ama değişiyor? Konuş bence ama bu süreçte sakin çocuk yapma boşandıktan sonra çocuk için hayat zor oluyor. Daha rahat bosanirsin hem
Sorun nerede? Evlenmek için can atan siz kadınlarsınız.
04 Yorumla
Soran1 yılO evde ikimizde yaşıyorsak yardım etmek zorunda ayrıca evlenmek için can atmıyoruz çoğu kişi evlenip yuva kurmak ister erkek kadin farketmiyro
Soran1 yılHı hı tamam.
1 yılBen calisyorum genede yardım etmiyor napiyom olduğu kadar
10 Yorumla
1 yılSen ev hanımı mısın yoksa hem çalışıp hem ev işi mi yapıyorsun?
01 Yorumla- 1 yıl
Şimdi cevabı gördüm. Çalışan bir kadınım demişsin. Sadece kendi çamaşırlarını yıka ve ütüle. Bırak bulaşıkları tezgaha ve orada iyice biriksin, arkasını toplama. Bir süre sonra gözüne batar. Bir şey derse de “Ben , bu evde tek başıma yaşamıyorum. Az ye de uşak tut.”de.
- Ev & Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılGirev paylaşımı yapılmalı konuş onunla en azinda bazı şeylerde yardım şart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk yoksa boşan bence çocuk oluncada yardım etmez bunlar üstüne üstlük çocuk sesinden rahatsız olurlar bide onunla uğraşmak zorunda kalırsın yani bir değil iki çocuğun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle devam ederse* değil edecek hatta üstüne çocuk olacak bir ömür o iş de eklenecek bunların üstüne. Evliliğe hoşgeldin😅 bu işte evlilik kadın için bu ülkede tamamen kölelik
00 Yorumla
1 yılİşte çalışıyorsun muhtemelen
Bunu yurtdışında göremezsin buradaki erkekler bk gibi
00 YorumlaOndan beklentilerini açıkça ifade et ve ilişkinize nasıl etki ettiğini. Seviyorsa çabalar canım
00 Yorumla
1 yılKonuşup ev işleri ortak yardımlaşa yapılmalı. Evlilikte yardımcı olmak kaçınılmazdır.
00 Yorumla
1 yılSende her gün başka bir iş yap düzen kur hepsi birden olmaz
03 Yorumla- 1 yıl
@kitapların_ruhu kitaplarla ilgili sorabilir miyim sana
- 1 yıl
Sor
- 1 yıl
Yorumdan mı
Gizli Üye(30-35)1 yılBelli bi bütçe ayıralım haftalık yardımcı alalım teklifiyle gidin bence. Pahalı olduğunu görünce destek olmak ister
00 YorumlaSen yapacaksin tabi. Hizmet edeceksin kocana kalk derse kalk otur derse oturacaksin 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeybi kızma ama ne bekliyordun, sana yardım edecek mi sandın cidden 😐
02 Yorumla
Soran1 yılO evde ikimizde yaşıyorsak yardım etmek zorunda?
Cevap sahibi1 yılZorunda değil demedim ayrıca bu yardım etmek değil yapmak zorunda oldugu bir şey. O evde yaşayan kim varsa yapmak zorunda.
Test etmek için şey desene: "Ya iş ya ev birisinden birini seçicem yürütemiyorum ikisini tek başına" bakalım konuşma nereye varacak.. Bu soru eşin hakkında sana çok şey anlatır balım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenirken düşünecektin onu şimdi boş yapma
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Miaa98 paşambenim gelişi çarşambadan belli olur hiç duymadın mu
1 yılE yardım etsin ama adam dışarda milletin ağız kokusunu çekip para kazanıyor
02 Yorumla
Soran1 yılBende çalışıp para kazanıyorum ama...
- 1 yıl
Ozaman haklısın
1 yılBunları yaparken ekstra sen dışarda bir işte çalışıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet calisiyorum. Calismasam zaten söylenmem yaparım ama cidden hem disarda çalışıp hem ev isleriyle ilgilenmek çok yoruyor beni
- 1 yıl
Yani haklısın
Güzel bir dille birkaç defa konuş
Anlsmszsa soğuk yapmalısın
Evlenmeden önce böyle olayları konuşmak en doğrusu sonra böyle sorunlar yaşıyabiliyorlar çiftler
10 Yorumla
1 yılBir Erkek Olarak Bende Yapıyordum Hayatta Müşterektir Artık Cinsiyet Ayrımı Ve İş Ayrımı Yapılmamalı
10 YorumlaSen de çalışıyor musun? Ona gore bir şey soylemek istiyorum
00 Yorumla
1 yılAl karsına konuş düzeltsin kendisini baktın olmuyor yemek falan yapma
00 YorumlaYardim edilmeli tamam yemekten anlamasalarda bi camasir asmak hali süpürmek zor olmamali
07 YorumlaSen boşanma davası açsan bak nasıl yapar şööyle bol nafakalı
07 Yorumlamaalesef bu ataerkil topumun getirisi işi ağır mı?
20 YorumlaBi işte çalışıyor musunuz ?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Yardımcı olmalı
1 yılikiniz de çalışıyor musunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O zaman tamamen haksız
1 yılYer değiştirin sen işe git o eve baksın
08 Yorumla
Soran1 yılBen ise gidiyorum zaten.
- 1 yıl
O napiyo peki
Soran1 yılO da gidiyor ikimizde çalışıyoruz
- 1 yıl
O zaman ortak yapın ev islerini
Soran1 yılEvet olması gereken o zaten ama maalesef hepsi bana kalıyor
- 1 yıl
Arada sende hepsini kitle ona
Soran1 yılYapmıyor ki yapsa da yalan yanlış yapıp bırakıyor.
- 1 yıl
Oklava var mı evde
1 yılSen çalışıyor musun peki?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet çalışıyorum
- 1 yıl
O zaman bunu oturup konuşman lazım karşındakini suçlamadan çözüm yolu arayarak anlat herşeyi.
1 yılO çalışıyor sen çalışmıyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılBende calisiyorum
- 1 yıl
İşleriniz ne yorucu mu isterseniz yoruma yazmayıp yorum dışı yazabilirsiniz
1 yılBoşan baba böyle köle gibi hayat mı geçer
02 Yorumla
Soran1 yılCidden bunu bile düşündürüyor bana..
- 1 yıl
Sen iyi misin peki konuşmaya ihtiyacın var mı
O ne öyle ya evlilik değil hizmetçi tutmak sanki
11 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısınz hayat müşterektir😊
- Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılanlamıyorsa yardımcı tutsun
10 Yorumla
1 yılSende yapma o halde :)
00 Yorumla
1 yılArada yardım etmeli.
00 YorumlaOlmaz öyle sana yardım etmeli
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayat müşterek eşin yardımcı olmali
00 YorumlaÇalışsanız da çalışmasanız da yardımcı olmalı…
00 YorumlaBoşa gitsin, kölemisin sen be
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor bir durum
00 Yorumla
1 yılGizemli davran cozulmeler başlar
00 Yorumla
1 yılBence beraber yapilmali
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAt, sahibine göre kişner..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılRobot süpürge aldır kurutma makinesi de aldır😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOturup kınuştunuz mu bu durumu
06 Yorumla
Soran1 yılKonuştuk tabi. Kendisi Ben ev işlerinden anlamam, hiç yapmadim felan diyor yapsa da benim zorumla yalan yanlış yapıp bırakıyor
Cevap sahibi1 yılSen çalışıyormusun peki
Soran1 yılEvet çalışıyorum. Çalıştığım için zaten bu kadar yoruluyorum. Calismasam söylenmeden yaparım tabi ama cidden çok yoruluyorum artık
Cevap sahibi1 yılAnlaması lazım senin de durumunu köle değilsin sen sonuçta
Soran1 yılYa ben gerçekten böyle devam edecekse ayrılmayı bile düşünür oldum
Soran1 yılPeki
Gün içinde işe gidiyor musun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet gidiyorum
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Eşim ev işlerini hep benden bekliyor, yoruluyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler