Neden bende aşkı sevgiyi ilgiyi bulamıyorum neyim eksik olabilir benim? Neden kimse beni kabul etmiyor? bende önemsenmek istiyorum artık
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynı duyguları bende yaşıyorum desem sabır ile yogrulmayan gönül nefret tohumları ekilen bedenlerin esiri olur sabretmekten başka neyimiz var
Sabir sabır tükendim bende sabrimda tükendi böyle diye doye yanlış insanı karşıma çıkarmaktan da korkuyorum ama söylediğin sözde çok güzel gerçekten beni tarif ediyor
Gönül ne ararsa sonunda bulur umudunubyitirme ben bu yaşıma geldim daha yitirmedim elbet kendim gibi birisi çıkacak karşıma sende yitirme mutlaka cikar
Bilmiyorum çok yoruldum artık herşeyden
Kötü düşünme kendini resime ver ben öyle yapıyorum çoksa iyi geliyor cizemiyorsan bile dene uğras gün geçtikçe bana dua edersin
Bunu soran ve sorgulayan tipi düzgün kadınların genellikle cilvesi vs eksik oluyor kardeşim
Cilvesi bol olanında zekası kıt oluyor kusura bakma. Çünkü zekasıyla tavlayamayan cilveyle tavlamaya çalışıyor. Zeki insanlar hep yalnız
Ablacım zekası olan bir kadının da cilvesi olabilir. Birbiriyle alakalı konular değil bence. Benim etrafım Türkiye ortalamasına göre gayet zeki kadınlarla dolu ve cilveli olanı da görüyorum diğer türlüsünü de. Ha cilveli değilsen seksi giyinirsin o açık kapanır. Bir sürü yolu var bunun. Fakat hiç bir erkeğin libidosunu kadının zekası doyurmaz bu söz de tarihe geçsin. Zeki kadın iyidir, sohbet edilir, eğlenceliyse güzel vakit de geçirilir ama bana erkekleri yeterince tanımıyorsun gibi geldi
Olabilir ben kapalı bir kutuydum hiç bir erkek beni açıp bakmak istemiyor. Cilveli olamam fitratimda yok bir kere. Senin dediğine göre de o zaman bu ülkede sadece cilveli kadınlar evlenirdi. Diğerleri bekar kalırdı
Tabiki herkes birini buluyor evleniyor. Dünyada 10 milyar insan var. Ama cilveli olunca bir üst modele geçersin. şu an sana bakacak erkek mi yok sanki, tabiki bir sürü vardır eminim. Ama sen hiç birini beğenmezsin. Çünkü bir iki üst modele baktığın için onları görmüyorsundur. Bir de böyle düşün
Haha kızlardanda bunu duyabilmek ne bileyim biraz rahatlatti🙂
Acı çekiyorum rahatla
Kimsenin acı cekmesini istemem bende acı çekiyorum bende senin gibi düsünüyorum bende savasiyorum hayatla. yapacak bisey yok, hayirlisi, kismet vs gibi laflari bende çok çok duyuyorum napiyim napabilirim
Moralimi daha da bozma yeter
Bu bencillige çok bile yazdim
Kim bencil
Kim acaba
Ya ne diyorsun bak işine ya
Şu an erkekler olarak daha önemli işlerimiz var geçinmek gibi
Aynı anda iki işi yapamıyorsunuz sizde haklısınız ne diyim
Git çalış evde kös kös oturup koca bekleyeceğine
Çünkü layığının fevkinde birini istiyorsun. O da layığının fevkinde birini istiyor. Yapman gereken seni beğeneni beğenmektir.
nasıl bir kriterin var da aradığını bulamıyorsun anlatsana biraz
Benim beğendiğim beni istemiyor beni beğenen de bana hayır yok
ne tip erkekleri beğeniyorsun mesela?
Ne fark eder?
yahu sorun nerede onu anlamaya çalışıyoruz belki de kriterin çok yüksek seni tanımıyorum ki soruyorum? Aman neyse yazmasan da olur. Böyle her b. ku tersleyen insanın yalnız kalmasına zaten şaşmamalı.
Suç yine bende tamamdır
Israr la istediğin için Allah ta sana vermiyor şansına küs
Moralim zaten bok iyice içine etme istersen
Hayatin gerçekleri kabullenmeyi öğren
İnşallah seninde moralinin en çok bozuk olduğu bir zamanda sana moral vermek yerine iyice içine ederler inşallah sende o zaman hayatın gerceklerini kabul edersin
kabul edeli 2 sene oldu rahatım
Kim üzdü lan bu kızı bu kadar. Çıksın karşımaaa🤠
Acı çekiyorum gerçekten kimse ama kimse görmüyor bağırarak ağlamak istiyorum
Dogru insan henuz denk gelmemis olabilir kral.
Çok bekledim ama yok bana göre birisi yok herhalde