Karşı Cinsi Etkileyemiyorum Beni Beğenmiyor Kimse Kendimi Ezik Hissediyorum Ne Yapmalıyım?

Yolda yürürken kafede ya da herhangi bir yerde bir sürü kız var ama hiçbiri yüzüme bile bakmıyor. Arkadaşlarım sürekli yolda birileriyle kesiştiğini söylüyor şu bana baktı şu beni kesti ama bana kimse bakmıyor. Hani rahatsız etmeden ben şöyle bir bakayım diyorum bakıyorum bazen onlar da bakıyor ve b-k sineği görmüş gibi suratlarını büzüştürüp kafalarını çeviriyorlar bir daha da bakmıyorlar yüzüme. Artık ben de birilerince sevilmek ve değer görmek istiyorum. Kendimi iğrenç hissediyorum ve şu soruyu soraren bile çok utanıyorum. O kadar kızın içinden geçiyorum da biri dönüp bakmıyorlar adamdan saymıyorlar beni. Çirkinim de zaten. Kaç kere dalga geçtiler benimle yüzüme alay ederek baktılar güldüler dalga geçtiler her haltı yaşadım ben ama artık yoruldum herkesçe çirkin görünmekten
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen arkadaşlarımda kızlı erkekli karışık ortama giriyorum onlar gayet güzel konusup kaynasıyorlar ama kızlarda anlam veremediğim garip bir soğukluk oluyor bana karşı. Çok konusup geveze olmamaya çalısıyorum bazen sohbetlere katılmaya çalışsam da beni takmıyorlar hani bırak konusmayı buluşma sırasında selam dahi vermiyorlar ayrıldığımızda görüşürüz demiyorlar nefret ediyorum kendimden bunu bana farklı kişiler defalarca kez yaptılar çünkü.
Karşı Cinsi Etkileyemiyorum Beni Beğenmiyor Kimse Kendimi Ezik Hissediyorum Ne Yapmalıyım?