AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Madem böyle birisi neden evlendin o zaman bilmiyormuydun?
Sırf evlenmek için evlendim. Şartlar ileride evli olmama durumunun bir dezavantaj olduğunu gösterdiği için.
Madem sevmiyordun evlenmeseydin. Çalıştığın şirketten kendine uygun birin bulup onu aldatsaydın. '' Onu seviyorum zannediyor'' ne demektir ya. Çüküne sor bakalım o evlendiğin kızı kaç kadında öldürebileceksin. Şerefsiz..
Eğer doğru soyluyorsan ki bence doğru söylüyorsun niye yalan atasin... Cahillikten basarisizliktan kastin ne esin acisindan?
Benim yanımda vasat, az okumuş, az kültür sahibi olarak kalması.
Az okumuş diyorsun da biraz saçma olmadi mi yani liseyi mi bitirmedi yadayuksek lisans master mi yapmadi universiteyi bitirip idealist mi değil? Ama ne olursa olsun yanlis düşünüyorsun bence ne ilkokul mezunları var nice üni. mezunlarini sollar geçer
Yorumları okumadim ama eminim herkes saydirmistir ama anliyorum seni bende oyleyim benimki daha çok idealistlik meselesi ve derslerin iyi olmasına rağmen özel durumlardan dolayi iyi bir üni. ye gidemedim ): ama yinede kimseyi yanina ya kisti Rami yorum herkes cahil geliyor basit düşünceli geliyor sorun ya bizde ya da cevrede cozebilmis değilim
Bence sorun çevrede. İnsanlar gerçekten fazlasıyla vasat, ama bunun farkında değiller. Bu konuyla ilgili Nobel ödülü almış bir tez var. Bu duruma Dunning-Kruger etkisi deniliyor.
Belirli bir kapasitesi olduğu halde şanssızlıktan başarısız olanlar da var şimdi. Ben bu tip insanları küçük görmem.
Ortalık herhangi bir niteliği olmayan vasat tiplerle dolu. Bu adamlar çok büyük bir halt başarmış gibi kasılıp dururken aynı zamanda da bana mütevazı değilsin diye sayıp sövüyor, başarılarımı ineklemek, ezber vs deyip küçük görüyor. Hayatında 2 kitap okumamış, ağır cahil, ancak her konuda ahkam kesen, havasından yanına yaklaşılmayan çok fazla insan var. Bunların bir tarafları bu kadar kalkıkken benim tevazu göstermem kendime haksızlık olmaz mı?
Ya senin gerçek düşüncelerin belli bunları ha dile getirmissin ha getirmemissin ne fark eder ki önemli olan düşünceler bence. Gercek dusuncelerin degismeyecegine gore karsindakini de kandirmanin anlami yok birak millet arkandan istedigini desin sahsen cahil gordugum kisiliklerin hakkimda ne dusundugu umurumda degil (cahillikten kastim okumak degil bana gore farkli bir sey cahillik) o yüzden nasil dusunuyorsan oyle ol (bence)
Bu arada sana tamamen katiliyorum hicbir sey bilmeyip de kendini oven insanlardan nefret ederim bunlarin cogunda da ailem akrabalari basi cekiyor ne yazik ki arkadaslarim bile...
Sirf bu yüzden yurt dişinda kendime apayri bir hayat kurmak istiyorum ama ulkemden gitmek de istemiyorum aklim çok karisik ama bu halde bile söyleyebilirim ki sana ne dusunuyorsan onu söyle karsindakine kandirma esin de buna dahil. hic değil bir insandan cahil olarak nefret ediyrum ama bir yalancidan bin misli nefret ederim sende bunlardan biri olma lütfen
Arkadaş liseli en fazla üniversiteli mezun bile değil gram inanmıyorum hiçbir dediğine istediğini söyelede inanmam milletle dalga geçiyorsun ya da olmak istediğin ama olamadığın insan tipi bu.
Neden eşine bir şey hissetmeden evlendin ki? Bekar kalsaydın istediğin gibi yatıp kalkardın başkalarıyla. Böylece böyle bir sorunun olmazdı. Karşındakine de yazık, ayrıl bitsin bu çile bence. Senin egonun cezasını hiç kimse çekmek zorunda değil.
Herhangi bir kıza karşı bir şey hissetmeyi gururuma yediremediğim için bir şey hissetmedim.
Keşke evlenmeseydin be abim ya. Şimdi daha mı iyi oldu sanki kıza da yazık olmuş :/
allah kıza sabır versin ve sende gercekten aşagılık kompleksi var baska bir sey degil
Asıl aşağılık kompleksi, kendinden daha üstün insanların üstünlüklerini çekemeyip bu üstünlüklere b.. k atmaktır.
dogrudur ama sen etrafındakilerden cok üstün oldugunu onların asla senin gibi olamayacagını layık olmadıklarını düşünüyorsan içinde bir yerlerde bastırdıgın bir kompleks vardır gözümde
ben hep derim bütün ordinaryüs çocukları cahil değildir, kültürlü ordinaryüs çocukları da vardır. sen bizim sokaklardan elinde sütle geç bir kez, yoğurt olana kadar s. ksinler seni, it!! ego yüksekliğinden çok aşağılık kompleksi ile tanımla kendini.
not: ordinaryüs'ün yerine gelmesi gereken kelimeyi bulabileceğinize güvenim tam
Bir çok özelliğin başarın var ama kişilik yapına bakarsam bir o kadar başarısız birisin
Değil METU mezunu olmak, Harvard'da kürsü sahibi olsan bile sen insan değilsin. Kişiliğin olgunlaşmamış birisin.
sana yazacak kelimem yok embesil herif.
"Gerçi benim yanımda herkes vasat da, neyse." adamım yaa 2 dk önce doğsa ego olarak doğcakmış:DD
sen kendini insan ustu falan saniyon heralde. o senin icin bitmeyen kizlar belli nie bitmedikleri.. egosu kendinden buyuk birini napsinlar haklilar
Kızların benim için ölüp bitmesi bana bir şey katmaz. Ama onlara çok şey katabilir. Sonuçta benim için ölüp bitmiş oluyorlar.
Ego=1/Knowledge. More the knowledge lesser the ego, lesser the kowledge more the ego. Albert Einstein.
Biri senin götü aşırı kaldırmış bee :D kibir en büyük dert ne diyeyim bu yazıdan çıkarıcağımız şey fazla gurur totoya vurur :D
Ben hak edilmiş bir egoya sahibim. Asıl kibir, vasat insanların bir halt başarmış gibi burnu havada gezmesidir.
Kibirli insanı kimse sevmez ailen bile bence rahatsız olur iyi okullar okudun diye bence kibir yapmana gerek yok oturupta ineklemeyle olmuyo işler önce kafa yapını değiştir şu kibirini kaldır
Asıl kibir, akademik başarıyı inekleme diye küçük görmektir. Akademik başarı tamamen kapasiteyle alakalıdır.
Kapasitemi? Ne mallar gördüm notları 90 aşağı olmayan adamla bir çift laf bile edemiyosun merhaba desen yüzüne mal mal bakan tipler var
Belki de adam zeki olduğu için muhabbetlerinizi saçma ve yüzeysel buluyordur. Zeki insanların kafası çok farklı çalışır.
Çalışkan arkadaşıda pek yoktu yani senin şu zeki diye tabir ettiğin. Bence karından boşan ve kibirini yenmeye çalış yenemiyosanda psikoloğa gidebilirsin dalga geçmek için söylemiyorum
Benim sorudan anladığım "karımı nasıl aldatabilirim" oldu. Öncelikle karına çok acıdım. Bırak o senden utansın bu egon yüzünden. Önce ayrıl, sonra ne halt yiyosan ye. O kadın bunları yaşamayı haketmiyor.
Ego ya bak ya :) salak herif sende trilyonlarca olsa seninle ne evlenirdim nede arkadaş olurdum inan
Hahahha helal kiz
Peki ben seninle arkadaş olmaya ya da evlenmeye tenezzül eder miydim? Önce kendine bu soruyu sor. Sonuçta dünyada senin gibi 3.5 milyar tane daha var.
Sen iyi kafalar yasıyorsun ama öyle bir dünya yok yani :))) sen kimsinde beni istemeye çekmişsin kimsin yani :)), siciyim senin Egona ama bir gün ters takla olacaksın şekerim. ozaman bu hallerini hatırla :))
Önce "-de"yi ayrı yaz, ondan sonra egoma sıç.
Bizim elemanlar genelde tevazu sahibidir de arada bir iki fırlama piç çıkıyor demek ki.
Aldatma olayını sürekli hale getirmen için metres filan edin. Eskort filan. O kadar dünya gördün bunu mu bilemedin amk?
Yok çıkmıyor sesin kör kuyunda benden aldıkların neden benden fazla yok yapamam kalamam kör kuyunda benden aldıkların neden fazla? Bir İnsanı asla üzmeye deymez değerlerimizi bilelim yitirmeden anlamaz insan demi?
kızın geçmışınde bır başarı yok dıye vasat, aciz.
sende aldatma potansıyelı var ama sen aciz değilsin. sılah zoruylamı evlendın. bence sen sorunlusun. aşşalık kompleksı olan bırısın. kıza yazık sana değil.
Herkes gibi senin de 2 elin, 2 gözün, 1 burnun ve 1 ağzın var. Kendini bu kadar abartma. İnan bana o suçsuz kızcağızın ahını alırsan her şeyin yerle bir olur. Bence sen ona yazık etmeden boşan ve egonu da alıp buralardan git.
Bu kadar basarili mukemmele yakin bir insan nasil olurda acizligin en düşügu olan aldatmayi gercklestrmek isteyebilir ki. Eşini aldatman ona sadik kalamaman asil aciziyet.
Zar zor kız bulan tipler genelde en sadık tipler oluyor. Gözlemlerim bu yönde.
Ben zar zor kız bulacak bir tip değilim. Böyle bir tip olsam 1 dakika durmam, gururuma yediremediğim için intihar ederim.
Sadık kalırsam yukarıda dediğim aciz tiplerden görünüşte bir farkım kalmaz.
Hayir efendim zar zor kiz bulan tipler aldatmaz. Artik kizlar zar zor bulunmuyor malesef. Millet evli erkek peşinde. Aldtmak acizliktir. Net.
Zar zor kız bulan tipler sadık kalıyor, aldatmıyor, istese de aldatamıyor dedim zaten.
son cümle olmamış :) kendimi nasıl öveyim istemişsin belli. Tek sorum var neden o kızla evlendin ki? Senin gibi başarılı ve özgüvenli bir insanın toplum baskısına da kulak asmayacağını düşünüyorum
Mesele toplum baskısı değil. Bu olayı sürekli bir hale getirememe ihtimalini en aza indirgemek istemem
evlenme nedenin ne onu soruyorum -_-
Egon tavan yapmış, adamın egosu yok egonun adamı var resmen.
:)))
Bu cok bayatladi :) hadi baska bir tane espri yap :)
Hadi kirma bizi bu bayat espiriyle birakma :D
daha iyisini sizden bekliyorum beyler, siz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D ;)
yaw he hee , ozaman git ağaçtan bir dal kopar , karşıdaki parkta bir çember çizde kendi çapında eğlen
ahaha +1 :D:D
=D =D
Ya cidden sen dalga gecmek icin mi boyle bir konu actin yoksa gerçekten su aptal karaktersizlerden gercekten dunyada var mi?
Aptal olsaydım Carnegie Mellon'da burslu master yapamazdım.
Carnige melonda okuyan bir beyin gelip burada artislik yapmaz kimi yiyon orda okuyan adamın yazısından bile anlarım yakın bir akrabam yalede okudu üstelik hem lisans hemde yüksek lisans sen yalancı palavracı özenti bir tipsin
Carnige melon değil, Carnegie Mellon University.
Sen hele ne okududuğunu söyle yalancı
BSc, METU, Industrial Engineering CGPA: 3.62
MSc. Carnegie Mellon University, Engineering Technology Innovation Management CGPA: 3.91
Sem carnigede anca kantinde çalışırsın iyi bir palavracısın gelip burada milleti kekleme
ODTÜ'yü bile kazanamamış adam benim akademik geçmişim hakkında yorum yapamaz.
Ben Ankara hukukta okuyorum ve geleceğin büyük yargıçlarından biri olucam sen ise yalancı bir herifsin benle genel kültürde kapışamassın seni yalancı:-D
Yani diyorsun ki sadece domestic takılacağım, uluslararası bir insan olamayacağım.
Sen benim köpeğim bile olamassın senin gibi cahil ve yalancı bir insan anca polisiye filmlerde olur milleti iyi kekliyosun ama biz senin gibi egoyla büyümedik çünkü yakışıklı ve zekiydik ama sende bunların biri ya da hepsi eksik diye düşünüyorum bu arada arkadaşlarımdan biri hacettepe tıp ingilizce akıllı ol yani seni dumur edecek çok kişi var:-D
Olabilir, tıpta okuyabilir. Ben hiçbir zaman doktor olmak istemedim.
Zaten o adamların seviyesine gelemssin:-D
bırak bu işler bak odtu mezunu geniş kültür edine bilecek kadar da zekisin aldanma şu şeytanın işine namazını kıl şükren en iyisini iste allah hayırlı etsin seni kardeşim
Boşa be kardeş kadını üzme git kimi altına alıyosan al ama kızı sevmiyosan bırak o yoluna devam etsin bu kadar şerefsiz olma çünkü yaptığının ne erkeklikle ne egoyla alakası var.
Troll müsün nesin :D Senin düşündüklerinin aynısını herkeste sana düşünüyor merak etme yalnız değilsin. Her şey karşılıklı :)
gurur meselesi dediğin şey aşağılık kompleksi şekerim. 27 yaşına kadar sevgilisi olmayan adam zavallının önde gidenidir, bunu da bal gibi biliyorsun :D
Ben bir kızın peşinden koşmayı gururuma yediremem. Bu yüzden kimsenin peşinden koşmayı denemedim. Bu yaşa kadar aşık da olmadım. Kimseyi aşık olmaya değer bulmadım. Aşık olmak birine haddinden fazla değer vermeyi de beraberinde getirir. Birine aşık olup ona kendimden bile daha fazla değer vermeyi egoma yediremem. Benden aşağı bir varlık için neden kendimi küçük düşüreyim?
tedavi ol, hiç sevgilisi olmadı diye 5 kişiyi öldürüp intihar eden, şu çirkin narsist şımarık çocuğu anımsadım. https://www.youtube.com/watch?v=sFAt3ChOsuA
O çocuğu biliyorum, loser bir şey. Ama o, kızlar bakmadığı için o hale gelmiş, kızlara kin beslemeye başlamış. Benim kızlara kin beslediğim yok. Sadece insanları kendimden aşağı görme durumum var. Bu durum ODTÜ'yü kazanmadan önce de vardı.
öff tutturmuşsun odtü odtü :D zerre çalışmadan İstanbul üniversitesi'ne girdim, iyice ahmak olmayan herkes bir yerlere giriyor zaten. senin sorunun ileri derecede narsist olman, harvard'ı bitirmiş adam tanıyorum, mütevazılıktan ölüyor. okulla filan ilgisi yok, tamamen psikolojik bir sorun. git bir doktora hayallerde yaşama
İyice ahmak olanlar da iyi üniversite kazanmayı sırf ezber yapmakla hallolacak iş zannediyor, sen odtülüsün ama ben senden zekiyim triplerine giriyor.
Harvard'ı bitirmiş adam beni durup dururken yerin dibine soksa sesimi çıkarmam. Çünkü yüksek ego sahibi olmayı benden daha fazla hak eder.
sen neysen koluna taktığın insan da odur. herkes dengini bulur zaten bir şekilde, madem bu kadar matah bir şeydin, ne demeye payına düşe düşe cahil (!), kültürsüz kezbanın teki düştü? şapkanı önüne koy da düşün.
Evlendiğim kız aslında diğer size göre daha başarılı, okumuş, zeki. Geldiği çevreye göre de ortalama.
ÖSS'de ilk 1000'e giremeyip 1300. olmuş, Bilkent'te burslu okumuş ama sadece 2.60 ortalamayla mezun olmuş. Master yapmamış. Genel kültürü ve entelektüel birikimi benden zayıf. Bu yüzden benim gözümde vasat.
aslında size göre*
neden savunmaya geçtin? :)
üzgünüm ama İstanbul dışı benim için taşra, anadolu :)
Savunmaya geçmedim. Benim vasat anlayışımı anlamadığın için evlendiğim kızı neden vasat gördüğümü sana elementary bir seviyeyle açıkladım.
kompleksin sebepleri az çok kafamda açıklığa kavuşuyor esasında hahah... lütfen mutsuz ve yalnız geçirdiğin ilk gençlik yıllarını unutmaya bak bir an önce ve psikolojik destek al arkadaşım... eşine de yazık.
elemantary yerine koyabileceğin bir türkçe sözcük bulamadın mı, seni gibi angaralı yuppie seni :)
Anladım, daha yurtdışına bile çıkamamışsın. İstanbul'u bir şey sanmandan belli. İstanbul bırak NYC'yi Pittsburgh'ün yanında bile Afganistan gibi kalıyor. Pittsburgh'ü bilmezsin şimdi, Carnegie Mellon'ın bulunduğu şehir.
kendini bu kadar önemseyen, insanların eleştirilerine hiiç mi hiç kulak asmayan adam ne hikmetse gizli kullanıcının tahriklerine kapılıp, aşık atmalara kalkıyor ;) alt tarafı bozkır iklimde yaşayan bir anadolu delikanlısısın be, girdiğin havalar değme frankofon aile çocuklarında yok... konumuz ben değildim sendin ama madem merak ediyorsun anlatayım... çok şükür aileden görmüşlüğüm, ailemle gezmişliğim var. hasbelkader bir işe girip eli üç beş kuruş para gören buldumcuklardan değilim yani.
ben bunları yazarken bile hicap duydum, kişinin eğitimiyle, parasıyla puluyla, gezdiği yerlerle, gördüğü mekan isimleriyle övünmesi görgüsüzlüğün dik alasıdır :) ah keşke anlayabilsen bunu daha fazla rezil olmadan be buldumcuk kardeşim...
Ben oralarda takıldıktan sonra böyle olmadım ki. Doğuştan böyleyim.
zaafların yüzüne vurulana dek oldukça ölçülüydün, ne zaman ki ayna tuttum sana, güya alaycı ama aslında kuyruğu dik tutma çabasından ibaret havanla konuyu değiştirmeye, beni sorgulamaya kalktın, böylelikle mesele anlaşıldı. mesele, başkalarını inandırmaya çalıştığının aksine kendini çok sevip mühim görmen yahut insanları küçümsemen değil anadolulu yuppie, kişiliğindeki hayati kusurları kapatmanın yolunu azamet satmakta bulmuşsun ve fakat fena hale sırıtıyor, eğreti duruyor üstünde rolün. :)
Seni sorguluyorum, çünkü gereksiz bir ego sahibisin, kendini benimle denk görmeye, hatta benden üstün görmeye cüret edebiliyorsun. İçi boş bir egon var.
cüret edebilmek diyor halen hahah... hşş baksana taşralı yuppie, iyisi mi boydan fotoğrafını, diplomalarını, varsa evinin tapusunu, gittiğin gördüğün yerlerde görgüsüzce çektirdiğin milyar tane fotoğrafı yolla bana... ben de bakıp "hasetimden" çıldırayım. o değil de sen elliot rodger'dan beter bir şey çıktın :D bir yandan gülüyorum bir yandan keşke troll olsa, böyle bir adamın eşine yazık diyorum... keşke troll olsan?
trollsen ne olur söyle? allah'ın garibanı kendini yükseklerden satacağım diye nasıl çırpınıyor, nasıl üzülüyor... şaka maka birazdan kötü hissetmeye başlayabilirim senin için. :/
"Bir an insafa geldim, insanlara soru sorup fikirlerini alayım dedim. İnsanlar benimle iletişime geçme şerefine nail olsunlar istedim."
ahahahahahahahahaha söylediğim ne varsa geri alıyorum son zamanlarda gördüğüm en iyi trollsün! budur!
Kendini üstün gösterme çabalarını anlamıyorum her şeyi beyinli bitiyor sanıyorsun bir kadını senden daha kültürsüz geçmiş başarısı olmayan onu cahil olarak değerlendiriyosan kusurabakma sen insan olamassın
Not : Egolarını * orospunun oğlu odtünüde götüne sokarım
Benim gözümde herkes vasattır.
Not: Sen önce ODTÜ'yü kazan da, g.. tüme sokmayı ondan sonra düşünürsün.
Nasıl bir fake sin sen ya...:))))
1 madem okadar varlıklısın burada ne işin var?
2 bukadar başarılıysan zaten peşinde sayilamayacak kadar kız olmalı.
bir s... p gidiniz efendim.
Sen ego yığınısın. Bu durumu düzelt önce. İnsanları sevmeye çalış. Aldatmak yerine bunu onunla konuş ve ayrılın.
Ben kimseyi küçük görmüyorum, ama insanlar gerçekten vasat. Bu ülkede bırak ODTÜ'de okumayı, daha barajı geçemeyen tipler var. Bunlardan zekiysem zekamı belli etmemem kendime haksızlık etmem anlamına gelir.
Kesinlikle bu konuda haklısın gerçekten özenerek barajı geçemeyenler var, ve sen bunların yanında oldukça zekisin. Belli etmek tabi ki istersin ama insanları sevmiyormuş gibi duruyorsun. Aslında hemen hemen aynıyız. Abimde bana "sendeki ego kimsede yok" der. Ama eşini aldatma bence, üzme boşver. Boşanın daha iyi.
Niye evlendin ki yahu o evliligi gururuna nasil yedirdin ben olsam evlenmezdim gurur meselesi:)
İleride aldatırım diye evlendim.
git travesti ol bence sana yakışır die düşünüyorum :) çok vasat bir düşünce galiba bu tür sorulara karşı bizim zekamızdan yararlanman.. senin zeka seviyenin tah ,, odtü ye alan insanda sorun vardı galiba
Bende 2009 mezunlarindanim odtu ee mezunuyum , amerikada master yaptim 3 yıl amerikada calistim ve vatandsligimialiktan sonra turkiyeye geri dondum da çin , ingizlic , rusca dillerini anadilim gibi bilrim..
Maasim sennkini 2 kati
Lise mezunu eşim var ama senin gibi boyle artislik havalarda degilim eminim tipsizi tekisindi r seni doguranin a. q beynin var bir boka yaramaycagi kesin. Sktgmn karaktersizi
Amerika'da iyi bir okulda master yapamamışsındır belki. Ben Carnegie Mellon'da yaptım.
helal olsun bu da o okumuş ama adam olamamış beyinsize kapak olsun
Carnegie Mellonun binası sana girsin. Adama bak pezevek ya pardon adam dedim. l*n egonu da al si.. tr git burdan la vasatmışız asıl vasat olan şey senin adamlığın
aşşağılık kompleksi var sende bunu yenmek için sürekli üstünlük taslıyorsun
BEŞ KURUŞ etmez adamcık tiplemesi.. zavallısın.. daha zor durumlara düşesice... aldatan aldanır.. kızın hayatını mahvetme ona layık değilsin zaten
Kültür fit vücut iyi bir eğitim güzel nitelikler insanlığın nerde tatlım?
Önemli olan üstünlük, insanlık değil. Doğada her zaman üstün olan kazanır, iyi olan değil. Bu, doğal seçilimin bir kuralıdır.
Kazanmak tek yönlü değil ki severekte başarılı olabilirsin ya da iyi biri olup insanların gönlünüde kkazanırsın tabi insanlık umrunda olursa
Telefonun icadını sorsam Alexander Graham Bell diyecek kadar kültürsüzsündür. Kalkmış burada neyin peşindesiniz.
Belkide egon tavan yaptığından, reddedilirim diye korkmandan ki bilinçaltında da reddedilme korkun olduğuna eminim.
Boşan gitsin aldatmandaki amaç? vasıfsiz cahil diyosun sen nesin canim : ) cok mu üstünsun
ODTÜ'de mühendislik okuudm, Amerika'da master yaptım, uluslararası bir consulting firmasında çalışıyorum. Al sana vasıf. Daha da sayayım mı? Sen en azından daha ODTÜ'yü bile kazanamazsın.
Fit bir vücudum da var. Genel kültürüm de iyi. Bunlar da vasıf.
ben bilgiliyim ben zekiyim diye kendini kanitlama edasinda dolasan insanlara her daim acıyorum. cunku ben her zaman açım bilgiye. bilginin sonu yoktur. umarim algilayabilirsin. mukemmelsin de ondan mi istemedigin birisiyle evlendin. Türkiyennin acınasi evlilik tablosu haha
Ben kimseye kendimi kanıtlamam. Niye sana kendimi kanıtlamaya tenezzül edeyim? Sen vasıflarına örnek ver dedin, ben de birkaç tanesini saydım.
aferin sana kırmızı kurdale hahaha sormamiza gerek kalmadan kendini kanıtlamak icin ugrastiginin farkindasin :)
Ben üstün özelliklerimi sizin gibi vasatları ezmek için kullanıyorum. Benim gözümde böcekten farksızsın.
uatun ozellik
üstün özellik? ahahah en basiti girdigim restoranlara garson diye alinmazsin canim. eziklik psikolojinden ayril oyle forumlara kimligin acik bir sekilde uye ol. hadi dersimiz bugunluk bu kadar
Tuu sana pis kendinden utannn boşan sik kafa daha çok ego yapar ozaman sende mal takoz seni got
+1...
+10000 :)
Kelime dağarcığın anca hakaretle mi sınırlı? Kitap oku, kelime dağarcığın gelişir, ifade gücün artar.
Senin okumuş halin buysa istemez kalsın beeen halimmmdeeennn meeemnunnummmm
Önce egonu bir dizginlemelisin. Bu şekilde kültürlü olsan da bir faydası olmaz sana.
Bu nasıl ego lan? ülkede kızları yerin dibine soktun kardeşim ayıp. O egonu indir az..
Benimki hiç değilse hak edilmiş bir ego.
Egonun hakedilmişi hakedilmemişi mi olur? İçtiğiniz su aynı neyin egosu ulan?
Zoru başaran insanın bununla övünmeye sonuna kadar hakkı vardır.
Sen buna zoru başarmak mı diyorsun? Millet asgari ücret ile 5 nüfus geçindiriyor o zaman o babanın bokunu yemelisin. Buda onun HAKKI!
Kızları 2. Sınıf olarak gör. Onlar, kendileriine ilgi gösterilmezse kimseyle. olmaz. Bu kadar değişikler. Onlara ilgi gösteeriyormuşz gibi görün. Bu kesinlikle onursuz bir şey deil.
Karınıdda boşa.
mey biter saki kalır, her renk solar haki kalır, diploma insanın cehlini alsa da hamurunda varsa eşeklık baki kalır... Demiş üstad..!
sen o nikah masasına nasıl oturdn çok merak ediorm... o kadar salaksınki... ezberin iyi dmekki ama sosyalliğin sfırın altında 1
Canım evlenmek istedi. İleride evli olmamak benim için dezavantaj olacağı için.
Vasat insanlar akademik başarıyı sırf ezberden ibaret sanır. Akademik başarı, zeka göstergesidir.
akademik başarısı olan insanın boş vakti de yoktur. tek kendisi odtüde okumuş başka insan yok çünkü.. olmayan kişiliğine hayran kaldım.
ODTÜ'de okuyabilenler toplumun küçük bir kesimi. Az sayıdalar. Ben en üstünüm demiyorum ki, çoğunluktan üstünüm diyorum. Ben, benden daha başarılı insanların başarısına saygı duyarım.
üstünsün tamam ama neden böyle düşünüosun.. nie İstanbul üniverstesnde okuyan birini küçük görüosun? ben şimdi ilkokul mezunu adama neden sen benden aşağısın arkadaş bile olmam seninle ahmak ! mı demem gerekir.. ki eminim sen sosyal hayatında böyle davranıyosun.
Okuduğun kitaplarda egonun nasıl aldırılacağını öğrenememişsin.
Nice insan gördüm üstünde elbisesi yok,
Nice elbise gördüm içinde insan yok
Senin durum ikinci şık kardeşim
Yazar burada diyor ki; o*ospu çocuklugunda sınır tanımam...
Benim annem üstün insan doğurmuş, sizin anneleriniz vasat çocuklar sıçmış.
Senin diploman kültürün olsa ne olur adam olamadıktan sonra. Ayıp ya karın hakkında nasıl konuşuyosun.
Benim gözümde hiçbir kadının extra bir değeri yok. Karım olması onu diğer kadınlardan benim karım olma şerefine nail olması ve onu karım yapmaya tenezzül etmiş olmam yönünden üstün kılar
Sizin gözünüzde kendiniz dışında hiçbir insanın önemi yok anladığım kadarıyla bence hayatta yaşamak için bir nedeninizde yok önce bunu sorgulamalısınız hatta şunu da düşünmelisiniz bu denli kariyer yapmış bir insan olarak erişebileceginiz en son noktada mı oldugunuzu düşünüyosunuz? Bilgi sınırsız bir dünya iken siz küçücük dünyanızda nasıl bu kadar her şeye sahip hissedebilirsiniz? Ayrıca merak ediyorum ne mezunusunuz ve mevkiniz nedir? Sizin yaptığınız işi başkası yapamıyormu bu hayatta?
Düşündüğünün aksine, en tepede olduğumu düşünmüyorum, yerimde saymayı kendime yediremem. ODTÜ endüstri mezunuyum Carnegie Mellon'da master yaptım, uluslararası bir consulting firmasında çalışıyorum. Ama bunlar bile bazen bana yetersiz geliyor. Ya yerimde sayarsam korkusu var.
l*n manyak mısın nesin git kadını boşa :D ne tuhaf insanlar var ya
egona edeyim.
sende herkes gibi bir gün toprak olacaksın neyin kafasını yaşıyorsun?
Benim dönüşeceğim toprak da bir başka kaliteli, bir başka verimli olur.
O kızın günahı ne? Senin gibi brainless biriyle evli kalmak zorunda mı? Ayrıl. Aldatma. O kızı da mahvetme.
Carnegie Mellon'da master yapan adam mı brainless?
Senin birikimine, okullarına ve işine saygımız var. Bu apayrı bir konu ama sen gelip masum birini aldatmaktan bahsediyorsun. Bu beyinsizlik kusura bakma. Yapma o hatayı. Ayrıl. Madem egonu yenemiyorsun tedavi ol. İçten içe eritir. Erimek zorunda mısın?
Üstün zekanla üstesinden gelemediğin soruna cevap mı arıyorsun? bana bu sitedeki kızlara mesaj vermeye çalışıyormuşsun gibi geldi...
İnternetten kız peşinde koşacak kadar düşmedim. Onlar benim peşimden koşsun.
arkadaşın kim olduğunu öğrensekte yanlışlıkla arkadaş veya başka sorularıyla muhattap olmasak ( arkadaş derken öylesine dedim senden olmaz çünkü lafın gelişi )
madem öyle boşan yani bu ne.. kızı zaten seviyorum diye aldatıyosun bari ötekini yapma..
pipinin 9 cm olduğunu neden söylemiyorsun tatlım? büyük ihtimal iktidarsızlık problemin de vardır.
Hahah
bunu belden aşağı vurmak için söylemiyorum. kendinde gördüğün bir eksiklik eziklik kadınları sevmemene yol açmış ya da en iyi ihtimalle gizlieşcinselsin.
Çünkü 9 cm değil, ondan söylemiyorum. Kadınları sevmiyor değilim, ama seviyor da değilim, kadınlara karşı bir kinim de yok. Sadece bana göre daha vasat, daha kapasitesiz ve daha yüzeysel olduklarını düşünüyorum. Eşcinsel değilim, yalnızca kadınlardan tahrik oluyorum, ama bir kadına aşık olmayı gurur kırıcı buluyorum.
bütün kadınları skerek penis boyunu büyütemezsin ne yazık ki :(
Büyütmeye ihtiyacım yok zaten, fazlasıyla büyük.
of çok sert ben olsam utanırdım helal olsun :):):)
annenle ne gibi sorunun var
Bence kız haklı sendeki bu sendrom hitlerdeee vardı onlarında cinsel sorunları vardı ve hepsinin egosu tavandı
İstersen sana da göstereyim ne kadar büyük olduğunu.
Annemle sorunum yok.
Kadın benim gibi bir insan doğurmuş, ne gibi bir sorunum olabilir ki?
işte bu son yorumun durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. geçmiş olsun karın onu skmediğin için ezik bir adam olduğunu düşünüyor. bu da aklında bulunsun.
çok vasatsın hadi öl.
Ya bunun konuşmaları yalancı ve başarısız bir adam olduğunu ortaya koyuyo cinsel sorunları var karısını sikemiyor gelmiş bilmişlik taslıyo sen eziksin ezik
Fake bu fake anlattığı kadar eģitimli olsa 200 kisiye laf yetiştirmezdi sallıyo:-D tabi burasıda sallamak ićin iyi ortam:-D
Mantıklı düşünmek veya bir insanı incitmemek sanırım okumakla olmuyomuş güzel bir örneksin
aldatmak istiyosun ve bunu vicdanına yedirmek için egonu kullanıyosun. Allah eşine sabır versin.
Aldatma ayril. kendine denk olduğunu düşündüğün sana layık! birini bul.