Eşimi sevmiyorum, onu bir ömür boyu aldatmak istiyorum?

Biraz uzun, okursanız iyi olur. Okuma alışkanlığı iyidir.

27 yaşında, evlenene kadar sevgilisi olmamış, bunu gururuna yediremeyen, egosu yüksek ve bunun farkında olan biriyim.

Akademik başarılarım ve iyi bir işim var. ODTÜ mezunuyum, yurtdışında master yaptım, herkesin kolayca giremeyeceği bir şirkette çalışıyorum. Fit bir vücudum var. Genel kültürüm iyi. Bunlar egomun yüksekliğini daha da artırıyor.

Evlenmeden önce sevgilimin olmamasını gurur meselesi yapmak da benim gibi bir insanın evlenene kadar sevgilisi olmamak gibi aşağı insanlara layık bir duruma düşmesini kabullenememekten.

Sevgilim olmamasının asıl nedeni, bir kızın peşinde koşmayı kendimi küçük düşürecek bir davranış olarak görmem. Sonuçta alelade bir kız, dünyada aynısından 3.5 milyar tane daha var, o halde böyle bir varlığın neden peşinden koşayım. Benim sinirimi bozan, kızların benim için ölüp bitiyor olmamasıydı.

Geçen yıl kızın tekiyle evlendim. Ancak evlendiğim kişiye karşı hiçbir şey hissetmiyorum, hiçbir zaman hissetmedim, hissetmeyi gururuma yediremem de. Ama yine de soğuk davranmıyorum, yüzüne gülüyorum, o da onu sevdiğimi zannediyor.

Evlendiğim kız vasat bir insan, geçmişinde kayda değer bir başarısı yok, aynı zamanda cahil ve kültürsüz de. Gerçi benim yanımda herkes vasat da, neyse.

Onu sürekli aldatmazsam kendimi aciz duruma düşüreceğimi düşünüyorum. Bu aldatma olayını nasıl sürekli bir hale getirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes benim insanüstü olmamdan rahatsız olmuş. İnsancıklar benim zekamı, başarılarımı, kariyerimi çekemiyor.
Eşimi sevmiyorum, onu bir ömür boyu aldatmak istiyorum?