AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
okumuşsun ama ADAM olamamışıın. bu gururun ve kibrin seni yeterince aciz düşürüyor.. adam değilsin erkek te olamamışın yeğenim..
Bence sen yillarsa ezilmiş hayatini suluk gibi gecirmissin belki akademik kariyer yapmis olabilirsin ama suluklugun geçmemiş allah affetsin seni.
ODTÜ'ye 300 puanla giren de var 500'de
Bence 300'lerle girenlerdensin ;)
METU Industrial Engineering
Taban puanları kaçmış bir bak
Ezberci beyin ile zeki beyin arasında çok fark var
Bence bu adam bile bile bu sekil yaziyor ki tepkimizi cekip soruda doping yapmaya calisiyor cok zekicee :D
Vasat insanlar akademik başarıyı ezberden ibaret sanır. Akademik başarı, kişinin kapasitesiyle doğru orantılıdır.
Akademik başarı ile sınav başarısı farklıdır.
Karaktersizin tekisij hadi onu gectim evlenmeseydin o zaman? Ya da ayril * gerizekalisi
Gerizekalı derken? BSc METU, MSc Carnegie Mellon University.
Princeton university :d ama sen zekanin sadece universiteyle alakali oldugunu dusunuyorsan daha da gerizekalisin :d
ÖSS puanı, SAT, GRE, TOEFL vs skoru, GPA = zeka
Bu soruyu soran biri her turlu gerizekali bana gore :d egon hangi okula gidiyo peki :d
kendini cok begeniosun odtü mezunu olmak bir basarı olabılır ama ben şu an senn bu durumundan sen bir salaksın kendnı begenen bir gerizklı gbisin sen eziksin zavallı.
Bu nasıl bir kibir Allahım yarabbim az bir kendine gel kimsenin kimseye üstünlüğü yok üstünlük takvadadır demiş peygamber efendimiz sevmiyorsan boşan ya da çek kadını üzme
seni merkeze alalım:)
önce kendini üstte görmeyi bırak ve kızıda daha fazla kullanma boşan tüm kızlar senin ayrıca böyle düşündüğün içinde sana sıkı bir dayak atma isteğide yok değil yani
Sana tahminimi söylim karın iyi geliri olan bir işte kariyer sahibi biri ve sen karının altında eziliyorsun bunu kendine yediremiyorsun ve onu aldatarak kendi egonu tatmin ediyorsun
:)) angela merkel s*ksin seni. Hem senden daha egitimli daha kariyer sahibi. Hosuna da gider l*n hadi hayirlisi...
Allah cezanii :D
Haksizmiyim :))
Sana diyecek bir şey yok kardeş sen kendi egonun kurbanı olmuşsun okadar
karın seni satsın sende karını sat... ırz düşmanı seni
Aga O Kadar Okul Okumuşunda Okurken SendenDe Ben İgrendim Vallahi Ego Tavan :D
Bence doktora gitmelisin. "Şizofren" teşhisi koyulabilir.
o kadar kendini anlattın ama bir türlü adamlığını anlamadın pardon pardon sen adam değilsin olamazsın bile
O kadar anlatmışsın kendini ama gerek yok ' Adam Değilim ' deseydin daha kısa anlatmış olurdun kendini. Egosu yüsek piç.
Horward Kampüsüne git kanka bari senin statünde birisi olsun ahahah
Horward değil Harvard. Dünyanın en iyi okulunun ismini lütfen doğru yazalım.
Sen olayı anlamadın harranda bu :D
Çık aradan egona kafa atıcam. Kariyerin de bir bokmuş şansım birader o bile düzgün değil. Yazık l*n kıza.
Evet "okumakla adam olunmuyor" atasözünün ispatı.
+1 :D
Sen önce oku, ondan sonra okuyanlar hakkındaki fikrini belirt.
Yada; okumus ama adam olamamısta denilebilir..
Evet daha mantıklı ;)
Soruyu soran kişi sende benim eğitim seviyemi bilmeden konuşma, hakkıma giriyorsun.
Ama yine de Amerika'da master yapabileceğini sanmam.
senin kesinlikle kronik narsistlik bozuklugun var, doktora gozukmelisin.
Evet narsistim ve bu durum hoşuma gidiyor.
yani hastasin kabul ediyorsun =)
Bu, hastalık değildir. Üstünlüğüm beni narsist olmaya itti.
açikcasi benden daha ustun olabilcegini dusunmuyorum.
ODTÜ'de okuduysan, yurtdışında master yaptıysan, global bir şirkette çalışıyorsan son dediğinin doğru olma ihtimali var.
hepsi bende de var, hatta senin konustugun dillerin uzerine 3 dil daha ekle. Ayrica ustunum diye geçiniyorsun ama buraya gelip saçma sorununu gizliden paylascak kadar acizsin. O kadar ustunsen, kimse senin seviyene erisemiyorsa neden bu platformda baskalarinin fikrine ihtiyaç duyuyorsun?
Sahtesin ve hiç bir ustunlugun yok, sadece kendini iyi olduguna inandirmaya çalisan bir zavallisin :) gorusuruz
Maksimum 24 yaşında birinin benim düzeyime gelmesi zor ama, neyse. Belki dediğin doğru olabilir, ama ben en üstünüm demiyorum ki, ezici bir çoğunluktan üstünüm diyorum.
Bir an insafa geldim, insanlara soru sorup fikirlerini alayım dedim. İnsanlar benimle iletişime geçme şerefine nail olsunlar istedim.
umurlarinda bile degilsin :) kim bilir her gun karsilastigin yuzlerce insan seni gormuyordur bile çunku transparansin, farksiz :)
Belki de daha benimle iletişime geçme şerefine nail olmanın önemini algılayacak düzeye erişememişlerdir. Onların beni görmemesi bana bir şey kaybettirmez ama onlara çok şey kaybettirebilir.
bir kızı tavlayamıycak kadar beceriksiz birisi eşini aldatıcakmış, eşini sıkı tutta hayatındaki tek dişiyide kaçırma.
Kendi seviyende kişilerle takıl o zaman dünyada tek sen mi varsın başarılı zeki yakışıklı vs. kendine benzer kadınlarla takıl dostum :)
Demek ki neymiş adamlık okuyarak master yaparak olunmuyormuş..
Tamam, ben okudum ama adam olamadım. Sende okuma kısmı da eksik.
Okumadığımı nerden bılıyon bu bir.. ikincisi en azından ben adamım senin gibi şe neyse.. üçüncüsü burada okudunda ne bok olcak ona şaşarım okudun ötede geçmiyo okumuşunda boş okumuşun..
Senin okumanla benim okumam bir mi? Amerika'da master yaptım, consulting sektöründe çalışıyorum, ötesi bu.
zavallı ve boş insansın.. egonu tatmin etmeye devam et ;)
piskolojiis bozuk insanlarr =) bir piskologo görün arkadsı monce adm olmayı ınsnalrla ıletısım kurmayı ogren yoksaa.. her gıtııgn yerde bu fıkırlerınle tuvalttekı bo kkadar kımseın gozunde degrın olmaz.
Sen şimdi onu nasıl daha fazla aldatırım diyorsunya sen bu kafayla kimseyi aldatamazsın ama sen açık adres ver bak o masum cahıl dediğin kaç kişiyle seni aldatıyor
anlattığım bir insanın var olduğuna inanmıyorum duygusuz
Sen kesinlikle ciddi değilsin asdf çok güldüm be :D
İyi trollemişsin devam. Zorla mı evlendin yaprağım?
Ego tavan. Egolarından arınsan dünya bir puşttan daha kurtulucak.
E nye evlendn o zaman kizla cok zavalli birisn bu arada anlattklarna göre
Hahaha:))) güldüm ya demek senin yanında herkes vasat:D
Sen hiç ODTÜ mezunu oldun mu, sen hiç Amerika'da master yaptın mı, sen hiç uluslararası bir şirkette çalıştın mı, sen hiç fit bir vücuda sahip oldun mu?
Tam olarak bu demek.
peki sen adam mısın yahu yarın ölüp gitcenn ordada hangi üniyi bitrdin die sormucak yani bu dünyadaaa yap yaptığını ahirette zebanilerle şarap tokuşturursun
Adam olamamissin ne yazık ki :)
Emin ol senin gibi bir sürü insan vardır ama sen biraz.. ne biliyim bu egonla çok itici olmuşsun. İstediğin kadar odtü mezunu ol kaslı ol zengin ol. Seni bu egoyla kimse sevmez. Belki tek gecelik ilişkilerin olur. Ama asla iyi bir dosta ve sadık bir sevgiliye sahip olamazsın.
walla helal olsun, bu kadar uzun bir yazıya bu kadar çok yorum getirebilmek her yiğidin harcı değildir
Ziya Paşanın dediği gibi;
Okumak cehaleti alır , eşşeklik baki kalır.
Dilerim Allahtan o kız senden hemen kurtulur yazık gerçekten
* liselisi * ol git bu siteden. sonra ise ilk işin abdest almak olsun
Hacı aynen Kuran da cehenneme giricekleri özetlemişsin he :D
Bosan o zaman cahil diye aldatulmayi hak etmiyor kimse
o kadar sene okuyunca kayış kopuyor tabi senin yanında herkez vasat değil sen herkezin yanında vasatsın şimdiye kadar sevgilinin olmaması çok normal birşey
çok mesele var senin bu yazınla ilgili ama ben sana bişey dicem sadece Allah ıslah etsin
ODTÜ mezunu bir adisin. Ben bir bunu gördüm sende.
Peki sen hiç ODTÜ'yü kazandın mı?
Hahaha :D hasta bu adam ya:D
He kazandi sen kazandinda noldu
Sövmek istenmiyorum desem
Tam bir trolsün veya ağır ezik bir insan olmadı şizofren yazdığın gibi biri bu sitede bu saatte bulunmaz.
sen zaten aciz bir insansın, öyle acizsin ki kendini bir halt sanıyorsun ve de aldatmayı doğru buluyorsun...
Kendini yükseklerde görüyonda en aşağılardasın haberin yok
senin popon uzaya cıkmıs bigün senide öyle gören biri cıkar
Gaysın sen kesin başka bir anlamı yok kıza ve öz yazarım
Sen bunları yazarken belkide bir başkası çatır çatır :D
Şu kimliğini açta egonu görelim :))
Kafayı yemissin haberin yok. kiza yazık boşa ozaman.
bence aldatmak onursuzluktur
Şimdi zar zor kız bulup zar zor bulduğu kıza aşırı bağlılık gösteren loser, aciz tipler var. Ama ben zar zor kız bulacak biri değilim. Bu kadar aciz olsam zaten bunu gururuma yediremem 1 dakika durmam intihar ederim.
Bağlı kalırsam görünüşte bunlardan farkım olmaz. Başka insanların gözünde onlarınki gibi imajım olur.
kendini kime ispatlamaya calisiyorsun
Boşasan çok daha onurlu bir davranış olmaz mı?
guzel senaryo, fakat ego olayina girmeseydin keske cunku ego benden sorulur, senden degil.
Senin ego sahibi olman için worst case olarak ÖSS'de 890. olup METU Industrial Engineering bölümünü kazanıp 3.62 CGPA ile bitirmen, sonra Carnegie Mellon University'de MSc eğitimi alman, daha sonra da P&G, Unilever, McKinsey ayarında bir şirkette işe başlaman gerekir. Sen daha bunları bile başaramamışsın, önce koyduğum bu çıtayı geç ondan sonra ego sahibi ol ;) Anca o zaman egona saygı duyarım. Ben, benden daha üstün insanların üstünlüğüne saygı duyan biriyim.
İçi boş ego, psikolojide Dunning-Kruger etkisi olarak tanımlanmıştır ve benim gözümde hiçbir değeri yoktur. Boşuna ego muhabbeti yapma.
ah, tanimadigin insanlara egom tavan muhabbeti yapma, sadece tavsiye ;) neyse uzamasin konu, degerli vaktimden sana ayiracak bir pay yok.
Sen bana tavsiye verecek seviyede değilsin.
Egonu ciddiye alabilmem için benden daha üstün zekalı, daha başarılı, daha düzgün tipli vs olman gerekir. Aksi takdirde senin egon gözümde bir böceğin egosuyla eşdeğerdir.
ustun zeka ve tip dedi; bu dediklerin egoyu tatmin eder dogru fakat egonun kendisi degildir. her neyse yazmasana. konusmak istemiyorum, ego anlatlmaz yasanir.
Sana cevap yazmaya tenezzül etmem senin için büyük bir nimettir, büyük bir lütuftur.
kopya cekme, ilk ben dedim vaktim yok sana diye, simdi gelmis yok nimet yok lutuf. Egoist olmak cahili hor gormek degil bana gore, senin gibi kitap yutmus cahilleri haklamaktir. hadi ilerle.
Okumuş adamı ancak bilgiyle haklayabilirsin. Bilgi seviyen benimle sidik yarıştırabilmek için yeterli değil. Ortaya bilgi namına kayda değer bir şey koyabilme yeteneğine sahip olduğunu gösteren bir kanıt göremedim.
Sonuçta senden 7 milyar tane daha var. Senin egon olsa ne olur olmasa ne olur? Senin egoist olmanın da olmamanın da bana olumlu ya da olumsuz en ufak bir etkisi yoktur.
bilgimle seni haklamam haslarim ben. fakat vaktim yok senin gibi avam olup kendini aristokrat sananlara. bana benim gibisi gerek. kaybol.
Evet haklısın, sana senin gibi birisi gerek. Daha ÖSS'de derece bile yapamamış, ODTÜ'yü bile kazanamamış, Carnegie Mellon'da master bile yapamamış birisi.
bluegirl senaryo oldugunu nasıl anladın :D kafası calısan kızlar varmıs ya
Kafası çalışsaydı ODTÜ'yü kazanırdı
@soran iyi egitim semineri verdin, hakkimda bir bilgin yok iftiralarinla olmayan egonu susleye calisma. Okay? Yazma dedim.
suslemeye*
@doktor.. bende daha iyi senaryolar var, bakma bu senaryo bile degil ;)
Evet haklısın. ODTÜ'yü kazanacak, ABD'de master yapacak kapasitede olmadığın konusu haricinde hakkında bir bilgim yok.
Önemli olman ego sahibi olmak değil, herkes ego sahibi olabilir, hatta sen bile. Asıl önemli olan ve de zor olan, ego sahibi olmayı hak edecek niteliklere sahip olmak.
Al bir Snickers ye.
Yuhhhh bir insan kendisinide bu kadar övmezki yaaa
Ben kendimi övmüyorum.
Haklısın bayaaaaaaa bir övüyorsun
Gerçekler böyleyse ben ne yapabilirim?
Ben ne desem boş
* senin mk senin, bende okudum pis cahil
Senin okumanla benim okumam bir değil. Eminim 3. sınıf üniversitelerden birinde okumuşsundur.
Üniversitemi bilmem ama mevkimle ve paramla senin gibileri koşturuyoruz biz genelde. Ha bu yazdıklarnında ne kdrı gerçek ne kdrı elde edemediğin hayali başarılar bilinmez orası ayrı
Ben 3. sınıf şirketlerde çalışan insanlarla iletişim kurmaya bile tenezzül etmem, çok beklersin benim gibileri koşturmayı.
İnsanı diğer hayvanlardan ayıran en önemli özelliği zekasıdır. O halde bir insanın kalitesini belirleyen faktör zekadır. Senin gibi, zeki olmayan insancıklar benim gözümde en fazla bir hamamböceği kadar değerlidir.
Sen neye göre zeki olmadığımı idda ediyorsun anlamadım? Brz önce mevkini bilmeden sizin gibiler dediğim içinde pişman oldum zaten akıllı bir insanın yapacağı bir yargılama değil bu belki aynı seviyedeyiz parasal olarakta bilemiyorum. Ama zekayı bir saygı değil hakaret unsuru olarak kullanman seni tanıttı. Ve ben psikoloji alanında başarılı bir insanım. Bir kişideki takıntının ondaki eksiklik olduğu ruh biliminde bir gerçektir. Çocukluğuna inmek lazım. Guzel bir insan çirkinleri aşağılamaz. Aşağılıyorsa çirkinlikten çok korkmuş, zamanında bunla yargılanmış vs olma ihtimali yüksektir. sende oylesin
Pampa, muhteşemsin :D
Psikoloğa görünmeni rica ediyorum
daldan dala daldan dala :D
Olmayan sana akıl versin.
Psikologa gitmen lazım