Sevgilime büyük miktarda borç verdim. Ailem öğrenir diye korkuyorum, ne yapsam?

2 senedir sevgiliyiz ve çekinerek istedi. Para baya fazla. Ailemden biri duysa beni mahvederler. Kendim kazandım o parayı ama yinede görseler hesap sorarlarsa ne diyeceğmi bilmiyorum. Onu çok seviyorum ve uzun süredir bi tuhafdı üstelediğmde sıkıntılarım var lütfen soru sorma dedi. Yanında olduğmu söyledim her seferinde. Sonra bir gün dayanamadım senin ne sorunların vae beraber çözüm arayalım dedim ve borcu olduğnu söyledi. Ne kadar olduğnu bilmiyordum ama teklif ettim bende çalışıyorum her konuda yanındayım dedim. Bana 3 gün önce yazdı seni zor duruma sokmak istemiyorum ama paraya ihtiyacım var yarım sene sonraya kadar geri ödemeye çalışcam. Başka yerden borç alsa gittikce artıcak borcu biliyorum ve dedim ki tamam ne kadar. Benim nerdeyse 2 aylığım o borç. Ailemle yaşıyorum maddi sıkıntım yok çok şükür yani o para gitse beni fazla etkilemez. Ben ilerisi için biriktiriyordum zaten parayı ilerde çocuklarım olursa evde kalırîm çalışmam ama koca parasınada muhtaç kalmayayım diye. Benim için yani sorun değil onun zaten benden daha çok ihtiyacı var diye düşünüyorum. Ailem öğrenir diye çok korkuyorum. Uzak mesafeli ilişkimiz var ve annem hariç kimse bilmiyor annemde zaten hoş bakmıyordu ilişkiye. En son kavga edip ayrılık yaşadıktan sonra barıştığmızıda bilmiyor. Bu korku beni huzursuz ediyor nasıl geçer? Sonuçta para sevdiğim adama gitti ve ona faydası dokuncak. Güveniyorum geri de öder altta kalmaz. Mutluyum bi yandan yardım edebildiğim için ama çokta korkuyorum biri öğrenir diye😕
Sevgilime büyük miktarda borç verdim. Ailem öğrenir diye korkuyorum, ne yapsam?