Gecmis olsun. Ailenize karsi durust olmanizda fayda var. Allah odemek icin de kolaylik versin. Bu tarz hizli para kazandiran işlerden de uzak durun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dostum git düzgünce anlat. Benim kuzenim bu mevzudsn intahar etti. Ki babası anası oğlu için 300 değil canını verirdi. Uzatmıcam dert etme 300 bin para değil bu devirde ödenir biter. Git anlat ailene kendini darlama. Gül geç.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aga iyide adam hasta benim yüzümden bişey olur diye korkuyom
Yani bencede şahsi fikrim babana söyleme üzülür geçmiş olsun bu arada babana. Kardeşlerinden ya da yakın olduğun kuzenlerinden arkadaşlarından bir şekilde borc isteyip kapatabilirsin belki. Başka aklıma bir şey gelmiyor
Bı iş var 2 milyon kar kalıyor tek seferde.. eğer istersen bu isi birlikte yapalım sende hem zararını kurtarmış olursun hem ayrıca elinde rahatlicagin para olur.. Dm den yaz detaylı soyliyim sana arkadssim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun aynı yaştayız benimde 70.000₺ var slot oyunları saolsun içimden geçti normal yaptığın bir meslek var mı bare bende o da yok
Var ama borç çok odeyemiyorum
naptın ne durumdasın
Gecmis olsun. Ailenize karsi durust olmanizda fayda var. Allah odemek icin de kolaylik versin. Bu tarz hizli para kazandiran işlerden de uzak durun.
Dostum git düzgünce anlat. Benim kuzenim bu mevzudsn intahar etti. Ki babası anası oğlu için 300 değil canını verirdi. Uzatmıcam dert etme 300 bin para değil bu devirde ödenir biter. Git anlat ailene kendini darlama. Gül geç.
Aga iyide adam hasta benim yüzümden bişey olur diye korkuyom
Yaparken düşünecektin, artık geçmiş olsun...
Batayim diye yaptım haklısın.
Yani bencede şahsi fikrim babana söyleme üzülür geçmiş olsun bu arada babana. Kardeşlerinden ya da yakın olduğun kuzenlerinden arkadaşlarından bir şekilde borc isteyip kapatabilirsin belki. Başka aklıma bir şey gelmiyor
Çaresizim bilmiyorum
selam çok kaybetmissiniz. keske zorlamasaydiniz fazla. emin olun o işlerden daha karlı işler var. o kadar kaybediyor mu insan ordan öyle?
Evet kaybediyor da daha kârlı işler nelerdir?
Bı iş var 2 milyon kar kalıyor tek seferde.. eğer istersen bu isi birlikte yapalım sende hem zararını kurtarmış olursun hem ayrıca elinde rahatlicagin para olur.. Dm den yaz detaylı soyliyim sana arkadssim
Yatırım yapicak param yok bunca borç ile para kalmadı
Xper im düşük yazamiyorum
ben de aynı durumdayım 150 bin borcum car ailemin haberi yok napıcam nasıl çıkıcam bu durumdan bilmiyorum
Bunları aşamadın mı hala🧐?
Nasıl aşıcam
Kimsin acaba ANONİM en nefret ettiğim şeydir. Kendin ol kimsen söyle ondan sonra böyle konuş
Mesaj atarmisin ben atamıyorum
Araba varsa sat kapat
Keşke olsa dakka durmam satar öderim
24 yaşında 300 bin borcu nasıl başardın
Bitcoin yüzünden maalesef
Nasil oldu o kadar borc
Bitcoin yüzünden
Ne yaptında 300 bin para borç yaptın
BTC
Oğlum güvenmeyin onlara ya ilk başta kazanırsın ondan sonra böyle yutarlar kaç kişisin hayatı bitti bunun yüzünden
maalesef napacagim bilmiyorum
300 binide kapat daha uğraşma öyle işlerle
Kapatamiyorum gecikmeye giriyor borçlar
Fazladan mal varlığınız varsa ne bileyim araba felan satman gerekiyor
Yok işte babamda kalp hastası söyleyemiyorum
Ne borcu kumar mı yoksa
Bitcoin maalesef
Ne desem ki böyle aptallık olmaz
Haklısın..
Çalışıp öde
Nasıl yaptın o borcu
BTC batırdı ya delist olan coinler sayesinde