Sevgilime borc verdim ailem ogrendi ve sevgilime karsilar ne yapmalıyım?

Ben 20 sevgilim 23 yasinda kotu donemlerden gectigi icin yardim etmek istedim ve ailemden habersiz borc verdim, sonrasinda ailem bunu ogrendi ve karsi ciktilar yalan soylememe daha cok kizdilar ve yemin ettirdiler sonrasinda bir kez daha borc verdim cunku sevgilime guveniyorum ve yaninda olmak istiyorum ama bu durum beni yalan soylemeye itiyor bunu da hic istemiyorum beraber kalma planimiz da yakalandi ( yine yalan soyledim) borcla beraber tekrardan kizdilar ve son bir sans verdiler bana hala sevgilimle gorusuyorum bu arada sadece cok karsilar sevsinler istoyorum bana iyi davraniyor ama seni kullanicam havasinda degil. Aradan zaman gectikten sonra 3. Bir borc daha verdim cocuga ve parayi verecegini soylerek artik hayatimda olmamak istedigini soyledi “seni bu duruma soktugum icin ozur dilerim, boyle bir insanla olmamalisin manevi ve maddi zarara ugratiyorum seni sadece “ daha once geri vermedigi borc olmadi ona guveniyorum evet bende zor duruma dusuyorum ama yaninda olmak istiyorum. Annem bunu da ogrendi ve artik bana inanci kalmadi yalanlarim konusunda ayrilmamizi ve birdaha gorusmemiz gerektigini soyledi cok kizdirdim ve cok uzdum annemi yalan soylemek istemiyorum arkamizda olsun istiyorum durust olmak istiyorum. Ne yapicagimi bilmiyorum durum felaket ve Şu an ayrildik ama bir sekilde konusuyoruz. Ailemin de arkamda olmasi icin napmaliyim?

Sevgilime borc verdim ailem ogrendi ve sevgilime karsilar ne yapmalıyım?