Ailem beni asla dışarı bırakmıyor artık çok sıkıldım?

Arkadaşlar 25 yaşındayım. 5 kişilik bir aileyiz bir abim bir kız kardeşim var. 2 yıldır nişanlıyım toplasan nişanlımla 5 kere görüşmemişizdir. Babam beni asla evden tek çıkarmıyor. Hep bu böyleydi. Okul çağımda hiç arkadaş edinemedim bu yüzden. Gerçi şu an bile arkadaşım yok, çok imreniyorum kız kardeş gibi olan arkadaşlara benim hiç olmadı. İşe girmeme bile izin vermiyorlar. Yani dış dünyayla bağım çok çok çok nadir. Anca arada bime falan diye çıkarsam bazen çıkıyorum. Ondada arkamdan gelmek istiyor. Yukarıda nişanlımla 5 kere görüştük falan dedim ya ondada babamdan fırsat bulmuşumdur çıkmışımdır bu defada eve geldiğimde annemin 5 10 gün suratını ve kavgasını tribini çekiyordum. Abim nişanlımın eve gelmesinide yasakladı. (kendi kız arkadaşı geliyor ama) Nişanlım bugün bana mesaj atmış 'Herkes benim bi hayal ile nişanlı olduğumu sanıyor, ailem bile. Bu nereye kadar böyle devam edecek? Kendileri ile ilgili mi problem var yoksa ben mi istenmiyorum bunu artık bilmeliyim kaldıramıyorum.' yazmış. Cevap veremedim. Aynı şehirdeyiz arada 10 dakika mesafemiz var ama katiyen görüşemiyoruz. Nasıl diyeyim benim ailem manyak beni dışarı çıkarmıyorlar diye. Ama abime gelince öyle değiller sabah çıkıp akşama kadar sevgilisiyle geziyor, gidip arkadaşlarında kalıyor 2 3 gün eve gelince kanuni Sultan Süleyman gibi karşılanıyor. Evde bir hiçim. Gerçekten hiçim. Artık dayanamıyorum ya. Evlenelim kurtulalım desem ailem kılını kıpırdatmıyor çeyizimi bile yapmadılar çalışayım yapayım dedim izin vermediler. Sağolsun onu bile nişanlım aldı bir kaç çift tabak çanak. Ben bile zor dayanıyorum acaba bırakır mı beni artık 😔😔😔
Ailem beni asla dışarı bırakmıyor artık çok sıkıldım?