Yakın erkek arkadaşım bana karşı biraz garip davranmaya başladı, bunun nedeni ne?

En yakın erkek arkadaşım bugün bana karşı biraz garip davrandı. Gerçi düşününce sadece bugün de olmadığını fark ettim. Gün boyu arkadaş ortamından sıyrılıp ikimizin beraber kalması için uğraştı. Ben ona "Bizimkileri bekleyelim." dediğimde nereye gidersek gidelim beni geçiştirdi ve kolumdan tutup beni götürdü. Sonra bugün dolmuştayken dün bana birinin sorduğu soruyu gündeme getirdi. Dün yakınlarımdan (akraba değil) birisi "Oo, süslenip püslenmişsin. Hayırdır birileri mi var?" diye şakayla karışık sormuştu ve ben de olmadığını söylemiştim ama bugün yine dolmuşta bana "Sana bir şey soracağım." dedi. Ben de "Sor." dedim. O da beni süzdükten sonra yere bakarak "Hani dün X süslendiğini söyleyip hoşlandığın biri mi var demişti ya." dedi. "Evet." dedim ve sonra çok kısık bir sesle "Biri mi var?" dedi. Ben de olmadığını falan açıklıyordum ki inmem gereken yere geldik ve ben ondan sonra yolda garip garip hareket etmeye başladım.
Sorum bana böyle davranmasının nedeni arkadaşça mı yoksa bana karşı hisleri mi var?
Yakın erkek arkadaşım bana karşı biraz garip davranmaya başladı, bunun nedeni ne?