Aşk İlişkileri Erkek arkadaşım değişik davranmaya başladı (resimli) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor SİNİRLERİM BOZULDUAJANFKSMAKMDKSMAKSNDKSMAKAMDODMSKAMDKMSKANAHANSLDMSKAHAHAMFKSMAKSNAMAMKDM Erkek arkadaşım değişik davranmaya başladı (resimli) ? Cevapla Erkek Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XxProKonya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. erkek arkadaşın mal, a benziyor bide harika boş yapıyor 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden böyle değildi ya 😂 Yorumla
Elaraheng Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Hep bu neydi adı ya bana var dediler diyen lavuk ondan oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu düşündüm direkt 😂😂 Yorumla Elaraheng +1 yıl Allah yardımcımız olsun bir tane daha kaldırmaz bu ülke 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bir tanesi yetmezken 😂😂 Yorumla
Kedijik Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl nereye kusuyoruztencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim ne suçum var ben ne yaptım 😂😂 Yorumla
aslihn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kerimcan durmaz gibi geldi bir an (kusura bakmayın ) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle öyle ne kusuru ya doğru söylüyorsun 😂 Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Abi çok iticisiniz ya kusmak istiyorum 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben normal insan gibi konuşuyordum 😂😂 Yorumla Mrvnrm +1 yıl Haklısın valla bende öyle düşündüm🤣 Yorumla Nightroad +1 yıl @Mrvnrm Bu soruyu görmeden önce daha mutluydum Yorumla Mrvnrm +1 yıl Kerimcan durmaza özenmiş olmalı arkadaş amaçsızca yazmış yani😂 Yorumla Nightroad +1 yıl @Mrvnrm hepsini okumadım bünye kabul etmiyor Yorumla Soran +1 yıl Ayy defolun ayol boş bildirim geliyor Yorumla Mrvnrm +1 yıl Tamam gülüm sen sakin ol biz gideriz 😂 Yorumla Mrvnrm +1 yıl Bende öyle Nightroad Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Ben buraya kusuyorum temizlersiniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay az öteye kus ayol millet kusa kusa bir hâl oldu Yorumla
Buse-777 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Mal ya si. ktr git nedir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla bende anlamadım 😂😂 Yorumla Buse-777 +1 yıl Ben hemen ayrilirim Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değiliz 😂😂 Yorumla
Yiğit3421 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seni guldurmeye calismis ne var bunda bacım evladi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güldük zaten saol Yorumla
daisy98 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Erkek arkadaşın nonoş olmuş 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hanasmckmskamcksmskdkska galiba öyle Yorumla
UmitkoyBeyi Takip Et Xper 5 Yaş: 71 +1 yıl Ergen olmak zor be. İyi ki bitti o devir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşında 😂😂 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Artık erkek arkadaşın değil... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Terk etme belgesi 😎 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ver 😂😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Ney 😃 Yorumla Soran +1 yıl Belgeyi ver 😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Hemen veriyorum, homofobiğim ben mesela bu arkadaşı tanısam kaçardım artık 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ya gay falan değil ki homofobik olsan ne olur görsen anlamazsın bile bildiğin erkek içmiştir kesin belliydi sesinden 😂😂😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Konuşması yeterli, aksine gerek yok. İçince böyle ise mazallah 😎 Yorumla Soran +1 yıl He 😂😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Askeriye de rehberlikte bir hastamız da kendisini Kerimcan zannediyor idi 😃 tuhaftır ki fotoğrafları da vardı onunla 😃 o geldi aklıma şimdi. Bence ona söyle böyle şakalar fazla yapmasın 😎 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ya 😂😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Öyle diyorsan öyle olsun 😃 Yorumla
tokatlii6060 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. S-)/₺/₺ktir ayoool 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayoll gkdmaoanidmahahskdmakans Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kerimcana özenmiş 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla
SeductivePullet_ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İki ergenin dramı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 22 yaşında 😂😂 Yorumla
merakligenççocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl yaş 16 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 22 😂 Yorumla merakligenççocuk +1 yıl randomuna sokam ayol Yorumla Soran +1 yıl Sok ayoll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
erkek arkadaşın mal, a benziyor bide harika boş yapıyor
Eskiden böyle değildi ya 😂
Hep bu neydi adı ya bana var dediler diyen lavuk ondan oluyor
Bende onu düşündüm direkt 😂😂
Allah yardımcımız olsun bir tane daha kaldırmaz bu ülke 😂
Aynen öyle bir tanesi yetmezken 😂😂
nereye kusuyoruz
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte
Benim ne suçum var ben ne yaptım 😂😂
Kerimcan durmaz gibi geldi bir an (kusura bakmayın )
Öyle öyle ne kusuru ya doğru söylüyorsun 😂
Abi çok iticisiniz ya kusmak istiyorum
Ben normal insan gibi konuşuyordum 😂😂
Haklısın valla bende öyle düşündüm🤣
@Mrvnrm Bu soruyu görmeden önce daha mutluydum
Kerimcan durmaza özenmiş olmalı arkadaş amaçsızca yazmış yani😂
@Mrvnrm hepsini okumadım bünye kabul etmiyor
Ayy defolun ayol boş bildirim geliyor
Tamam gülüm sen sakin ol biz gideriz 😂
Bende öyle Nightroad
Ben buraya kusuyorum temizlersiniz.
Ay az öteye kus ayol millet kusa kusa bir hâl oldu
Mal ya si. ktr git nedir
Valla bende anlamadım 😂😂
Ben hemen ayrilirim
Sevgili değiliz 😂😂
Seni guldurmeye calismis ne var bunda bacım evladi
Güldük zaten saol
Erkek arkadaşın nonoş olmuş 😂
Hanasmckmskamcksmskdkska galiba öyle
Ergen olmak zor be. İyi ki bitti o devir.
22 yaşında 😂😂
Artık erkek arkadaşın değil...
Diyosun 😂
Terk etme belgesi 😎
Ver 😂😂
Ney 😃
Belgeyi ver 😂
Hemen veriyorum, homofobiğim ben mesela bu arkadaşı tanısam kaçardım artık 😃
Ya gay falan değil ki homofobik olsan ne olur görsen anlamazsın bile bildiğin erkek içmiştir kesin belliydi sesinden 😂😂😂
Konuşması yeterli, aksine gerek yok. İçince böyle ise mazallah 😎
He 😂😂
Askeriye de rehberlikte bir hastamız da kendisini Kerimcan zannediyor idi 😃 tuhaftır ki fotoğrafları da vardı onunla 😃 o geldi aklıma şimdi. Bence ona söyle böyle şakalar fazla yapmasın 😎
Olsun ya 😂😂
Öyle diyorsan öyle olsun 😃
S-)/₺/₺ktir ayoool
Ayoll gkdmaoanidmahahskdmakans
Kerimcana özenmiş 😅
Evet 😂😂
İki ergenin dramı
22 yaşında 😂😂
yaş 16
Hayır 22 😂
randomuna sokam ayol
Sok ayoll