Eski konuştum kişiden hoşlanmaya başladım?

Öncelikle merhaba arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim konustugum bir çocuk vardı aslında pek yabancı biri sayılmıyor ailesine sohbet etmişliğim var bizim burdan Tr gitmeler göçmen kendisinle hic karsılaşmamıştık fakat cok fazla ismini hakkında denineleri duydum iyi şeyler deyildi pek hakkında duyduklarım kardeşim biri gibi seyler diyorlar dı insta dan beni bulup eklemişti konusmaya baslamıştım hakkında kotu seyler duydum için bir tedirgin durumda kalmıştım sevgili gozunde gormedim o zmn ilgilm yoktu ona karsı güvenilecek biri oldunu düşünemiyordum güven veren bir konusmalarıda yoktu burda oldugu için benle buluşmak falan istemişti ben yüz vermedim geri cekildim ona karsı bir hissim yoktu bana uygun bir karakterde biri gormedim konusmalarından flnda o ciddi lik gormedim egolu konusmaları bebeksi şakaları bende onun gibi davranınca alınıyor cocuk gibiydi 2 aydır konusmayı kestik dengim olmadını anladım dan dolayı kimseyle konusmadım flort işleri boş oldu için ugrasmak istemedim boyle seylerle benle konusuyorken gordum ki bir kızla surekli yorumlaşıyordu insta da profiline girip baktım kızın onla storyleri vardı film falan seyrederken birbirlerini etiketleyip özledim falan yazmış beni daha dogrusu aptal yerine komaya calıstı ama başaramadı bende ona aynı durumu yptm şimd ise aklımda hala 2 aydır konusmuyordum mesaj yazsam da artık eski konuştum gibi olmamdır diye dusunuyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu aralar aklımdan cıkmıyor içimdeki his beni geri cekiyor ona Karsi
Eski konuştum kişiden hoşlanmaya başladım?