Bakıştığım bir çocuk vardı. Uzun uzun bakıyordu sonradan yavaş yavaş ortak çevremiz oldu. Şimdi ise çok kısa bakışlar atıyor hatta ortak tanıdıklarımızın yanındayken hiç bakmıyor bile denilebilir. Gözlerini direkt kaçırıyor benden. Bazen beni görmemezlikten de geliyor. Bugün mesela karşımdayken inatla suratına baktım ama bakışlarını karşıya dikti. Görmemezlikten geldi. Bazen ona baktığımda paniklediğini hissediyorum. Artık beni görmek istemediği için mi böyle yapıyor sizce? Daha fazla bakma bana demek mi bu yoksa hoşlandığı anlamına mı geliyor? Bir erkek bir kıza neden özellikle bakmaz ya da neden o kızdan bakışlarını kaçırır ki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece bakmıyorsa ama kalkıpta gitmiyorsa, ilgisi olduğu içindir..
Ya bilmiyorum amacını. Tamam dikkatini çektiğime eminim ama ne anlamda bilmiyorum. Sülük kız olmak istemiyorum. Ama o bana bakmadıkça ben istemsizce daha çok bakıyorum. Gözlerini kaçırıyor bazen kafssını eğiyor. Bazen de hiç yokmuşum gibi o yönde davranıyor. Bana sırf ona baktığım için mi baktığını düşünmeliyim? Hani ben bakıyorum diye mi bakıyor o yüzden mi ilgisini çekiyorum? Yoksa gerçekten ilgisi var mı?
Başka kız arkadaşından yardım iste, sen HİÇ ona bakma, kız arkadaşın onu gözlemlesin bakıyor mu diye, ancak o şekilde emin olabilirsin 🤔
Bunu yaptık zaten. Ben bakmadığımda kız arkadaşım baktı çaktırmadan. Ve hep de gözgöze gelmişler yani önce bana bakıyormus sonra arkadasımı fark ediyormuş.
Sence ilgisi var ama çekingen mi yoksa artık benimle ilgilenmiyor ve bunu belli etmek için mi böyle bakmıyor
Madem bu yöntemi denemişsiniz ve kız arkadaşınla birlikte "defalarca" sana baktığını tespit etmişsiniz, o halde net yani ilgisi var 🤗
Ama bir yandan da öylesine olduğunu düşünüyorum bunun. Yani ben bakıyordum önceden ilk bakan da bendim. Bundan dolayı birden bakmayı kesince garipseyip bu yüzden bakmış olamaz mı? Ya da ona olan ilgimi fark ettiği için bakıyor olamaz mı? Ve artık göz temasından kaçınıyor. Direkt bakışlarını kaçırıyor ya da kafasını eğiyor. Asosyal bir tip biraz ama çoğu kızla rahat konuşuyor. Bende mi problem anlayamadım.
Bana benziyor bu ya 🤭 mesela ben hayatım boyunca birçok kız ile tanıştım ama hep ilk adımları onlar atmış oldu 🙄 girişken biri değilim 🤦♂️ karşı cinslerle tanışınca çok rahat ve iyi diyaloglar kurarım ama sadece ilk adım atmak konusunda çekimser ve pasif oluyorum 🥺 bence sen ilk adımı at, gerisini getirir o 😉 ya da açıkça adım atmak istemiyorsan, ortam yarat, diyalog kurmanıza zemin yaratacak bir kurgu yap veya yaptır…
Benden etkilendiğinden emin olsam adım atarım ama gözünün içine bakıyorum ona olan ilgimi kesinlikle anlamış olmalı. Buna rağmen adım atmıyorsa benimle ilgilenmediği anlamına gelmez mi bu? Bir de bu bakışlarını kaçırma olayı artık sen de bana bakmayı kes demek olabilir mi?
Hayır bak gerçekten bana benziyor yani kendimden biliyorum; bana ilgisi olan kıza karşı benim de ilgim varsa bile, bana baktığında gözlerimi kaçırırım ve hatta bakmayı abartsa bile yani beni yiyecekmiş gibi ya da aşka baksa bile ben yine pasif kalırım ve hatta oradan uzaklaştığım zamanlar olmuştur ☺️ püf noktamız şu; ilk adımı atamıyoruz ama bize doğru ilk adımı attıklarında ise sonrasında coşuyoruz yani senaryoyu biz yazmaya başlıyoruz adeta 🤩
Yani emin misin benimle ilgilendiğinden? Peki sen ilgini çekmeyen bir kıza nasıl davranırsın? Aradaki farkı bulmaya calışıyorum da. Bir de nasil konu acabilirim
Bence var ilgisi ama düzeyi belirsiz 🤷♂️
Ayrıca, bana ilgisi olduğunu bildiğim ama benim ilgimi çekmeyen bir kız olunca, sürekli ondan kaçarım, mesela çalıştığım kurumda bir kız var ve bana ilgisi olduğu aşikar yani arkadaşlarımızda fark etmiş, onun olduğu ortamlara girmem ve o benim olduğum ortama gelince ben çaktırmadan kaçarım yani en çok kullandığım numara da çağrı gelmiş gibi kulağıma telefonu dayayıp konuşuyormuş gibi yapıp aheste ahesteee uzaklaşırım ☺️ odama geldiği zamanlarda yoğun iş yapıyormuşum gibi kafamı bilgisayara ve belgelere gömüyorum ama gitmeye niyeti olmadığını fark edince yine çağrı geldi gibi yaparım ama bu defa müdür çağırıyor yalanıyla odadan çıkarım 🎭
Uygun bir konu bulamazsan; bazen basit bir soru, bazen yardıma ihtiyacın olduğunu göstermek, bazen hastaymış gibi kendini acındırmak, bazen de kullandığı parfüm için samimi bir iltifat vs..
Adım atma konusunda çok çekiniyorum. Umaröm atabilirim
Lise 10. Sınıf mısın hemen adım at
Merhaba kaç yaşındasınız (aynı sınıftan mısınız) ve bu çocuğun hiç yakın arkadaşı var mı?
Tabi sorunuz hâlâ geçerliyse