Bana eskisi gibi değer vermiyor?

Merhaba kız arkadaşımla 4 ayımız bitti 5 ayımıza geçiyoruz ve ben mutluydum 2 hafta öncesine kadar aslında hala mutluyum ama canımı bu yaşadığım olay çok sıkıyor uyku düzenim kaçtı iştahım yok şimdi olay en son ben yanından gittikten sonra oldu hiç bir sorun yoktu şimdiye kadar sadece ufak tefek tartışmalarımız oldu olay bir anda oldu ne olduysa önceden her gün görüntülü konuşuyorduk işten sonra hemen beni arardı uyuyasıya kadar beni kendi arkadaşlarından kıskanırdı o kadar değer veriyordu bende bu duruma şaşıyordum canım sıkıldığı zaman anlamıyor beni aramdın diyorum işte çok yoğunum diyor sana zaman ayırmaya çalışıyorum diyor eskisi gibi değer vermiyor mesela bugün yine ben aradım o aramadı bana soruyor canın sıkkın ne oldu diyor artık durumu bile analtasım gelmiyor çünkü beni dinlemiyor sürekli aynı soruları soruyor beni geçiştiriyor Muş gibi geliyor aldatan bir karaktere sahip değil ama bana değer vermiyor gibi hissediyorum konuştum söyledim biraz kızdım tamam dedi daha dikkatli olucam dedi yine aynı 3-4 gün geçti aradan yine aynı bugün konuşurken 21.30 da kapattı seni araycam dedi konuşması bitti duşunu aldı yemek yedi çayını içti saçını yapıyordu hala aramdı yine beni unuttun dedim o da unutmadım saçımı yapıyorum dedi hayır anlamıyorum benmi çok kafaya takıyorum acaba sabah konuşmayı düşünüyorum bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Not : uzak mesafe ilişkisi

Bana eskisi gibi değer vermiyor?