Eski erkak arkadaşım?

Onunla 4 yildir sevgiliytik. Sonra kavga yapip ayrilmistik askere gitdi oda sonra askerken bana yazdi aradi konusmak istemedigimi dedim israrla aradi hep sonra bana dediki senin mahalle çocuğun burada yalan konusuyorsun demi dedim resimini atti.. senin nerde kaldigini biliyorum dedi gelicem seni gormege falan dedi bende uzak dur benden falan dedim oyle iste... Sonra askerlikten mazuniyete geldiginde beni aradi konusmak istiyirum falan dedi oylesine konusuyorduk hep mevzuyu cinselige goturuyordu konuyu dudagindan opuyorum falan diyordu oyle konulara girmiyelim rahatsiz oluyorum diyordum kendi bildigini yapiyordi bende oylece ayrildim normal sekilde ayrilalim dedim oda tamam dedi.. sonra ben bunu heryerden engeledim yuzerinden 2 3 gun gecmisti mahelle cocugum instgramda bana takib atmisti mende redd etdim biliyordumki ali vermisti ona instgramimi bende aliye yazdim ne yapiyorsn neden verdin instgramimi ona yarin o biri gun numaramida verirsin... Asker simdiyedek okumadi yazidigimi acaba bana ulasmak icin mi mahalle cocuguma verdi instgramimi bilmiyorum kafam karisik...(
Eski erkak arkadaşım?