Eski sevgli beni stalklıyoır?

iyi günler arkadaşlar benim 3 aylık bi sevgilim oldu ilk ayrılmamız aileden dolayı oldu mevzuda bende vardı beni arıyarak hüngür hüngür birimizden ayrıldık sonra 5 gün sonra tekrar bi araya geldik bi sıkıntı yoktu adaya gitti ve bazı olaylar oldu tekrardan ve benden soğuduğunu söyledi ve herkesin yoluna bakması gerektiğini söyledi ayırlmaızdan bi ay geçti tam olarak ama allahın her günü beni stalklıyor 3 kere 2 kere bilmiyorum bende onu sevdiğim için kopamıyorum onun dışında ilişkimiz 4/4 lüktü ama anlaymıyorum senden uzaklaştım dedi son olaylardan sonra bende ghostluyorum bi satır ayırlıktan sonra beni bekleme yoluna bak gibi mesajlar attı bende görüldü attım ama allahın her günü beni kontrol ediyor 3 kere filan bilmiyorum böyle senin yanında çocuktum senden kaç sonra kaç yaş büyüdüm bilmiyorum gibi repostlar atıyo sosyal medyayı daha fazla kullanmaya başladı ben ölü takilidi yapıyorum işte aklımdaki kişi yanımda değilse kimse yanımda olamaz gibi paylaşımlarıda var bilmiyorum yarımcı olur musunuz bugün bende bi adım atsın diye repost attım bakalım

Eski sevgli beni stalklıyoır?