Eski sevgili tehtit ediyor bana?

2 yil sevgiliydik butun sırlarimi biliyor ayrildim sebep vardi bana tehtit ediyor simdi ciplak fotografimi atacak diye ben sarhosken ona bir foto atim Allah beni kahretsin hala pismanim hepsine aileme akrabama atacak diye tehtit ediyor birtane abime ati bide kuzenime gorduler o ciplak fotoyu bugun babama da atmak istiyor ailem beni oldurecek bide benim annemin bir arkadasi vardi babamin da arkadas o sarhosken o eski sevgilime hasta mesajlar atiyordum annem babami o arkadas ile aldatiyor diye onu da bana tehtit ediyor benjm butun akrabaya bunu soylicek annemi de rezil edecek babama da bunu soylicek bu dogru degil ama o soylerse hepsi inanirlar o polisin de karin cok kizar ben cok korktum korkudan onla barismak istedim yok diyor ben senin hayatini canini istiyorum diyor tehtit ediyoe diyor her gun beni dinliyeceksin diyor yoksa bunu herkeze soylerim benim butun akrabami taniyor dedigim gibi abime benim ciplak foto ati o turkiyede ben baska ulkedeyim yabanciyim ne yapacagimi bilmiyorum, cok, tehtit ediyor lutfen yardim?
Eski sevgili tehtit ediyor bana?