• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Eski sevgilim beni tehtit ediyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Birlikte olmuştuk üç yıllık iliskimdi beni aldatmış öğrendiğimde haberi yok şimdi özel resimlerimle beni tehtit ediyor çevremiz hep ortak ne yapmalıyım onunkide bende var?
Eski sevgilim beni tehtit ediyor?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AstrologMentor
    AstrologMentor Takip Et
    Bilge Yaş: 59 , eic 100%
    1 yıl

Son zamanlarda bu konudaki şikayetler oldukça arttı. Mutlaka yargı yolunu seçmeni öneririm. Çekinecek bir şeyiniz olmamalı.
    Bu konudaki haklarınızı içeren kapsamlı bir BENCE yazdım. Okuyabilirsiniz.
    Kızlar, Şantajcılara Pabuç Bırakmayın! ↗

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Of ya, bu cidden can sıkıcı bir durum. Kimse böyle bir şeyi hak etmez! 🌧️ Öncelikle sakin kalmaya çalış. Unutma, sevgi ve saygıyla kurduğun bir ilişki asla bu duruma düşmemeli.

Bu konuda yapman gereken ilk şey güvendiğin bir yakınından veya bir uzmandan yardım almak. Kendini yalnız hissetme. Eğer gerekiyorsa, yasal yollara başvurmak bile bir seçenek olabilir. Arkadaş çevrenizde doğru kişilere durumu açığa çıkarmak, destek almak da iyi olabilir.

Fotoğraflarla tehdit etmesi kesinlikle kabul edilemez ve tamamen yanlış. Böyle durumlarda taviz vermemeye çalış. Unutma ki sen güçlüsün ve bu durumu atlatacaksın! 🙌❤️

Eğer hala eski flörtünle aynı çevredeysen, bu insanlar arasında güvenebileceğin biri varsa, durumu ona anlatıp, bir denge sağlamasında yardımcı olabilir. Kendini koruduğundan ve güvende olduğundan emin ol.

Umuyorum en kısa zamanda her şey yoluna girer! Eğer böyle durumlarla daha önce karşılaşan arkadaşlar varsa, onların da önerilerini alabilirsin. Kendine dikkat et! 💪🍀

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

6

Cevap

• EZELBAYRAKTAR_
    EZELBAYRAKTAR_ Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 93%
    1 yıl

Yaparken aklın neredeydi? Kendini bu duruma sen kendi ellerinle sokmuşsun o yüzden olabilecek her şeyede hazır ol. İnternette boy boy resimlerini görürsen şaşırma.

0
    0 Yorumla
  • Selçuk006035
    Selçuk006035 Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yazılı mı tehdit ediyor. Savcılığa şantaj şikayeti yap

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Özel hallere girmeseydin şimdi şemsiye nasıl çıkacak diye sormazdın. az sabredip evlenince yapsaydın kim sana ne derdi?

0
    53 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnsanları bilip bilmeden tanımadan yargilama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kendini tanıtmışsın ve soruna göre cevap yazıyorum daha ne bilecem şecereni mi bilip de buraya ona göre yorum yazacağım...

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Kınama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir kınama nedir ya? Her şey normalleşmiş. İşte böyle her şeyi normal gören bireylerde böyle sorunlar oluyor.

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Kınama neyle sınanacağını bilemezsin başkasının imtihanına yorum yapmak kolay gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşlediği günahı bilirsiniz de ettiği tovbeyi bilmezsiniz sizin de kalbiniz katılaşmış Allah sizide ıslah etsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir ne imtihanı bu ya? Gidip elin adamıyla ilişkiye giriyor kendi isteği ile bu mudur imtihan. Sanırsın tecavüze uğradı..

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Bir şey demiyorum daha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir senin imtihan anlayışın şaşmış. İmtihan istemeden başına gelen musibetlerden olur. Bu ise bile isteye gitmiş yapmış bunun neresi imtihan?

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Tamam kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

soran kişi aldatmasa devam edecektin. ne tövbesi? aldatılınca bir daha böyle yapmayacağım diye tövbe mi olur...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldattı diye ayrılmadım ay nasil insansın sen ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

böyle durumlara düşen insanlara kızmamak elde mi? Neden namusunuza sahip çıkamıyorsunuz. Neden evlenmeden yapmıyorsunuz. İlla bir erkekle birlikte olmak zorunda mısın? sevgiliydi flörttü bilmem neydi diye her şeyi mübahlaştırdınız. Sonra da böyle acısını çekiyorsunuz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlahi adalete çok inanırım ben bu yaşıma kadar neyi kinadiysam başıma geldi neyi yapmam asla dedyysem yaptım bu ya senden ya da sevdiğin bir kadından çıkacak ozaman bu yorumlarini hatırla unutma bugün değilse yarın ama rabbim kimseye yasatmasin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

aklını kullanırsan başına gelmez. ilahi adaleti yerine getirmeden adalete inanamazsın... Allah sana akıl vermiş ama sen bu aklı gidip kötüye kullanırsan bu senin seçiminle olur. Neden akledip iyi olanı tercih etmedin. kınamışmış mış sonra gidip bir erkekle bilmem ne yapmış.

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Yeter ya hu ne çok konusuyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir boş yapma. git sen milletin peçetelerini dağıt imtihanlarını kolay geçsinler.

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Edep yoksunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir sen çok edeplisin görüldüğü üzere.

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Edepsizlik etmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Egtimsiz biri olduğunu okadar belli ediyorsun ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir zaten sizin gibi zihniyete sahip insanların yüzünden bunlar normalleşti. zina yapar imtihan. faiz yer imtihan, flört sevgili yapar imtihan. alkol içer imtihan. sonra bir bakmışsın haramlar hep imtihan olmuş. buda benim imtihanım içiyorum ne yapayım. ilişkiye giriyorum ne yapayım. Değerleri iyice böyle hafife aldınız. Sözde islamcı takılan imtihancılar sizi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

senin için eğitimsiz olayım da neyseki cahil değilim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cahil olmasan ilk taşı günahsız olan atsın hikayseinden ders alırdın ve susardin

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Kardeşim konuşuyorsan hayır konuş yoksa sus. burada bir kişiyi günahıyla yargılamanın ne sana ne o kişiye faydası var. İnsanlarla yumuşakça konuş. Kendi imtihanını dilinle hazırlama, kimsenin gönlünü de kırma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir yetmedi mi daha boş konuşma? Burada bunlar gibi kaç tanesi var hep aynı durumda neden? çünkü senin gibi zihniyetlerin yüzünden. haram işler aman bir şey deme başına gelir. Söyle baştan da uzaklaşsın. zaten sizin gibiler yüzünden de İslama dair neredeyse hiç bir şey kalmadı. her türlü haramlar mübah oldu neden çünkü işte burada olduğu gibi haramların ardından gittiğiniz için. karşısında olmadığınız için. ve hala da gereksizce konuşma yapıyorsun...

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Selametle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya uf sen islami çok bilsen gelir burada bana güzel dille anlatirdin igneleyip kinamazdin İslami sağdan soldan ydda gereksiz tarikatlarda öğrendiğim çok belli aç da bı siyeri Nebi oku sahih hadislere bak kuranı kerim oku ben bı hata yaptım rabbim affeylesin düşündüğün kadar kötü bı bir kul olsam. rabbim beni huzurunada kabul etmez cahillikti benim mahcubiyetim. kimseye değil Allah'a senin boş yorumlarinda beni irgalamiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hele bir de bu yorumları yapman çok daha kötü. Seninki cahillik olabilir belki ama bu kadar da cahillik olamaz.. Ben İslamdan uzakken bile zina yapmadım yakınlaştığımda hele hiç yapmadım yapmam da. Siz aklınızca bildiğinizi zannediyorsunuz ama sonra gidip başka bir erkekle ilişkiye giriyorsunuz. Bu size çok güzel bir ceza olmuş... hiçte üzülmedim haline buna emin olabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kesin öyledir ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

seninle bir ilişkim oldu da ben mi bilmiyorum. ne gereksizce bir yazı yazıyorsun!!! Sonra da neden laf söylüyorsun oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir birde bak ne soruyor eski sevgilim diyor ve sonra 3 yıllık ilişkim diyor. Sen o kadar kör bir kimsesin ki gerçeği göremiyorsun. Bu ne demek 1 kere yapmış tövbe etmiş mi oluyor. 3 yıl boyunca kim bilir neler yaptılar. Bu mu pişmanlık? gaflete düşen düştüyse eğer bir kere böyle bir hataya düşer sonra pişman olur. ama bu eski sevgilisiyle 3 yıllık ilişki sonucunda adam resimlerini çekmiş de tehdit edilmiş. tehdit edince tövbe etti belkide.

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Abicim gerçekten kimin ne işlediği umrumda değil yargılayıcı ben değilim çünkü. Ben sadece sana keskin ve kınayıcı bir şekilde konuşmamanı söyledim. Çünkü nefs bu. Bir günahı işlemeyeceğine dair kendine güvenemezsin imanımızın bile son nefese kadar garantisi yok. Maalesef.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Söylediklerin İslam'la okadar uzak ki anlatamam sen günahsız misin ki beni yargılayip kınıyorsun ha şayet öyle olsaydı yüce Allah bizleri yok edip günah işleyen kullar yaratirdi biraz ilmi kitaplar oku olurmu😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir belki sen de aynı duruma düştüğün için savunuculuğunu yapıyorsundur. bu da senin profiline bakınca belli oluyor zaten. elbetteki oynaşıp oyalayıp bir kenara atacaklar tabi evleneceklerini mi bekliyordunuz? oturup evinizde helalinizi beklemek yerine kendinizi böyle oynatırsınız işte. sonrada ahlaklı numaraları imtihan olma durumları. biz de yedik...

Yorumla
    • Munkesir
      Munkesir
      1 yıl

Bir şey söyleyeyim mi? Senin bu yaptığın bana iftira atmak ve sana hakkımı helal etmiyorum. Çünkü yemin ederim ki hiçbir erkekle haram bir şey yaşamadım. Ama bana bu ithamının hesabını sana Allah sorsun. Bir daha yorum atmayacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

soran kişi o kadar saçma konuşuyorsun ki ne dediğin bile belli değil. bir de sırıtıyor sanki essahtan bir şey demiş gibi. ne yiyip ne içiyorsun da bu kafayı yaşıyorsun anlamış değilim...

sanki islamı biliyor da bana islamdan bahsediyor haspa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Munkesir bunun neresinde iftira var!!! Sanırsın her şeyi islam dairesi içinde yaşadınız. kalkıp bir de yaptığı caiz helal gibi yorumlar yapıyor. iftira attın diyor. sana zina iftirasında mı bulundum. hayır ama sen de o duruma düşebilirdin belki de yaptığın caiz olmayan haram olan birlikteliğinle...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kendi cevabını kendin vermissin herşeyi İslam dairesinde yaşadın mı gunahsiz mısın sen? İlkokul mezunu falan mısın ya da korkarım ilkokul terk camiye kuran kursuna da mi hiç gitmedin hiç mi bilgin yok yazık cidden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

He he sensin soran vatandaş sensin. Cahile laf anlatmak alime laf anlatmaktan daha zordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anca bir şey bildiğini zannedersin sen. Tipik ukala bir kadın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hem de cahil ukala.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşte senin halin bu laçka. Ne İslamı sen İslamı kullanan bir kimse olursun ancak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

;D ;D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Halinden pişman olmuş üzülen bir tip var mı yok neden çünkü imtihancı munkesirler gibilerinin yüzünden pişmanlık yok utanma yok hala laçka laçka sırıtıyor. Sanki iyi bir marifet yemiş gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kıtmirin selamı var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O köpek kadar bile değerin yok senin değersiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öğrenmişsin bir kaç bir şey islamdan aklınca bir şeyler söylüyorsun saçmalayarak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kıtmirin selamı var ;D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bir de eğer gerçekten böyle bir şey olduysa bile eminim sen pişman felan değilsindir. Sen dini kullanan trol bir kimsesin. Ve bunlarda böyle diye aklınca kötülemeye çalışıyorsun. Ve senin için de eğer ilişkiye girme olduysa ne ilktir ne de son olacaktır bu şekilde gayri meşru şekilde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Senin gibiler burada çok var ve sen de onlardan bir tanesisin. @munkesir de burada ancak senin şakşakcın olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kıtmirin selamı varr

Yorumla
  • Sanseba
    Sanseba Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sende onunkileri akrabalarına atmakla tehdit et. Bukadar basit yiyorsa gitsin atsın bakim

0
    0 Yorumla
  • periimasaliiii
    periimasaliiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Bu yüzden böyle ilişkiler haram değil mi zaten, kusura bakma ama sana bi ders olsun. Çok kötü bi durum

0
    0 Yorumla
  • naznd
    naznd Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Savcılığa şikayet et tabi ki. Böyle biri senin peşini bırakmaz. Pislik herif

0
    0 Yorumla
  • Munkesir
    Munkesir Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Bacım sil şunun cevabını yeter

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Savcılığa suç duyurusu.

0
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

polise vereceğini söyle

0
    0 Yorumla
  • Birazsesizlik
    Birazsesizlik Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 100%
    1 yıl

Ne diye birlikte oluyorsun anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Tehdit varsa savcılığa ver abicim.

0
    0 Yorumla
  • Renkli_hayatahh
    Renkli_hayatahh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

Elinde birşeyler var galiba

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim beni tehtit ediyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilim beni tehit ediyor? 10 cevap verildi
Eski sevgilim bana nispet mi yapıyor? 22 cevap verildi
Eski sevgilim beni ifşa ediyor? 9 cevap verildi
Eski sevgilim beni rezil ediyor? 4 cevap verildi
Eski sevgili tehtit ediyor bana? 9 cevap verildi
Eski sevgilim benimle konusuyor? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨