EŞİM ÇOK DENGESİZ DAVRANIYOR NE YAPACAĞIM?

Arkadaşlar, eşimle 5 yıllık evliyim severek evlendik.5 yıl boyunca benim bilgim dışında tatile gitmek için para var diye diye gizli gizli kredi kartından ya da kredi ile borç çıkarmış, nişanlı iken de devrimülk almış ona borç yapmış. Bunları öğrendiğimde o kadar kötü olmuştum ki hep sıra sıra yalanlarını yakaladım affettim özürlerine karşılık. Buda yetmez gibi ailesinin nankörlüğünü çektim uzaktan, gün yüzü göstermediler. Eşimin de hataları çok oldu affettim.5 yıl boyunca borç ödedim, eşimle sürekli gelen maaşlar gidiyordu, iddia oynadı yakaladım, yapmıcam dedi yakaladım, sigara içmiyorum bıraktım dedi yakaladım. En son kredi kartım ile iddia oynamış yakaladım. Boşanmaya karar verdiğimde aldım karşıma konuştum Borçları sırf ikimiz tatile gidelim diye yaptığını başka birşey yapmadığını söyledi yemin etti birdaha asla dedi. Sevdiğim için affettim ama tükenmişlik sendromuna girdim 1 hafta önce. aşırı duygusallaştım ağladım. Eşimden zaman istedim, bunların suçlusu benim özür dilerim dedi otele gideceğini söyledi haftasonu, bende tamam dedim. Hem hatalarımı düşünücem hemde telafi edicem seni mutlu edicem kafa dinle bensiz dedi. Tamam dedim. Dün buna rağmen otele gitme salonda otur gerek yok ben çalışma odamda zaman geçiririm dedim. Sen istedin bunu dedi, bende sen kendin istedin iyi misin ya dedim dengesiz olduğunu söyledim. Hem kedini suçlu buluyor hemde atar yapıyor bana. Bugün de işe gitmesi için telefon ile aradım kahvaltını yapmadan çıkma dedim gececi çlışacak bana gelmiş diyor ki yeni kalktım, ne kahvaltısı diyor safa yatıyor. Yani götünde koşmaktan yoruldum. Beni yormaktan başka yaptığı yok. Ne yapıcam bilmiyorum.
EŞİM ÇOK DENGESİZ DAVRANIYOR NE YAPACAĞIM?