BU YAPTIĞIM KOCAMI ALDATMAK MI ONU HIÇ ÜZMEK ISTEMİYORUM BEN NASIL BU DURUMU ATLATACAĞIM?

Merhaba , evliyim 28 yasindayim bi sirkette muhendis olarak calisiyorum esimle ailem karsi cikmasina ragmen (yasca biraz buyuk oldugu icin ) evlendim.2 yil oldu mutluydum da ama simdi mutsuzum hemde cok.
Şu an calistigim sirkete yabanci biri calismaya basladi cok yeni daha 2 hafta oluyor 30 yasinda bekar, hayat dolu , mutlu , neseli , çok kibar bi adam aslinda eşimde oyle biri dopdolu bi insan ama o baska gibi iste..😒 Surekli mesaj atiyor isle alakali tabi ama instagramdan v. s 'de konusuyoruz iste kendince hosuna giden videoları bulup gonderiyor , şarki , fotograf gonderiyor ailesinin fotograflarini gonderiyor gibi gibi bilmiyorum iste.. Kendimden nefret ediyorum ama hep o aklimda gece gunduz hatta Şu an bile.
Ayni departmandayiz oryantasyon surecinde ve sonrasinda hep birlikte calişacagiz yeri gelecek sehir disi belki pandemi sonrasi yurtdisina bile birlikte cikacagiz kendimden korkuyorum gittigim yerlerde ayni otelde kalacagiz cunku.
Ruyalarimda goruyorum artik onu o kadar sabah olsun diye dakikalari saatleri sayiyorum bazen hic uyumuyorum.😐
Eşim icin cok sey goze alip evlendim bu duyguyu Şu an yasadigima inanamiyorum aldatmak mi bu bilmiyorum da.😒
Eşimle yakinlasmak istemiyorum, bana dokunmasi beni üzüyor artik olsa bile aklimda o oluyor. Esim surekli yanlis birsey mi yaptim diyor kahroluyorum demek ki hissetti diyorum korkuyorum ama digerinin eli elime degmedi. Alt ust oldum. ben nasl bu isin icinden
cikacagim.
BU YAPTIĞIM KOCAMI ALDATMAK MI ONU HIÇ ÜZMEK ISTEMİYORUM BEN NASIL BU DURUMU ATLATACAĞIM?