Her şeyi çok çabuk mu tüketiyoruz?

Her şeyi çok çabuk tüketme meselesi sevgili iken insanların her şeyi yaşaması olarak da kullanılıyor. Ben de sevgili iken her şeyin yaşanmasına karşıyım. Ama her şeyi çok çabuk tüketmeden bahsedince en önemli unsur burada cinsellik oluyor. Bu şekilde her şey hızlıca tüketiliyor ve insanlar aytiliyormus. Bu çok saçma değil mi? Evlenince de bunlar yaşanacak ve tükenecek bir şeyse tükendiği zaman evlilikte bitecektir. Bence bunlar tükenecek şeyler değil. Buradaki temel sıkıntı gelişen dünya ile birlikte artık her şeye hızlı ulaşılabilmesi ve eğitimsiz insanların ortalıkta dolaşması eğitimsiz insanlar diyorum çünkü bunlar evlilik kurumunun neden gerekli olduğunu öğrenmemis arzu ve sehvetlerinin peşinden giden insanlar. Soruyorsun adama neden aldattın ya her gün aynı pilav yenir mi diyor. Lafa bak senin eşin de her gün aynı pilav olur mu dese ne hissedersin acaba? Evet ben sevgililik konusunda tüketme denilen şeye inanmıyorum. Ama ciddi olmayan tarafların ciddi başlamadığı karakterlerinin tam olarak oturmadığı arzu ve sehvetlerinin esiri ile ilişkiye başlayan insanlara inanıyorum.
Her şeyi çok çabuk mu tüketiyoruz?