Kaç yaşına geldim hiç sevgilim olmadı, sevgilim olmaması çok umrumda değil ama hiç sevilmemek asıl ağrıma giden. Yani sevilmeyecek kadar aşağılık olmak zoruma gidiyor. Kediyi, köpeği, kuşu seven var ama beni seven yok. Zaten bundan sonra olsa da çok bir şey fark etmez. Hep seven taraf ben oldum ama birkez olsun sevilmedim. Ne sevmeyi ne de sevilmeyi bilen biriyim ve artık duygusuzca davraniyorum. Duygulardan çok uzağım. Var mı benim gibi birileri?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
18 yaşındaydım ve hiç sevgilim olmadı gayette memnunum hayatımdan böyle bi algı oluşturma kendinde bence.
Amaann be. Sabah sabah buna mı taktın cidden
Niye
Aşırı saçma. Benim bi yakın arkadaşım bile yok ve gram umurumda değil. Çok basit şeylere takıyorsunuz hiçbir derdiniz yokmuş gibi
Belki yoktur
Belli.
Biz anca platonik takılıyoruz.
Bende
Hani hepde imkansızı seviyoruz. İpin neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor. Ben bir keresinde cesaret ettim ve ona söyledim
Ben hoşlanıyorum söylüyorum sonu hüsran oluyor üzülen taraf biz oluyoruz yine, millet ne güzel hayatını yaşıyor birde bize bak
varya benim başıma geldi. Ben de soylemiştim
Kıza senden hoşlanıyorum dedim cevabı şu
- anladım
😂😂 sen bide benimkini duy. Ben bütün duygularımı anlattım. O cesareti toplamak hic kolay degildi. Çocuk dedi ki; eyvallah.
Benimkinin erkek versiyonuymuş odunlar ya begenmedikleri için bize böyle yaptılar büyük ihtimalle yakışıklı/ güzel biri açılmayı geç selam verse havaya uçarlar
Harbi yemin ediyorum ya. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabilirler. Ben o cesareti ne kadar zor topladım. Sende zor toplamışsındır. Çok gücüme gitmişti. Bunu asla unitmayacağım
Aynen ya heyecandan elim titriyordu yazarken, üniler tatil olmasa yüz yüze söylerdim ama olmadı. Birde hikayelerime emoji falan atıyordu pislik
Sadece anladım demesi aşırı agırıma gitti ama 2-3 ay oldu yeni unuttum
Tipimi beğenmedi ama sanki kendisi prenses diana
Bana hic yazmiyordu kendileri. Ben gariban kendi kendime takılıyordum. Dedim loki nereye kadar boyle. O an gaza getiren muzikti, arkadaştı derken sivadım kolları. Keşke sıvamasaydım
ben hayatımda ilk kez birine açılmıştım. Ama bundan bir ders aldım. Cenemi kapayıp, oturmak.
Benim 2 oldu galiba öbürü benden büyüktü ama çok seviyordum birazda ergenlik lisede açıldım reddetmişti zaten sevgilisi varmış :) bu yaşıtımdı anladım diyerek beğenmedi kendileri
Eh. Onlar utansın.
Hikayelerime emoji falan atınca bende karşılıklı sanmıştım. Sanırım bundan sonra kimseye açılmam. Çok kötü olmuştum ilk ay melankolik bir şekilde depresyon geçirdim yeni yeni toparlandim
Geçmiş olsun. Söylediğimizle kaldık.
Sağ ol, dediğin gibi söylediğimizle sap gibi kaldık
Sana yine açılan olur ama ben açılmadığım sürece yine sap gibi kalırım 50 yaşına kadar
Öyle.
yok. bana kimse açılmaz. Sana niye açilmazlar
Tipim bir kızın açılacağı kadar iyi değil baksana kendim açıldığım halde sallamiyorlar birde gelip açılacaklar mı rüyamda görsem böyle rüya olmaz diye uyanırım
Benim tipimde pek müsait değil.
Makyajla kapanir seninki ben ne yapayım
Makyajdan nefret ederim. Görünüşünde birsey olmadığına eminim.
Benim mi? Nasıl bu kanıya vardın merak ettim
Bilmiyorum. Belki gostermelisin
:)
😊
Takip ettim yazar mısın
xper seviyem yetmez diye tahmin ediyorum ama bi deneyim
Dur benim bir hesabım daha var oradan yazayım jsjsjsj ikimizde 1 xperiz
😄 evet
Üzülmeeee doğru insan gelmemiştir
Doğru insan 50-60 yaşımda gelmesinde
Reis benim çok sevgilim oldu ama canım yandı olmamasını daha çok isterdim canımı yakanda olmazdı
Sartlar zor, hayat zor
asgari ücretle aşk yalan!
Bekle sabret elbet çıkar seni de seven birisi
Yok büyük ihtimalle
Yalniz degilsin
:|
Sevilirsin illaki (
Anca avutuyoruz kendimizi