Gayet yakışıklı maddi durumu iyi bir erkeğim efendi saygılı bir karakterim var BMW 720 arabam var yanlış anlaşılmasın malımı övmüyorum sadece günümüz kızlara arabaya ata eşeğe düştüğü için bana neden düşen yok onu sorgulamak istiyorum ayriyeten üniversite mezunuyum İngilizce ve Arapça biliyorum bu kadar özelliğin içinde 22 yıldır hiç sevgilim olmadı artık oturup ağlamak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim her şey özgüvende bitiyor ve sen birinden hoşlandın mı bence bu daha önemli
Yaren diye bir kızı çok sevmiştim lise son sınıfta kız beni istemedi sonra kıza araba çarptı vefat etti
Bu nasıl olay ağzım açık kaldı Allah rahmet eylesin. 12. sınıf ve şu an arasında baya zaman olmuş eğer sen birinden hoşlanmıyorsan sevgilin olması da imkansız zaten
Ve ben çok insaflı biriyim kızın cenazesine hiç arkadaşı gelmedi tek ben gittim birinden hoşlanmam için o ortamın oluşması lazım ama yok olmuyor sırf kız bulurum diye gitar kursuna gittim yüzme kursuna gittim vs. kız çok ama kızlar bana yanaşmıyor üniversite mezuniyetinde kızlı erkekli dans edeceklerdi benim kız arkadaşım yok diye gitmedim o derece yokluktayım nerede nasıl kız bulurum bilmiyorum kız bulsam bile konuşmayı bilmiyorum Telegramdan bir kızla tanıştım kızla buluştum 2. Buluşma son oldu beni engelledi ne yaptım bilmiyorum onun müsaadesi olmadan ona dokunmadım bile o geldi bana sarıldı ama bazen kendimi canım gibi hissediyorum
Yaa kardeşim sarılmakta ne var ki kız sana sarılıyorsa muhtemelen seni insanlık olarak sevmiştir hadi onu geçtim sırf dans etmemek için mezuniyete gitmekte hata yapmışsın sınıfta hiç mi kız arkadaşın yoktu kalkıp dans ederdiniz zor değil kesinlikle senin olayın özgüvende kendine güven herkes iyide ben çok mu kötüyüm de kötü yönlerin mi var kimse gidip de benim şöyle kötü bir özelliğim var deme sen değiştirmek istiyorsan o şekilde değiştir kötü yönlerini ayrıca çoğu kadın böyle mızmız diye tabir edilen erkeklerden hoşlanmaz kadınlar derdini anlattığında herkes dinlemek için can atar ama erkek derdini anlattığında kadınlar kaçar bu maalesef hep böyledir ama ilişki ciddileşir sevgili falan olursun o zaman anlat derdini yani daha ne yazayım yoruldum rahat ol ve kendine güven ayrıca sevmeden sevilmeyi bekleme destan yazdım
Soğuk mu duruyorsun? Soğuk erkekler bana hep korkutucu gelmiştir, o yüzden uzak dururum genelde
Maalesef öyleyim 2 hafta önce bodruma tatile gittim sahilde bir kız geldi çakmak istedi verdim nasılsın dedi iyi sen dedim ama resmen sesim titredi utangaçlıktan neyse baya sohbet ettik kız bira içelim mi dedi bende yalnızım tek başıma sıkıldım dedi akşamda cluba gidelim dedi ben resmen kan ter içinde kaldım ve yok sağol dedim sonra kız aman sende ne garipsin dedi kalktı gitti bilmiyorum kendimi çözemedim ben talep var ama talebe karşılık verecek potansiyele sahip değilim çünkü bugüne kadar hiç bir kızla sevgili olmadım
Bence bu karşındakinin de rahat olması ile alakalı olabilir. Onun rahatlığı seni rahatsız etmiş, güven problemi oluşturmuş olabilir. Bilmiyorum mesela bu kadar rahat olmayan bir kızla konuşsan, sen daha rahat olabilirsin belki
Piercingli gece hayatından çıkmayan kızlarda bana yanaşmıyor efendi ahlaklı kızlarda bende sorun var
Kendinde sorun görüp durma. Anlattığına bakılırsa gayet hobileri olan da birisisin. Şöyle ki rahat kızlar geliş seninle tanışmak istiyor ama heyecanlanıyorsun, çekingenler de sana gelemiyor. O yüzden birisinden sen hoşlanırsan gidip konuşmaya bak
Kızlara bir şey deyince taciz etmiş gibi algılanıyor bende kızlara yanaşmıyorum o yüzden o bana adım atarsa anca ve nerede kız bulurum ki ben 2 arkadaşım var başka yok onlarda erkek birisi zaten nişanlı diğeri havayollarında hostluk yapıyor fazla çevresi yok hep işte
İnstanı yaz bebeğim, dermişim akckeneud. Şaka bir yana, belki yeterince aktif değilsin sosyal medyada, ya da arkadaş ortamında.
Sosyal medya kullanmayı sevmiyorum prensiplerim gereği maksimum yaptığım aktivite ata binmek poligona silah sıkmaya gitmek birde motorsiklet sürmeyi severim
Bence ideal biri gibisin😅 tek tavsiyem bekle demek. İllaki bulur seni biri 😉 ha tabi sen de hoşlanırsan birinden adım at, çekinme!
Bulmuyor ya işte en sonunda köyden gözü açılmamış bir kız bulup evleneceğim ama özgür ruhlu bir insanım evlilik bana yaramaz
İşte hazır değilsin evliliğe. Belki bu yüzden çıkmıyor karşına. Hazır olduğunda çıkar veya hiç beklemediğin bir anda. Böyle işlerin ne zaman nerde olucağa belli olmaz, umudunu kaybetme. Köydekiler senden benden uyanık bence bunu da ekliyim 🙂
Ülkede benim gibi insanların olmasına sevindim vallaha, bu memleketteki tek enayi ben değilmişim 😂😂😂
Bende 😂
Kanka enayilik değil aslında efendilik en büyük kabadayılık derler ama bu devirde geçerli değil
Kötü olursan sevilirsin
Hayır kibar insanları maalesef canım zannediyorlar oysa ki mütevazi olduklarından öyle davranıyorlar haberleri yok 😉
Senin beceriksizligin