Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya merak etme cikar, benim de olmadi hic sevgilim, oyle 2 ay sonra ayrilacaksam zaten olmasin daha iyi valla. Ben zaten inshallah tek bir tane istiyom o da evlenecegim kiz yani esim olsun istiyom onun pesindeyim, benim icin pek bi sorun degil yani...😇🤗
Kendine bakım yap, çekici olmaya çalış yeri geldimi cilveli ol illaki olur
0
26 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ulan bakimda bakim bakimda bakim lan neyin bakimi istenmeyen tuyleri aliyorum kil tuy yok iste sacim guzel daha ne yani neyin bakimindan bahsediyorsunuz
Sen baya dolmuşsun kskdd nasıl göründüğünü bilmiyorm ama sırf sevgili yapmak için seni isteyen deilde senden hoşlanan birilerinin olması için bir çekiciliğin olması şart
İllaki her tarafının güzel çekici olmasına gerek yok ama büyük şekilli bir kalcan varsa, beyaz tenli biriysen, göğüslerin küçük deilse vs vs bir sürü özellik sayabilirim sende biliyorsundur az çok
ULAN BAK BAK BRN SANA SOYLIYIM BENIM BOYUM 1.74 TAMAM TENIM BEYAZ TAMAM GOZLERIM ELA GOCMENIM KALCA GÖĞÜS VAR TAMAMMI SACLARDA KUMRAL ANLADIN SIÇAYIM BOLE KADERE LAN BEN BU HAYATTAN NE ANLADIM
Sen çok karamsarsın ama sonuçta her erkek de Brad Pitt değil mk benim yaptığım tespitlere göre kadınların %50'si güzelse erkeklerin ancak %25'i yakışıklı kendine göre birini bulmalısın bulursunda ha diyorsan ben güzel olmama rağmen çok yakışıklı birini istiyorum ( benim gibi) o zamanda Zengin olman gerek ya da ilerde iyi bir işinin olması gerek
Ben hiçbişey istemiyorum yakışıklı felan umrumda değil benim yuzune bakilacak olsun yeterli ben ona ragmen bulamıyorum cok cirkinim abicim bunun baska aciklamasi yok
Ben de 18'im bu sene son senem okulda sevgilisi olan çok az kişi var bir sürü güzel kız olmasına rağmen kimseyle sevgili deiller çünkü bir mecburiyeti yok erkekler içinde geçerli bu bir kız çok güzel deilse onun için harekete geçmek istemezler lisede çünkü sonuçta evlenmeyeceksiniz mk
Donemsel oladak bakma olaya insanin illa ki 1 ay sevgilsii olur 2 ay bosta kalir bu normal benim dedigim hic sevgiliai olmamis biri cirkinmidir bence evet
Sen istedin de mi olmadı yani biraz atılgan oldun mu yoksa birinden teklif almayı mi bekledin? Ayrıca dediğim gibi güzel olup olmadığını böyle anlayamazsın mk sen bilmiyormusun ne kadar güzel olduğunu
Yok bilmiyorum bazen soruyor millet siniftakiler gelan ben insanlarla yakin degilim sevmem samimiyeti fazla. Hic olmadi diyorum bana inanmıyorlar. Ben hep bekledim teklif alayim atilgan ne demek mk ben anlamiyorum oyle normal milletle oyle atlamiyorum insanlarin ustune sohbet baslatmam konusmamda fazla
İşte bak sebebi bu o zaman arkadaşların demekki senin çekici olduğunu düşünüyor ve sevgilinin olmadığını söylediğinde şaşırıyorlar sen eğer istiyorsan birini gözüne kestirdiğin biri varsa mesela biraz atılgan, cilveli ol ama abartmadan onun ilgisini çekeceksindir. Felsefeden anlayan ve ilgilenen kız da az bulunur yani senin boşta kalmama o yüzden şaşırmış olabilirler o yüzden kendini göster biraz güler yüzlü ol
Hade lan ordsn iyi insanmış kendini kandır sokaklar iyi insan kaynıyor güzelden cok iyi insan bulursun neden sevgilun yok o zaman kadar arkadaşıyız biz alınma.
Yok hayır seçiciyim 19 yaşındayım kızıl saçlı 168 boyunda 58 kilo ayrıca kişisel bakımına dikkat eden biriyim. Çillerim yok saçım tarçın kızıl şu an. Hiç de çirkin değilim ama çok seçiyim krolarla çıkmam
O zaman ne tik yok diyorsun sen benim kaderimden anlayamazsin halimdende anlayamazsın siz ben hariç tüm kizlar bu hayatin meyvesini yiyorsunuz kendini bemle ayni kefeye koyma bende demissin görüşte sen benim kategoride değilsin. Selamletle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ya merak etme cikar, benim de olmadi hic sevgilim, oyle 2 ay sonra ayrilacaksam zaten olmasin daha iyi valla. Ben zaten inshallah tek bir tane istiyom o da evlenecegim kiz yani esim olsun istiyom onun pesindeyim, benim icin pek bi sorun degil yani...😇🤗
Bence insan kendine sıcak olmayı öğrenmeli, gerisi hikaye.
Dizilerdeki gibi falan olmuyor malesef hiçbirşey, aşk hayatı falan.
Kendini sevme kendine sicak olma vs vs ne tür kılıf bulursanız bulun bunların hepsi hikaye. Kimse senin kendine sicak olmana bakmaz.
şu an sevgili arayışlarına girsen 20 kişiden 19u net abaza oluyor o yüzden söyleyim. Kimin ne olduğu belli değil
Ben hep sevgili arayislarindayim benden hoslanan yok
Bulursun illa sıkma canını.
Ben de 21 yasindayim hâlâ olmadi bi de sevgiler gunu yaklastigi icin icinde burukluk oldu demi o yuzden sordun
Kendine bakım yap, çekici olmaya çalış yeri geldimi cilveli ol illaki olur
Ulan bakimda bakim bakimda bakim lan neyin bakimi istenmeyen tuyleri aliyorum kil tuy yok iste sacim guzel daha ne yani neyin bakimindan bahsediyorsunuz
Sen baya dolmuşsun kskdd nasıl göründüğünü bilmiyorm ama sırf sevgili yapmak için seni isteyen deilde senden hoşlanan birilerinin olması için bir çekiciliğin olması şart
Crkicilik ne demek ben bilmiyotum beni aydinlatirmisin
Nasil cekici olunuyor
Vinçlemi
İllaki her tarafının güzel çekici olmasına gerek yok ama büyük şekilli bir kalcan varsa, beyaz tenli biriysen, göğüslerin küçük deilse vs vs bir sürü özellik sayabilirim sende biliyorsundur az çok
Mesela güzel bir kız deilsindir ama büyük ve güzel gözlerin vardır o birilerine illaki çekici gelir ya da güzel bir kalcan varsa balık etliysen vs
ULAN BAK BAK BRN SANA SOYLIYIM BENIM BOYUM 1.74 TAMAM TENIM BEYAZ TAMAM GOZLERIM ELA GOCMENIM KALCA GÖĞÜS VAR TAMAMMI SACLARDA KUMRAL ANLADIN SIÇAYIM BOLE KADERE LAN BEN BU HAYATTAN NE ANLADIM
Sen çok karamsarsın ama sonuçta her erkek de Brad Pitt değil mk benim yaptığım tespitlere göre kadınların %50'si güzelse erkeklerin ancak %25'i yakışıklı kendine göre birini bulmalısın bulursunda ha diyorsan ben güzel olmama rağmen çok yakışıklı birini istiyorum ( benim gibi) o zamanda Zengin olman gerek ya da ilerde iyi bir işinin olması gerek
Ben hiçbişey istemiyorum yakışıklı felan umrumda değil benim yuzune bakilacak olsun yeterli ben ona ragmen bulamıyorum cok cirkinim abicim bunun baska aciklamasi yok
Bu zamana kadad kimse bana cikma teklifi etmedi sen dusun yasim 18 lise bitti
Ben de 18'im bu sene son senem okulda sevgilisi olan çok az kişi var bir sürü güzel kız olmasına rağmen kimseyle sevgili deiller çünkü bir mecburiyeti yok erkekler içinde geçerli bu bir kız çok güzel deilse onun için harekete geçmek istemezler lisede çünkü sonuçta evlenmeyeceksiniz mk
İlla herkes birbiriyle sevgili olacak diye bir şey yok lisede senin okuduğun yer daha farklı olabilir bilmiyorum
Lan bizim burda herkesin var
Simdi sevgilisi olmauan insan guzel deildir her kosulde bu dogrumu reis
Hayır doru değil , güzel olupta sevgili olmayan çok kişi var
Benim sorunum ne sen onu soylesene bana kanka durust ol
Donemsel oladak bakma olaya insanin illa ki 1 ay sevgilsii olur 2 ay bosta kalir bu normal benim dedigim hic sevgiliai olmamis biri cirkinmidir bence evet
Sen istedin de mi olmadı yani biraz atılgan oldun mu yoksa birinden teklif almayı mi bekledin? Ayrıca dediğim gibi güzel olup olmadığını böyle anlayamazsın mk sen bilmiyormusun ne kadar güzel olduğunu
Yok bilmiyorum bazen soruyor millet siniftakiler gelan ben insanlarla yakin degilim sevmem samimiyeti fazla. Hic olmadi diyorum bana inanmıyorlar. Ben hep bekledim teklif alayim atilgan ne demek mk ben anlamiyorum oyle normal milletle oyle atlamiyorum insanlarin ustune sohbet baslatmam konusmamda fazla
Derslerimde iyi benim mulayim bi tipim. Bilim munazaralarinda felan aliyor hocalar felsefede cok iyiyim.
İşte bak sebebi bu o zaman arkadaşların demekki senin çekici olduğunu düşünüyor ve sevgilinin olmadığını söylediğinde şaşırıyorlar sen eğer istiyorsan birini gözüne kestirdiğin biri varsa mesela biraz atılgan, cilveli ol ama abartmadan onun ilgisini çekeceksindir. Felsefeden anlayan ve ilgilenen kız da az bulunur yani senin boşta kalmama o yüzden şaşırmış olabilirler o yüzden kendini göster biraz güler yüzlü ol
Benim suratim cok asık kaslarimi catip bakarim
Yani soğuk biri olman normal bir şey ama sen sevgili bulmayı bu kadar istiyosan en azından hoşlandığın birinin yanınsa sıcakanlı olmalısın ( cilveli)
Cirkine yaramaz bunlar guzeller yapsin eyvala kardesim benim ben bu hayata milleti seyretmeye gelmisim saol ilgilendin iyi aksamlar.
İyi akşamlar
Benim de olmadı hem daha erken olduğunu düşünüyorum ama ilerde olur
Herkesin zamanı farklıdır olmadı diye uzulecegine önüne bakıp seninle ilgilenen kişiler varsa onlara şans verebilirsin
Ben de ayniyim her gun icime okuz oturuyor ve sevgilisi olan opusenlere bela okuyorum hep 😡
Bende aynu sekildeyim artık kimsenin mutlu olmasını istemiyorum hepsinin canı cehenneme
Haha ayniyiz😅😅 hep ayirmaya calisiyorum milleti benim olmuyosa kimsenin olamaz fgbvc
Sok . ayim asklarina geb. . erip gitsinler si.. . k leri kalkmasin a . yav dkfbdkhd
Evet valla biz varken daha kotuleri seciyolar dfgf
Agizlarina tüküreyim onlarin ben gebersinler
Fgbbfd 😅
Bende 18 im hiç olmadı birini sevmek ve sevilmek çok isterdim :(
Sende cirkinsin bende demekki bu hayatta yasanacak gunumuz yok bizim
Millet bize bakmak istemiyor goz onune cikmamak lazim. Oturucan evde milletin goz zevkini bozmucan kendim icin diyorum.
Ya önemli olan iyi insan olması ya kendim gibi birini buldum buna sevindim
Öyle deme ya güzelsindir
Hade lan ordsn iyi insanmış kendini kandır sokaklar iyi insan kaynıyor güzelden cok iyi insan bulursun neden sevgilun yok o zaman kadar arkadaşıyız biz alınma.
Doğru malisef doğru
Hiç güzelsin diyen oldu mu
:(
Sadece sevmek sevilmek istedim bende ya çok mu
Oldu yalan diye düşünüyorum
Sevgilim olmadi diyince inanmiyorlar
Banada oldu çok yakışıklısın falan yalan bencede
Hatta istiyorsan özelden insta vereyim bak
Gerek yok
Peki
Üniversite sınavına hazırlanıyorsun dime
Evet
Bende nereyi istiyorsun
Nabacan akü il dışı biuer olsun tamam
Olsun ya
Güzel bölüm olsun
Oyle oyle senin icinde en iyosi neuse o olsun kardesim selamletle
Umarım
sandım ki 30 falansın. sanki çok gec kalmış gibi
Ne alakasi var 10 yasinda bebelerin bile sevgilisi var bu devirde
onları boşver gec kalmıs değilsin. çok zor bişey de değil istersen olur senle de alakalı. nasıl bi yerde yasıyosun buda önemli tabi
İstanbul'da yasiyorum semt rezalet buradaki insanlara benzemiyoruz tek konusmamiz bile fark atiyor millete. uniye hazirlaniyorum.
baska semtten bul sende. tabi virüs var bu ara ama netten tanısırsın illa kafana uyan biriyle bulusursun zamanı gelince
Nasi bulacam bana kim bakar bu yasima kadar gelmisim kimse yaklaşmamış belami mi arıyorum
seni görmedim bişey diyemem ama genelde kendini cirkin bulan kızlar abartırlar
Sen beni görmemişsin kimsenin hoslanmadigi birinden ne beklersinki haydeee kendinizi kandırın
şaka gibisin :)
Sensin şaka len zirzop
Benim de 19 bitiyo tık yok
Cirkiniz işte bu hayatta yasanacak ne gunumuz ne de tipimiz var milletin egosunu tatmin etmek icin dunyaya gelmişiz
Yok hayır seçiciyim 19 yaşındayım kızıl saçlı 168 boyunda 58 kilo ayrıca kişisel bakımına dikkat eden biriyim. Çillerim yok saçım tarçın kızıl şu an. Hiç de çirkin değilim ama çok seçiyim krolarla çıkmam
Senden hoslanan oldumuda secme sansin doğdu hani cikma teklifi yağıyorda sen mi kabul etmiyorsun
Evet
O zaman ne tik yok diyorsun sen benim kaderimden anlayamazsin halimdende anlayamazsın siz ben hariç tüm kizlar bu hayatin meyvesini yiyorsunuz kendini bemle ayni kefeye koyma bende demissin görüşte sen benim kategoride değilsin. Selamletle.
benimde olmadı üzülmek bir şeyi değiştirmiyor
Olur bakalım bu 18 lerde hep isyankar kardeşim yav
daha dur erken nedir bu acelen
Çirkinmisin
Oyleyim heralde sence sevgilisi olmamış biri konuştuğu olmamis biri cirkinmidir cirkin değilse sorunlumudur
Özele yaz bakim
Ara beni mutlu oll
Aynı senin gibiyim