1 yılEmin ol kötü bir şey değil bu. Günümüz ilişkilerinin yapmacık ve sahte olduğunu düşününce hele!
Kendimden örnek vereyim; eski kız arkadaşım yüzünden saçlarımda beyaz teller çıktı. Yaşadığım stresi düşünebiliyor musun?
O yüzden çok bir şey kaybetmiş sayılmazsın bence.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSevGILInmi olmadı AŞK MI OLMADIN
IKI arasında DAĞLAR KADR fark fark eger AŞKI SORUYORSAN herkes HAYATINDA 1kez MUTLAKA DÜŞER aşk bu BİRİNE aşk olmak OLUR DOĞA aşık OLMAK OLUR HAYVANA aşk olamak olur AMA isan AŞK EĞER karşılıklıdır YOK karşılıksız SA allah yardım etisin tabi allah yardım da eder o karşılık siz aşk karşılık BULUR ama BU SEFER DE ru tatmin olmaz o yüzden herkesin ruhu sevgiye gebedir cunki aşk GECUCI sevgi kalıcı dır SEVGILIN OLSA DUNYADA basina NE gelse ikiniz berber ÜSTÜNDEN GELIRsiniz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim de olmadı artık ihtiyaç da duymuyorum...
Türkiyede sevgili olmak ile bitmiyor iş...
ilk görüştüğün andan itibaren " evlilik garantisi" bekleniyor. Evlilik olmayınca kadın " sütten çıkmış ak kaşık" Erkek ise " Kandırmış oluyor"
Birde anası, halası, dıdısı var. Karşılaşırsan ya da tanışırsan alttan alttan veriyorlar gazı " Evlilik ne zaman" diye..
Ben genellikle kendimi ilgilendiren özel alanıma girildiğinde tersliyorum ve sanırım bu yüzden sevgilim olmuyor...
O yuzden böyle iyi... Çok da takma
00 Yorumla
1 yılGerçekten bazen çok istiyorsun değer gördüğün biri olsun ve değer verebileceğin birisi olsun, şunu yaşamışsındır dışarıdasın ve hep el ele dolaşan sarılan sevgilileri gördükçe bi yanında burkulma hissi ah benimde olsa dersin diğer bi yanın da ne güzel ya diyorsun birbirinizi daha çok sevin birlikte olun diyorsun. Böyle bişey
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Valla sevgili olmak aslında maraton gibi bir şey, herkesin finişe ulaşma hızı farklı! Sevgililik bambaşka bir heyecan ama hiç yaşamadıysan da eksik değilsin, öyle hissetme sakın! Yalnızlık da özel bir dönem ve insan en çok kendini tanıyor o süreçte. Zamanı geldiğinde ve o kıpırtı kalbini yokladığında sen de yaşarsın, hiç şüphen olmasın! Anı kaçırmamak lazım, eğlenmeyi ve yeni insanlarla tanışmayı dene, İzmir’in enerjisi bile sana cesaret verebilir bence! 💫💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbenimde hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şu asosyalliğinin üstüne gidip, perdelerini açmak varken, bu sorudan gelen cevaplar seni daha da üzecek farkında değil misin?
Seni baskılayan bu asosyalliğin arka fonundaki düşünceler her neyse, onların üzerine git ve kendini konfor alanında çıkart. Zaman çok çabuk akıp gidiyor, 35-40 yaşına geldiğinde bu günleri çok ararsın211 Yorumla
Soran1 yılHerşeye umutsuzum artık. İntihar etmek istiyorum
Soran1 yılKızlar beni sevmiyolar. Arkadaş edinemiyorum.
Pis değilim, bakımsız değilim, çok konusmuyorum, gülmeyi seviyorum. Neden beni sevmiyolar anlamadım gitti.
Çıldırıcam ya.
Soran1 yılManken gibi yüzüm yok ama tatlıyım cazibesiz değilim bence
Bunun kızlarla ne ilgisi var
Soran1 yılYaşadım.
Soran1 yılYa burada yazmasam :/
Özel çünkü.- 1 yıl
saçmalama hayat insanların algısına göre güzelleşip kötüleşmez. kendine değer ver.
Aslında özel ve güzel bir şey bu devirde samimi ilişkiler, dürüst aşklar yok.
Duygu olarak (çoğu) sinir, stres, gereksiz obsesyonların oluşması, hayatının verimsizleşmesi olabilir.
Eğer olacaksa umarım karşına binde bir dediğimiz düzgün insanlardan çıkar, çıkmayacaksa da hiç bulaşmasın sana rahatını huzurunu bozmasın.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılŞekerli sakız gibi bir olay başlarda çok güzel sonradan yavaş yavaş böyle tadı gidiyor sakızın kıvamı okay ama sonradan sakız da bozuluyor böyle ilk birkaç ay çok güzel oluyor sonrasında böyle rutin bir hal alıyor diyorsun ki okay yine de hani artık alıştım ama sonra hem çekilmez bir hale geliyor hem sıkılıyorsun hem başka insanları tanımak tekrardan birisiyle olmak filan da böyle yorucu geliyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bulunduğun ortamda fark edilmiyor olabilirsin farklı bir şeyler dene fark edilmeyi sağla bazı kişiler sevgili flört yaşamadan ciddi İlşki yaşamsya başlarlar
Hayat üzülmek kafaya takmak için çok kısa
00 Yorumla
1 yılBende bi dönem sosyal bi dönem asosyaldim yani sanaldan olurdu illaki ya da sanalda konusup bulustugun
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Bende farklı değilim sesli yorumladım dinle
00 Yorumla
1 yılHiçbir şey için geç değil.
Ben de içine kapanık biriydim.
Şimdi mutlu bir evliliğim, 3 oğlum ve 4 torunum var.
Umarım siz de bu günleri görürsünüz.00 Yorumla
1 yılbenimde olmadi aman olmasin da zaten etrafta erkek mi kaldi
30 YorumlaOlur bundan sonra bu sana şans görüşü olsun :)
11 Yorumla
Soran11 ayTeşekkür ederim ♥️♥️💖🥰
boş ver bul 80 yaşında bşr yaşlı zengin dayı maks 2-3 seneye ölür bütün parası sana kalır. Somra gşt yurtdışına istediğin şeyi yaşa.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılO zaman asosyallıgını kıracaksın ozgevenli olacaksın
01 Yorumla
Soran11 ayBen zaten özgüvenliyim..
1 yılİşler yolundayken harika ama bitince hele bir de kötü şekilde bittiyse keşke hiç olmasaydı diyorsun. Cok da matah degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde olmadı sizden bir yıl daha eskiyim dünyada, bazı insanların kaderinde biri yoktur.
İlla olmalımı, neden sorusunu sormak yerine kabullenip. Başka şeylere odaklanmak sizin için daha verimli olur.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılKendini güzel bulmuyor musun? Erkekler hiç yaklaşmaya çalışmadı mı?
04 Yorumla
Soran11 ayCalisti.
Beğenmedim. Kimi pisti, kimi kel (kellerden nefret ediyorum) kimi yaşı geçik...
Soran11 ayEli yüzü düzgün de gelen oldu ama niyeti farklıydı ama yaşı küçüktü çekindi benden
- 11 ay
Hayırlısı olsun. Bu işler dört dörtlük olmaz. Seçicilik yalnızlığı beraberinde getirir.
Soran11 ayİyi de pisi napiyim ben? kellere de kanım ısınmıyor zorla olmaz ki.
Hayırlısı neyse.
1 yılSıkıntıya girmekten daha iyi ya benim oldu ama ya aldatıldım ya terkedildim hep sıkıntı hep sıkıntı
13 Yorumla- 1 yıl
Rusu nerden bulcam
Boşverin insan olmayan birini sevip sonradan boş olduğunu anlayınca hiç olmasın o daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de olmadı, sevgili boş iş asıl evliliğin duygusunu merak etmelisin
446 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBekarım sen
Cevap sahibi1 yılDeğilim ama evlilik sevgililikten daha mantıklı birini bulup iyice tanıyıp hemen evleneceksin, fazla beklemeye bikaç kişiyi elden geçirmeye gerek yok
Cevap sahibi1 yılBu yaşıma kadar birini bulamadım bu yaştan sonra da bulamam zaten, ama sevgililiktense evliliği tercih ederdim. O da şans işi maalesef.
Cevap sahibi1 yılYok, ben umudumu çoktan kestim, bundan sonra ilişkiymiş erkekmiş hiç umurumda değil. Kısmette olsaydı şimdiye kadar bulmuştum, yaş gittikten sonra bulsam ne olur?
- 1 yıl
@Berrğodan Size tavsiye veriyimmi
Ver bakalım kral
Cevap sahibi1 yılBen de 26 yaşındayım, bana hiç gelmiyorlar, ben kabullendim bu durumu. Sana da tavsiye ederim, iğrenç biriyle olmaktansa huzurlu yalnızlık daha iyi.
- 1 yıl
@Berrğodan diline sağlık, bence biz kralın dediği gibi özelden konuşalım
Cevap sahibi1 yıl@jojo27 kişisel algılamasın ama sanaldan tanışmaya karşıyım ben, o zaman niye buradasın derseniz amaç vakit geçirmek, sanaldan tanışıp da mutlu olan kim var ki Allah aşkına?
- 1 yıl
Yemin ediyorum sanaldan tanistigim cok kaliteli insanlar var haala gorusuyoruz kiz ve erkek farktmez bazen yakinindekiler seni anlamaz deger vermez belkide deger gormeyen kiyemetinin bilinmesini isteyen cogu insan burada pc nin arkasindaki insanlari ciddiye alin herkes çürük değil buna sizde dahilsiniz
Cevap sahibi1 yıl@Berrğodan kaderde bu varsa ne yapabiliriz ki, belki de bekar yaşlanacağım, kabullenmek lazım bazı şeyleri, zorla güzellik olmuyor maalesef
Cevap sahibi1 yılBu yaştan sonra ne adımı? En genç yaşlarım yalnız geçmiş, bu yaşta stres mi çekeceğim?
- 1 yıl
Sen yıpranmayi kabulenmissin bir insan en buyuk kotulugu kendine yapar ben bu adami tanimiyorum senide tanimiyorum ben hakemim solicek cok sey var erkeklerle ilgili soyleyemiyorum beni linc ederler ozetle soyliyim baktin olmadi engelle otesi var mı direk gidip bulusacak degilsin
Cevap sahibi1 yılİstediğim gibi birini bulamayacağımı kabullenmiş olmam yıpranmak oluyorsa evet yıprandım, kendimi her şeye kapattım artık. Günümüzün sahte aşklarına güven olur mu ayrıca? Sıkılınca başkasına geçiyorlar. Ben böyle bi ilişki istemiyorum.
Cevap sahibi1 yılÇirkinim, ayrıca gizli seçeneği aktifti ve gizli yorum yapmak istedim, bu bi sorun mu?
- 1 yıl
Sen kendini cirkin buluyorsun ama sana guzel bakan insanlar var ben yurt disinda yasiyorum yakisikli biride degilim ciktigim kizlari gorsen agzin acik kalir hersey guzelik degil kabiliyet ve ozguven gerekir ben konusmayi takilmayi seven biriyim burada guzel arkadaslarim oldu herkese saygim var sende rahat ol gulumse biraz be bu ne kasvet😂
Cevap sahibi1 yılÇirkin erkek her türlü iş görür ama çirkin kıza kimse bakmaz, yani aynı şey değil. Bi de yabancı insanlar dış görünüş budalası değil, belki o yüzden karakterini beğenmişlerdir. Bizim insanlarımız özellikle erkekler dış görünüşe çok önem veriyor, ve favori tipleri ise sarışın mavi gözlü uzun zayıf kadınlar.
Cevap sahibi1 yılMütevazı nazik bi insansın belli ama kimse yanında çirkin bi insan istemez, bu ülkede bu zihniyet geçerli maalesef.
Cevap sahibi1 yıl@Berrğodan çöpçatan mısın sen be ne bu ısrar 😅 ve @jojo27 umarım sen de kendine göre birini bulursun, sohbet için teşekkürler 🙂 iyi günler dilerim
Cevap sahibi1 yıl@jojo27 🩵💙
Cevap sahibi1 yıl@jojo27 sağ ol 😀 yakışıklı da adammışsın maşallah 🙂
Cevap sahibi1 yılRica ederim eminim ki gönlüne göre kafana göre birini bulacaksın, hem anladığım kadarıyla hala umudu olan pozitif bir insansın evren mesajını yanıtsız bırakmayacaktır 🌹
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah @jojo27 ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılBu erkolarda hemen c. bağlamış. Bacım normal bu zihniyette insanlar varken yalnız olmak en güzeli. Keyfine bak
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Güzel bir duygu seven kişi olduğunu hissediyorsun ama bir garantisi yok
00 YorumlaMerhaba benimde hiç olmadı asosyallikten konuşalım mı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Asosyallikten daha ziyade denk gelebilmek önemliydi çünkü bende de bu şekilde yalnızlık oldu
00 YorumlaGüzel bir duygu abla. Umarım kısa zamanda tadına bakarsın
00 Yorumlaçok güzel, bi de bence en baştan yaşamalısın. 30 yaşınds biriyle değil de genç biriyle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. evlenilcek insansın heralde dürüstleri sevmezler
00 Yorumla
1 yıldoğru kişi değilse çok da matah bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl15yaşından 20ye kadar oldu hatta en son nisanda buluştuk ciddi ilişkimdi barışmak istemiyor bende şu an köpek gibi acı çekiyorum
11 Yorumla
1 yılHiç olamaması bundan sonra olmayacak anlamına gelmez. Mutlaka olur. Ama sen de biraz gayret et , biraz daha ortamlara katılmayı dene
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılOlduğunda anlarsın ama coktw gerekli bir sey değil bence
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaparsın ya, tadarsin nasıl bir şey olduğunu
02 Yorumla
Soran11 ay♥️♥️
1 yılCanım normal bir duygu. Önce çok güzel iyi bi vok sanırsın sonra sevgilisiz günlerini özler durursun.
43 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle. Keyfine bak
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de 36 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı asosyalim hiç evden dışarı da çıkmıyorum
00 Yorumla
1 yılYani istiyorsan bulursun her yer erkek dolu sen mi istemiyorsun nasıl olamaz hiç
22 Yorumla
Soran1 yılSosyal değilim. Yapamıyorum bilmiyorum teklif etmiyor kimse
- 1 yıl
C2 yükle orada bir sürü teklif eden var
Gizli Üye(25-29)1 yılAsosyallik bir sümbülü ömrü boyunca hiç güneşe çıkartmamaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 23 yaşindayım benimde olmadı yalnız kalacam duygusu var
010 Yorumla
Cevap sahibi1 yıltamam böyle giderse bende 30 kadar bulamayacam
Cevap sahibi1 yılYaşimiz genç ama ruhumuz yaşlı
Cevap sahibi1 yılAramıyorum işte
Cevap sahibi1 yılEe ne oldu
Cevap sahibi1 yılHadi hacı benle kafa bulma
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimde olmadı valla ama oldu diyorum utanıyorum nedense
00 Yorumla21 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı ölene kadar da sevgili yapmadan yaşamak istiyorum
38 Yorumla- 1 yıl
Depresyondasin
- 1 yıl
Bir zaman sonra depresyona gireceksiniz işte neden yalnizim diye hazirlan buna
- 1 yıl
Onlar bir zamana kadar yanındadır hepsi evlenince giderler tek başına kalinca anlarsınız benim ne demek istediğimi
- 1 yıl
Merak etme sende aşık olur evlenirsin böyle hayat işte
- Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılSosyal olmaya çalış. Olupta üzülme ihtimalide vardı. En azından kafan rahat.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmadı ki fiziksel olarak mı dikkat çekmedi
01 Yorumla
Soran11 ayEvet.
Gençlikte oldu begendigim ama çok utangactim reddettim
Sonraki talipler pis, bakımsız, yaşı geçik, kel oldu (kel sevmiyorum)
Begenemdim.
Kıvanç olmasına gerek yok ama en azından begeneyim o da gelmedi
1 yıl23 yaşındayım benim de ciddi seven değer veren bir sevgilim olmadı gerçek aşkı bulamadım gerçekten rezalet bir duygu...
00 Yorumla
1 yılÇok bir şey kaybetmedin
31 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ♥️♥️
Bende de flörtden sorası olmuyor ya. Neden anlamıyorum ki beni ilişki insanı olarak görmüyorlar mı
11 YorumlaBak bak hemcinslerime bak yok benimde olmadı yok şöyle böyle la olum herşeye azmayin
00 Yorumla
1 yılOlur güzelim çok kolay ben sana yardımcı olurum tarif ederim ama ben mesaj yazamıyorum yeniyim
00 Yorumla
1 yılSeçimi biri olabilirsin bu yüzden istediğini bulamıyorsun
00 YorumlaAynı senin gibi olan biri var burada 30’unda önereyim istersen
00 YorumlaBenimde olmadı kendimi sorunlu gibi hissediyorum
31 Yorumla
1 yılBenim de olmadı. djdms
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBundan sonra olur o halde
01 Yorumla
Soran11 ayOlsun:)
1 yılSevgiden ilgiden sıkılıyor musun..
06 Yorumla
Soran11 ayHayır.
- 11 ay
Senin etrafındaki erkekler kör mü
Soran11 ayBana körler.
Çok çirkin olduğumu düşünmüyorum onu geç fiziğim güzel yani..
Artık erkekler tarafından dışlandığımı düşünmeye başladım.- 11 ay
Oyle düşünme demekki seni haketmiyorlar..
- 11 ay
Kac yaşındasın
- 11 ay
Yüzünü avuçlarım arasına alıp gözlerinin içine baksam sevgilim canım desem hoşuna gider mi
1 yılbu da bir basari :)
02 Yorumla
Soran11 ayNe alaka ya
- 11 ay
Bu zamana Kadar sevgili yapmamak kolay degil
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl34 bedenli isen olur bizim iş kız 😝
02 Yorumla
Soran11 ayNe biçim konuşuyosun ya
- 11 ay
İşte bu yüzden asosyalsin bebeğim
Birgün keşke hiç olmasaymis diyeceksin eğer olursa
04 Yorumla
Soran11 ayHicccte öyle bişey yok herkesin tecrübe edinmesi lazım çocuk muyuz
Soran11 ayHeh öyle aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılgüzel değil misin
01 Yorumla
Soran11 aySenin suratından güzeldir suratım
1 yılCiddi olduğunu düşünmüyorum
04 Yorumla
Soran1 yılCiddiyim
- 1 yıl
Nasıl dayandın bu yaşa kadar?
Soran1 yılDayanmak değil ki bu. Kimse teklif etmeyince mecbur napicamki yani
Gençken teklif aldım ama gençlik işte beğenmedim- 1 yıl
Agaa beee daha çok soracağım soru var ama silinir 😞
- Kişilik & Karakter konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılNasıl sabrettin 30 yaşına kadar :/
011 Yorumla
Soran1 yılSabretmek değil mecbur kimse teklif etmiyor napiyim
- 1 yıl
Sebebi ne peki dışarı mı çıkmıyorsun ya da başka bir şey mi var
Soran1 yılÇalıştığım bir yer yok. Arkadaş ortamım yok. Nasıl olsunki?
Kızlar beni sevmiyolar.
Pis değilim, bakımsız değilim, çok konusmuyorum, gülmeyi seviyorum. Neden beni sevmiyolar anlamadım gitti 🥺 kimse beni sevmiyor. Kızlar tam cadı.- 1 yıl
Sen erkekmisin kızmı?
Soran1 yılKızım ya
- 1 yıl
Ne bileyim kızlar beni sevmiyor diyince 🙂
- 1 yıl
Çekemiyorlar seni sanırım o kızlar. Ama senin arkadaş olman gereken kişiler erkekler. Kızlar sana zarardan başka bir şey vermez
Soran1 yılHaklısın. Arkadaş erkek edinmem lazım..
- 1 yıl
burada biraz kendini aç. Sohbet et ne bileyim arkadaşık kur. İlla fört etmene gerek yok
Soran1 yılYapıcam..
- 1 yıl
Bana bi yapabilirmisin.
Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. Olur sakin ol yaa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. burada şehrini söyle
Bekle sonra
00 YorumlaBenim de olmadı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı. Benimde yaşım 29 , 1 tane oldu
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat